Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
Giriş

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
  • arkadaslar telefon güncellemeler sonrasi sarji pek de ic acici degil

bende samsungu aradim uzaktan bir kac test yaptilar sonra pil sagligi iyi dediler e dedim gitmiyor sarj elli tane hikaye anlattilar

neyse şimdi,

garanti dolmasina da 14 gün var sizce servise gotürsem pil degisimi yaparlar mi

istanbul ici servis deneyimi olan varsa yazabilir mi

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Garanti devam ediyorsa bitmeden mutlaka garantiyi değerlendir hocam
  • Bu kamera asistani yukledim ama nereden nasil aktif edilecek mavi simge gelmiyor resim cekerken yada galeride
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    S25 çıkacak 5G hala çıkmadı.
  • gzegen kullanıcısına yanıt

Hocam ben Emaar'a götürdüm garantinin bitmesine üç gün kala. Bizde bir hafta kalır telefon dediler. Kadıköy merkezdeki teknik servise götürün hızlı çıksın istiyorsanız dediler. Sabahtan verince öğleden sonraya çıktı. Yedek telefon da verdiler o arada. Yeni pil taktılar. Ha yeni pil de hızlı bitiyor maalesef. Exynos işlemcisiyle alakalı bir durum galiba. Buradaki bazı arkadaşlar gibi uğraşıp kimi özellikleri ve uygulamaları kaldırmak ya da kısıtlamak lazım. %85 civarıydı bendeki pil sağlığı.

• Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz bir antivurus programı var mi telefon için?
  • Yenilenmiş s21 alınır mı daha önce alan ya da tanıdığı alan varsa duyan var mı ? Eşime bir telefon almak istiyorum kamerası iyi olsun istiyoruz kriterimiz bu aslında bende s24 var hepsiburada da bunu buldum sizce değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 30 Ekim 2024; 16:54:41 >
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

ben de yenilenmiş s21 kullanıyorum, o fiyatlara redmi falan plastik kasalı kamerası 5 para ertmez sıfır cihaz almaktansa yenilenmiş amiral gemisi cihaz almak daha mantıklı bence. bataryası da yenilenmiştir muhtemelen 12 ay garantisi var. ideal bence

• Arkadaşlar instagramda reels videolarını açtığımda ilk video oynamıyor. Sonrakilerde bir sorun yok, sizde de var mı böyle bir sorun?
  • kalecgos00 K kullanıcısına yanıt

Telefon son güncellemede (ekim) ve instagram son sürümde bende bu problem yok.

• gesture G kullanıcısına yanıt

Telefonun en cok batarya tuketen kismi ekrani genel olarak.

Adaptif yenileme, 2k tam cozunurluk ve spen ozelligi acik olunca ekranda batarya hizli tukeniyor

• khanstern kullanıcısına yanıt

Yok hocam ya dar mode'da ve tasarruf modunda kullanıyorum, ekran ışığını da gözümü yorduğu için de hep kısık kullanırım yok yani epey hızlı bitiyor maalesef. Burada önceki sayfalarda arkadaşların anlattığı gibi bir dolu başka özelliği falan kapatmak uygulamayı kaldırmak lazım zaman olmayınca bakamıyorum o işlere.

• Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

Samsung s21 5g(yenilenmiş)
  • Kasım sürümü, ilk alan ülke Vietnam.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
  • Hanıma Aldım temiz bi 2. El arkadaşlar, kamerasından memnun olur de mi, p30 pro aldım beğenmedi kamerasını
  • Rcmf1907 R kullanıcısına yanıt

P30 pro kamerası kötü bir cihaz değildir. Samsunga alıştıysa ondan olabilir. Önceki telefon neydi?

• osamanos kullanıcısına yanıt

Yok ondan değil orta segment olmasına rağmen kamerası harika çıkan uzun yıllardır kullandığı htc u11 eyes ile kıyaslıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 8 Aralık 2024; 0:12:1 >
  • Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.