|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Şu telefonlara bu paraları veren var mı acaba? İlginçİnsanların kendi ihtiyaçlarına göre mantıklı tercihler yapmasının size ilginç gelmesini anlıyorum. Ama asıl ilginç olan siz ve sizin gibi insanların sürekli gelip burada Samsung modellerini kötülemenizdir. Bugüne kadar Android forumundan birinin gidip Apple forumunda karalama yapmasını çok nadir gördüm. Buradaki kullanıcılar her şeyin farkındalar çünkü. Aynı zamanda başka insanların tercihine de saygı duyuyorlar. Ama siz ve sizin gibilerde ne o nezaket ne de o saygı var. Buradan Apple'a ekmek çıkmaz. Boşuna uğraşmayın.
-
Evet, ben de halen android auto'yu kullanmayı beceremedim. -
Birçok kişide bu problem var yurtdışında. Cihaz çok yeni sanırım sağlam bir update lazım. Bugün gelen güncellemeden umutluydum ama boş çıktı. -
Evet, insanların tercihlerine saygı duymanız, imzanızdan belli oluyor zaten. -
hocam s20 kullanıyorum arkadaş ip12 aldı dünya kadar para verdi samsung ekrana bakıp tekrar ip12 nin ekranına bakınca şok oldu telefondan soğudu, ip12 ekran sarı ve 120 hz den sonra takılıyormuş gibi geliyor.
yani ben ekrana baktığım zaman güzel bir görüntü görmedikten sonra ne anlamı var ayrıca s20 nin çekimleri daha iyi.
apple o kadar para verip gelip burada samsung u kötülemeleri o yüzden sanırım içlerini rahatlatıyorlar :))
-
Hayırlı olsun
Şarj cihazı telefonla ücretsiz mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dokunmatik akıllı telefonların bu düzeye gelmesinde en büyük etken iPhone’dur.Şu saçma düşüncelerinizi de kendinize saklayın bence.Apple’ın reklama ihtiyacı yok.Tüm dünyada bilinen bir marka zaten.Fandroidlere çok bir şey anlatmaya da gerek yok aslında.Zamanında bluetooth’dan müzik atılmıyor , flash desteği yok iPhone’ların diyerek kendi argümanlarını üretiyorlardı.Fakat zaman kimin haklı olduğunu ortaya çıkarmaya devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Hoparlör -- 28 Ocak 2021; 19:32:39 > -
Bende herhangi bir problem olmadı android auto konusunda. Direkt çalıştı. Aracım 2020 VW T-Roc.
Şarj cihazı hediye geldi, evet. -
Hocam elinizdeki S20 Ultra'yi nasıl geri gönderiyorsunuz? Ben müşteri hizmetleriyle görüştüğümde yurtiçi kargoyla bize göndereceksiniz (İstanbul'da olsa bile), sonra arkadaşlar değerlendirip size dönüş yapacak dediler.
Açıkcası DH'de okuduğum kadarıyla bu konuda problem yaşamış arkadaşlar var : Tertemiz cihaz göndermemize rağmen Samsung kusurlu bulduğu için az ödeme yaptı vs diye. 1 - 2 kişi olsa normal diyeceğim ama daha fazla.
Yanlış hatırlamıyorsam forumda Samsung başlığı altında zaten bununla ilgili bir konu da var.
Ben de sizin gibi buyback yaparak almayı düşündüğüm için soruyorum.
-
Benim kendi düşüncem o. Rakiplerinden belirgin farkı olmadığı halde, bazen rakiplerinden kötü olmasına rağmen ürünlerine 2-3 kat fazla fiyat istiyorsa o marka ve ürünleri balondur zaten. Bunun başkasına saygı duymak veya duymamakla ilgisi yok. Bu huyları değişmediği sürece düşüncem böyle kalacak. Tekrar söylüyorum ülkemde bazı çürük ürünleriyle beni kazıklamaya çalışan bir marka için düşündüğümdür imzam. Sizin yaptığınız insanları yanıltmak, kandırmak, kendi düşüncelerinizi empoze etmek, insanların tercihlerini aşağılamak.
-
Zamanında en popüler olan şeylerdi.
Flash YouTube için çok önemliydi YouTube videoları yüzde 90 flash destekliyordu. Ve web sayfaları için yine yüzde 60-70lik bir bölüm kullanıyordu.
