Reddit te Exynos modeli teslim alanların yanıyor bu alet mesajları devam ediyor. Umarım bizde durum böyle değildir ama umudumu kaybetmeye başladım gibi. Kamerada bile yanıyormuş. Gerçekten insan anlam veremiyor. Çıkartmadan hiç mi test yapmıyor ya da bunlar ben ne versem alırlarmı diyor. Sanırım ikincisi. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Yoğun yükte bu işlemcilerin ısınmaması söz konusu olmaz bence. Snapdragon 888 bile ısınıyor ve şarjı da daha kısa gidiyor incelemelerde. Exynos'un tek bir GPU'su biraz geri kaldı, onu da AMD ile bir şeyler yaparlarsa tamamdır. Bu işlemcilerin en güçlü çekirdekleri 3 GHz'e yakın hızda çalışıyor, orta seviye işlemciler de yakın seviyede A78 işlemciler. Hiç ısınmama olması imkansız. Ama S21 ile deneyimim S20'ye göre ısınma daha belirsiz ve bataryası da daha iyi gidiyor. 8K ve 4K video denemelerim oldu, yükte tabii ki ısınıyor ama S20 serisi düzeyinde değil gördüğüm kadarıyla.
-
Bilmiyorum araştırılıp bakılır eskisi kadar kullanmıyorum ondan pek önemli değil fakat ios to android geçişi çok zor olur mu bilmiyorum.
12 pro max alsam kamera dışında fark hissetmeyeceğim 2 nesil gecti halbuki...
seviyoruz biz bu hayatı dert arıyoruz:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de takip ediyorum başlığı. Ultra hariç çöp zaten seri (Ultra da ultra iyi paket). Bir de üzerine Ultra'da overheating problemi olduğu yazılmaya başladı daha ilk haftadan. Umarım bizden alan arkadaşlar sorunsuz şekilde kullanır.quote:
Orijinalden alıntı: fafafaReddit te Exynos modeli teslim alanların yanıyor bu alet mesajları devam ediyor. Umarım bizde durum böyle değildir ama umudumu kaybetmeye başladım gibi. Kamerada bile yanıyormuş. Gerçekten insan anlam veremiyor. Çıkartmadan hiç mi test yapmıyor ya da bunlar ben ne versem alırlarmı diyor. Sanırım ikincisi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Ocak 2021; 0:58:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnstagram'a vidyo yüklemenin Samsung ya da diğer bir Android cihaz ile ilgisi yok hocam. Bu tamamen İnstagram ve uygulaması kaynaklı. iOS'a verdiği bant genişliğini Android'e vermiyor, veremiyor. Çünkü zibilyon cihaz var bu tarafta. Kısaca instagram hikayesini vidyo çekerek kullanıyorsanız hiçbir Android cihaz işinize yaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~sosyal medya bu kadar hayatımıza girmişken görüntü kalitesini kısması çok kötü olur..
senelerdir iphone kullanıyorum. tek alınası telefon androidde s21 serisi. eğer cam gibi görüntü yükleyemiyorsak yine düşünmek durumunda kalacağım.
Alıntıları Göster
Android tarafında tek çare instagram için vidyoları 1:1 ya da 4:5 çekmek. Başka çaresi yok. O zaman iPhone'daki gibi hikaye atıyor. Fakat bu sefer de vidyo gudik kalıyor 😅🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Ocak 2021; 1:19:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Bir de iphone un popülaritesi sıktı artık. Bugun zorlu center da dolaşıyorum avm de boş beleş gezen herkesin elinde ya 11 promax ya 12 pro max baydı artık bedava dağıtıyolar gibi. Farklı bişey almak istediğinde samsungdan başka seçenek yok piyasada. Diğer çinli androidler çöp hep. Huawei iyi bir tek onda da google uygulamaları yok.
Alıntıları GösterKatılıyorum. Şimdi içerik üreten adamlarda Apple var tamam mı, mecbur olacak; çünkü bir Hakkı Alkan örneği mesela bu adam günde 40 story atan adam. En iyisini isteyerek elbet Apple kullanacak ama onu gören Onur kardeşimiz (isim örnek) özenip alıyor 200 kişilik takipçisinin attığı storylere hayran kalacağını düşünerek. Sıkıntımız burada başlıyor mecbur.
İçerik üreticileri, sanatçılar, youtuberlar, ünlüler Apple kullanıyor, kullanacak da ve bu popülaritenin / özentinin önüne geçemezsiniz maalesef.
