Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.827
Cevap
173
Favori
958.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Komiksin gerçekten

Güzel kardeşim lütfen rahat bırakınız şu başlığı. İki bir şey okuyacağız cihaz hakkında ona da engel oluyorsunuz tartışma yaratarak.

• Samsung Galaxy S21 ultra nin 0 dan 100 e sarj süresi.

Elinizde 15 watt lik samsung orjinal sarj adaptörü var ise Hizli sarj ile s21 ultranin sarj olma süresi 1 saat 40 dakika sürüyor.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

Elinizde 25 watt lik samsung orjinal sarj adaptörü var ise süper sarj ile bu süre 1 saat 8 dakikaya kadar düşüyor.

Cihazi kullamdigim ilk gün ki sarj tüketim sonucum.
    Sarj yüzde 44 iken usb ile 10 dakika falan bilgisayara baglamistim sarj degeri orda az bisey yükselmisti.
    Tahminen ilk gün ki ekran acikken olan süre 7 saat 30 dakika diyebilirim.

Isinma sorunu muhabbeti
    Kamera ile cekim yaptigimda kasanin dis sicakligi en fazla 42 derece oldu.
    Genel olarak kasa dis sicakligi 36 ile 38 derece arasinda seyrediyor.

Kameranin yaziliminin daha cok gelistirilmesi lazim renk kalibirasyonu gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 28 Ocak 2021; 22:35:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakiri kullanıcısına yanıt

Pil tüketimi fena görünmüyor ama yoğun kullanmışsınız gibi. Beklemede ne kadar şarj harcadığını merak ediyorum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Pil tüketimi fena görünmüyor ama yoğun kullanmışsınız gibi. Beklemede ne kadar şarj harcadığını merak ediyorum doğrusu.

Gün içinde hiç kullanmadigim 7 saat olmustu.

• sakiri kullanıcısına yanıt

İlk günler için gayet güzel değerler hocam. 1-2 haftaya iyice açılır cihaz. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

İlk günler için gayet güzel değerler hocam. 1-2 haftaya iyice açılır cihaz. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

Rica ederim. Elimden geldigi kadar yardimci olurum.

• Bu yürüyenhoperlor nickli şahıs her başlıkta aynı şeyi yapıyor. Gelip ona buna laf atip gidiyor yani amacin ne kardesim tamam en iyi telefonu sen kullaniyosun, en zeki sensin en iyi seçimi sen yapmişsın bi rahat bırak milleti artık.

• Arkadaşlar , Note 20 Ultra kullanıyorum , S21 Ultra için 128GB + Buds Pro 14.750 Fiyat aldım.

Ne dersiniz ? Değer mi geçmeye ?

• Android Auto sorunu nu kendi aracımda çözdüm. Note 9 umda ve S20 FE telefonumda çalışan kısa kablom S21 U da çalışmıyormuş meğer. Note 9 kalan orijinal şarj kablosunu takar takmaz tanıdı cihazı fakat bu kablo biraz uzun. Kısa kablolardan çalışan tavsiye edeceğiniz bir model var mı acaba.

NOT: Business telefon arabirim özelliği açılıyor bu telefonu bluetooth ile bağlayınca ama kesilmeler oluyor görüşmelerde. Bu özellik nedir ve nasıl düzgün çalıştırılır bilen var mı.

• fafafa F kullanıcısına yanıt
    Anker kabloları android auto tarafında sorunsuz, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak14

S21 ultra dün elime ulaştı. Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapayım. Ben note 10 plus tan geçtim. Kulaklığımda Huawei freebuds 3 dü. Az bir karşılaştırayım :ekran çok güzel, parlaklık çok daha fazla artırılabiliryor. Hiçbir şekilde takılmalar, sekmeler gibi şeyler olmuyor. İnanılmaz akıcı. Film oyun gibi uygulamalarda telefon ısınmayı hiç hissetmedim, ılımadı bile. Eskisi hafif ısınırdı ısınma denmez o ada ama bu hiç ısınmıyor. Pil olarak note 10 plus tan pek farklı değil sabahtan akşama istediğiniz kadar oynayın bitmez. Kamera benim için çok önemli değil ama bunun kamera kısmı çok detaylı, mutlaka iyi çekiyordur. Neyse kulaklığa geleyim. Kulaklıkları kulağa yerleştirmeye alışmak gerekiyor, biraz kulakta basınç yapıyor bence. Ama şık ve sesinde fena değil. Gelelim S21 ultra kötü kısmına: tek bir kötü yanı var ve olayın sonu. AĞIR. Gerçekten beni zorluyor eziyet oldu resmen. Alırken 30 gr fark etmez demiştim. Şuan yattığım yer eziyet olmaya başladı. Sağ bileğim ağrıyor. Yazın şort mayoyla düşünemiyorum.
    Bu arada kılıf olarak Samsung koruyucu kılıf siyah 319.9 TL olandan almıştım. Resimlerde yok ama arkası şeffaf fena değil ama telefonu ağırlaştırıyor sanki. Yok yav kılıfdan değil, bu telefon çok ağır.

Merhaba, cihazınız hayırlı olsun.

Telefon gerçekten ağır. Bilek ağrılarından sonra benimde fikrim değişmeye başladı. Dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Anker kabloları android auto tarafında sorunsuz, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Teşekkürler. Benim diğerlerinde çalışan fakat bu telefonda çalışmayan kablom un linkini ekliyorum.Aslında iyi bir kablo. Sizin tavsiye ettiğiniz model hangisi acaba ve bu kablodan farklı mı. Neye göre seçiyor bu kabloları anlamıyorum.

çalışmayan Baseus Link: https://urun.n11.com/kablo/baseus-huawei-40w-5a-hizli-type-c-usb-kisa-powerbank-sarj-kablosu-P357901924

Anker link: https://www.amazon.com.tr/dp/B077CVFV7N/ref=asc_df_B077CVFV7N1610553600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B077CVFV7N&linkCode=asn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafa -- 29 Ocak 2021; 10:25:12 >

Ben de bu modelinden aldım, sorunsuz kullanıyorum. Anker modellerinde Android auto ile uyumluluk sertifikası var diye okumuştum. Orijinal kablo ve sonrasında aldığım spigen kablo ile çalıştıramamıştım.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt

Tamadır. o zaman amazon daki alıyorum. Teşekkürler.

• Ben şu anda S20 cihazımda Honda Civic aracımla Baseus marka kullanıyorum. Note 10 ve S20 de sıkıntısız çalışıyor asla kopmadan, onu da tavsiye ederim. Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntısız Baseus kullanıyordum fakat bu cihazla çalışmadı ne yazıkki. O yüzden arkadaşlar ın tavsiye ettiği Anker in kısa olanını sipariş verdim.
    Tamamdır hocam. Kablo ve cihazlar arasında farklılık olabiliyor demek ki. 👍
  • kia kaha K kullanıcısına yanıt
    Değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kia kaha

Arkadaşlar , Note 20 Ultra kullanıyorum , S21 Ultra için 128GB + Buds Pro 14.750 Fiyat aldım.

Ne dersiniz ? Değer mi geçmeye ?

Merhaba, fiyatı nereden aldınız acaba? Bizde faydalanmaya calisalim. Samsung online shop fiyati 15.999 TL.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.