Genel olarak wifi ye bagliydi. Pil tüketimi konusunda iyi gibi duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Arkadaşlar s21 in işlemcisi s20 ye göre çok mu iyi?
S20 nin işlemcisini kimse beğenmiyor, ısınıyor,pil ömrü kötü diyor. Sizce s21 i beklemeye değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam kesinlikle haklısınız. Arkadaşın paylaştığı videoda bariz şekilde s20 daha iyi görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: brave353
Bence S20 Ultra çok daha başarılı bu örnek için konuşuyorum...
Fakat ben durumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikisinde de birebir aynı kamera var. Nasıl farklı görüntü verebilirler ki :)) birkaç güncelleme ile birebir aynı görüntüyü verir hale gelirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 30 Ocak 2021; 14:5:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kimseyi eleştirmek için yazmıyorum ve bu yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. 60hz gerçekten leş. Ben de kendi adıma 60hz cihaz daha da kullanmam. Tamamen işkence.quote:
Orijinalden alıntı: sky__walkerBence yazık ediyorsunuz o cihaza. 60hz ile pil ömrü hedefliyorsanız m51 daha iyi tercih olurdu, laf sokmak için yazmıyorum bu arada. 120hz sadece oyunlarda fark edilen birsey değil. Menü, uygulama browser daki o akicilik yokluyor 60hzda. Takılıyor gibi bir efekt oluyor göz bir kere alistimi. Monitörlerde de durum böyledir. 100hz monitör kullanıyorum 3 yıldır, geçen mecburen 60hz da çalışmak zorunda kaldım bir süre perisan oldum.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Exynos işlemcisi beğenilmiyor genel olarak. Verimlilik, pil konusu sıkıntılı. Öte yandan da garantili ürün alacaksanız Exynos işlemcili olanı alacaksınız mecburen.
-
Hocam S20 var bende yani günlük kullanım yapıyorsanız pil günü rahat çıkarır. S21 in fiyati biraz hizli düştü. S20 nin şu anda 6 bin tl civarında olduğunu düşünürsek şu an alacak olsam yine s20 alirdim ama s21 7500 e falan gelirse bence daha uzun pil ömrü,genel islemci performansi ve diğer küçük yenilikler için alınabilir.
Ama S21'in dezavantaji 2K ekran yok ve plastik arka kapak S20'de 2K ekran ve cam arka kapak var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-3310 -- 30 Ocak 2021; 14:36:7 > -
Sadece ana kamera ve geniş açı ile ön kamera arasında değişiyor. Zooma geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 30 Ocak 2021; 15:1:33 >
Videoların biri S20 diğerleri S21. Dediğiniz gibi biraz daha fazla sallantı var ama tutma şeklimle de ilgili olabilir. 8K yavaş hareket edilmeyecekse çok iyi sonuç vermiyor. 24 fps olması da bir sıkıntı.
Bu arada cihaz düz Galaxy S21, Ultra değil. Ultra'da sensörler farklı olduğundan farklı bir sonuç elde edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 30 Ocak 2021; 18:2:49 >
Aslında göz ardı edilen bir model daha var ortanca model. Göz önüne çıkan hep S21 ve Ultra oldu ama Plus 'ın avantajları biraz geride kaldı. Aynı pazarlamayı Apple yapsa parlatırdı..
1. Ultra ya göre daha taşınabilir ve hafif.
2. Arka buzlu cam, aksine plastik değil.
3. 6.7 inç ama kılıfsız kullanılabilecek mat yüzeye sahip, renk Ultra daki siyah renk...
4. 4800 gibi kocaman bir bataryaya sahip.
S21 Plus da gerçekten fiyatı eğer mantıklı rakamlara inerse İyi bir cihaz. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 30 Ocak 2021; 15:12:32 > -
S21 plus fiyattan çok kaybediyor hocam s21 ile arasında 4 bin tl fark var şu an. Yoksa gerçekten iyi cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-3310 -- 30 Ocak 2021; 15:13:27 > -
Evet, fiyat ayarlaması yanlış Plus 'ın kesinlikle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
Aslında göz ardı edilen bir model daha var ortanca model. Göz önüne çıkan hep S21 ve Ultra oldu ama Plus 'ın avantajları biraz geride kaldı. Aynı pazarlamayı Apple yapsa parlatırdı..
1. Ultra ya göre daha taşınabilir ve hafif.
2. Arka buzlu cam, aksine plastik değil.
3. 6.7 inç ama kılıfsız kullanılabilecek mat yüzeye sahip, renk Ultra daki siyah renk...
4. 4800 gibi kocaman bir bataryaya sahip.
S21 Plus da gerçekten fiyatı eğer mantıklı rakamlara inerse İyi bir cihaz. 👍128gb ile geliyor ve micro sd de yok. Bana göre yetersiz. Bu kalibrede cihazlr en az 256gb olmalı yada 256gb versiyonuda gelmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Ocak 2021; 15:25:5 >
quote:
Orijinalden alıntı: Nokia-3310
Hocam S20 var bende yani günlük kullanım yapıyorsanız pil günü rahat çıkarır. S21 in fiyati biraz hizli düştü. S20 nin şu anda 6 bin tl civarında olduğunu düşünürsek şu an alacak olsam yine s20 alirdim ama s21 7500 e falan gelirse bence daha uzun pil ömrü,genel islemci performansi ve diğer küçük yenilikler için alınabilir.
Ama S21'in dezavantaji 2K ekran yok ve plastik arka kapak S20'de 2K ekran ve cam arka kapak var.Teşekkürler hocam
S21 Plusta 256 GB seçeneği var zaten hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 30 Ocak 2021; 15:33:0 > -
Geceleri 108 megapiksel ile resim cekince 10 megabyte gelen image dosyasi gündüzleri 30 megabyten büyük oluyor.
Sanirim bunun sebebi gece yani karanlikta 108 megapikselde pikselleri birlestirme teknolojisinde yatiyor.
256GB var, ben 256GB aldım. Hatta Apple gibi saçma sapan fiyat farkı yok. 500 tl fark var 128GB ile. -
Pardon varmış, benim hatam. Düz S21 deki gibi geldi diye aklımda kalmış.quote:
Orijinalden alıntı: mhasal
256GB var, ben 256GB aldım. Hatta Apple gibi saçma sapan fiyat farkı yok. 500 tl fark var 128GB ile. -
Ultraninda fiyata bir ayarlama şart
-
Geceleri yakalanan detay gündüze göre daha az ve yakalanan grenler vs. filtrelenip daha detaysız düz bir görüntü oluşturulduğundan sıkıştırıldığında daha fazla veri silinebiliyor, bu da gece görüntüsünün boyutunu düşürüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X