Bir de ülkemizde kadın fanatizmi denen bir şey vardır. Sabit fikirlerini erkeklere oranla asla değiştiremezsiniz. Ülkemizdeki kadınların %70-80 'inin iPhone fanatiği olduğu şeklinde bir gerçek var. Kimisi sırf iPhone kullanmak adına 7 Plus, 8 Plus gibi cihazlarını körü körüne bırakmıyor. Halbuki bitti, koca çerçeve cumhuriyetli ekran mı kaldı abi, neden kendine eziyet ediyorsun? Üstelik içerik üreticisi bile değilsin ama elinde Apple olması için, inada devam ediyorlar. Üst modellere çoğunun gücü de yetmiyor. Ekran / kasa oranı harika cihazlara bu fanatizm / popularitizm adına şans bile vermiyorlar.
-
S21 Ultra ile aracımda android auto'ya bağlanamıyorum. Bilgisi olan var mıdır? -
S21 Ultra kullanan arkadaşlar, sonuç olarak s20 Ultra da yaşadığımız sorunlar aşılmış, sıkıntısı olmayan bir cihaz diyebilirmiyiz bu cihaza... -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer
S21 Ultra ile aracımda android auto'ya bağlanamıyorum. Bilgisi olan var mıdır?İzinlerle ilgili olabilir belki. Ayrıca arabayı çalıştırmadan kabloyu takmayı ve sonra aracı çalıştırmayı deneyin. Bu da bağlantı kopmalarının önüne geçiyormuş diye okumuştum bir yerde.
-
Android autonun takvim iznini kaldırıp tekrar dener misiniz?
Diyebiliriz bence.
Çok sevindim açıkçası... Uygun bir zamanda S20 Ultra dan geçmek mantıklı olacaktır... -
Bu arada buds pro için kısa deneyimimi paylaşmak istiyorum. Buds Plus da olduğu için kiyaslayabilirim. Ses olarak fazla bir fark yok, ikisi de güzel ve detaylı bir ses çıkartıyor. Bas da gayet yeterli, bas kısmı ne kadar doğru ucu seçip ve ne kader doğru kulağınıza yerleştirirsebize de bağlı.
Görültu kesme özelliği ofis ortam için yeterli, tabi uçak veya metroda deneyeceğim bu durumda, onun için fazla birşey diyemem. Güzel özelliklerden konuşmaya başladığınızda otomatik olarak dış sesi almaya başlıyor ve müzik sesini azaltıyor, kulaklığı çıkartmadan gelen kişi ile konuşabilirsiniz. Dış sesi alma ve görültu kesme modunda dönme özellikleri sağ/sol kulaklığa dokunarak tanımlayabilirsiniz. Kutu gayet küçük, dün tüm gün kullandım, şarj kutudan pil 20% civarında gitti. Pil ömrü gayet iyi bence.
Başka bir yerde okuduğum iki bilgiyi paylaşayım sizlerle.
1- Cihaz ın ısınması bir süre sonra normal seviyeye geliyor diyorlar.
2- ADB yöntemi kullanarak Chrome u kaldırırsanız pil performansı ciddi oranda iyileşiyormuş. Disable etmek yetmiyormuş.
-
Kullanan Arkadaşlara sorum olacadı ses çıkışı nasıl film dizi video izlerken müzik dinlerken -
Adb yöntemi nedir belki bu şekilde Note 9 da uygularsam şarj olarak düzelme olur -
Benim için en önemli kriter pil ömrü. Telefon bir gün dayanmıyorsa diğer özelliklerin bir önemi yok. S20 Ultra dayanmıyordu, ertesi gün sattım. S21 Ultra bu problemi aştığını kesin. Diğer özellikler her kullanıcı içi farklı, kim için kamera kritik, kim için ekran çözünürlüğü ve yenileme zamanı. Diğer özellikler de şuan en üst seviyede olduğu için iyi pil ömrü de eklersen bütçe sıkıntısı yoksa bence alabileceğin en iyi cihaz bu şuan. Yanına gelen Buds Pro da gayet başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 27 Ocak 2021; 10:55:27 >
S21 Ultra da stereo hoparlör. Kullandığın smartphonelarda duyduğum en iyi ses sunuyor.
ADB yöntemi cidden işe yarıyor. Ben S20 cihazımda gereksiz olan 135 civarı app sildim. Üstüne bir de naptime kurunca 1-1.5 günü görür oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X