Bluetooth ile okulda arkadaşına müzik göndermek yine çok popülerdi.
Tabi bunlar zamanında çok popüler olduğu için gerekliydi. Şuan için öyle şeylere gerek kalmadı.
Reklama ihtiyacı olmayan durumu buysa artık vaziyet cidden kötü. YouTube'da, burada ya da birçok bu gibi sitelerde gerek ücretli gerek ücretsiz bir sürü iSheep görmekten bıktım usandım. Gizli sponsorları da var. Android'in leş olduğu dönemi söylüyorsunuz. 10 yıl öncesi. O zaman Apple böyle değildi. Steve Jobs'ın Flash hakkındaki öngörüsü bugün gerçekleşmiş durumda. Kendisi haklı çıktı HTML5 Flash'ı tarihe gömdü. O zaman Apple inovasyon kimliğiyle ve ekosistem tabiriyle öne çıkıyordu. Her markanın başarısı da başarısızlığı da var. Ben şahsen o zamanların en iyi cihazının iPhone olduğunu inkar etmiyorum. O dönem kapandı artık. Mobil sektörde üstünlükleri de yokken artık sadece iSheep'lere güveniyorlar. Onlar daha büyük işler peşinde artık. Bu tür ürünleri ve servislerini de sadece kendilerine gelir kapısı yaptılar.
-
Hocam ben değilim kampanyasına katılmadım. Değişim kampanyası ile kulaklık hediye kampanyası aynı anda kullanılamıyor çünkü. Sahibinden ve letgo ile satmaya çalışıyorum. -
Bunların gayet farkındayım hocam ben. Bunları anlatmayı çoktan bıraktım. Anlamıyorlar çünkü. Ben insanları yanıltmalarına, insanların kafalarını karıştırmalarına karşıyım. Herkes istediğini kullanır. Nedir bu abartma, eziklik hissi? Bu troll ordusu madem bu cihazların bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsa niye gelip her konuda bu kadar abartma ihtiyacı hissediyorlar? Niye gözümüze soka soka övüyorlar bu kadar? Eğer çok muhteşem bir marka ya da ürünse neden bu kadar fazla reklama ihtiyaç duysun? Yabancı kanallarda bile bu kadar abartılmıyor. Adamlar kıyaslama yaparken objektif bir şekilde tüm markaları her yönden eleştirebiliyorlar. Yok 5 yıl güncelleme alıyor yok 5 yıl seni götürür. Bunların hiçbirinin garantisi yok. Hele ki sürekli hatalarla dolu iOS sürümleriyle. Her gelen iOS sürümüyle bir şeyler bozuluyor. Eylülde yeni sürüm geliyor, Haziranda yeni sürüm tanıtılana kadar bekle ki hatalar düzelsin. Stabil dedikleri sistem bu işte. Bir de 11 serisinde kullandıkları çöp Intel modemden kaynaklı yaşadığım ağ sorunları asla unutmam. Kabul etmiyorlar bunu. ''Apple kaliteymiş.'' İyi ki uzun süre kullandım da gördüm kalitelerini. Hiçbir markayı ölesiye savunmaya gerek yok. Sorunsuz bir cihaz bulup kullanırsın. Sorunun sorununun sorunu var Apple'da. Alacakların haberi olsun bundan.
-
Herkes herkesin tercihine saygı duyup kılçık atmaya çalışmasa ortada hiçbir sorun kalmayacak aslında. Biz hiç apple sayfalarında kendi cihazlarımızı övüp apple alanları eziklemeye çalışmıyoruz.
Ben kendi adıma, zengin olsam dahi yine de apple almam ama alana da niye aldın demem. Sevmesem de saygı duyarım. Bu konudaki applecı arkadaşlardan da aynısını bekliyoruz mümkünse.
-
Komiksin gerçekten -
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerDaha ince çerçeveler, yeni işlemci ve batarya kazancın olur. Harici aynı hocam.
Alıntıları GösterAnladım hocam teşekkür ederim 4k ya değecek bir fark değil yani
1 Şubat 2005 ten beri üyeyim, 16 senedir senden komik bir üyeye pek denk gelmedim ben şahsen. Hadi git de insanlar biraz rahat paylaşım yapsın, yüksek müsaadenle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X