|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (690. sayfa)
-
-
uzun süredir MYM olarak kullanıyorum, olumsuz bir fark görmedim
-
Mym nedir hocam? -
myanmar ulkesinin csc si
-
Ben kullanıyorum hocam,düşmeye değilde çizilmeye karşı dayanıklı. Yinede çok kaliteli bişey beklemeyin.
-
s21 ultra bakıyorum temiz bişey arıyorum malum çoğunun garantisi bitik çıkış yılı 3 seneyi geçti sonuçta
-
-
server kayıtlı var 128gb siyah renk, pil sağlığı 98. fiyat: 18 bin tl
-
eyvallah kardeş ama server kayıtlı için o fiyat çok geldi bana iyi satışlar
-
S21ultra 12/256gb 5G Silver Tr cihazı, sıfır batarya+sıfır arka kapak+sıfır kamera çerçevesi 2024 mayıs ayında yetkili serviste değiştirdim. İyi bir teklif olursa satmayı düşünebilirim. Sorunu yoktur. S24+ düşüncem var.quote:
Orijinalden alıntı: sharkemres21 ultra bakıyorum temiz bişey arıyorum malum çoğunun garantisi bitik çıkış yılı 3 seneyi geçti sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 13 Ekim 2024; 11:4:18 > -
fiyat nedir
-
satıldı -
merhaba
araç usb sine takılabilen hem data hemde hızlı şarj kablo önerebilecekmisiniz.
-
Samsung severler S21 Plus var elimde. Bir süre deneyeceğim. Lakin SMS gelince otomatik doldurmuyor. Kurulumda 30 tane şey kurdum 5 tanesi anca otomatik doldurdu. Ios'da hepsi otomatik doluyor ya da klavye üstünde beliriyor gelen kod ve tıklayınca otomatik yazıyordu. Bunun bilmediğim bir ayarı var sanırım. Yeşillendirebilir misiniz?
-
Hocam son 3 güncellemedir telefonu aracımın bluetoothuna bağladığım zamanlarda telefon siyah ekranda takılı kalıyor. Haklısınız yani. Zehir etti a14 telefonu. Defalarca fırlatıp kırmanın eşiğine geldim. -
Ben iphone için Shell'de de satılan Slink marka usb kablo aldım. Araçta memnun kalınca eve de aldım bir tane. Şarj cihazında akım ve voltaj göstergesi var. Şarj değerleri iyi. Usb-c tipi olanların da iyi olacağını düşünüyorum.
-
Bende o yüzden gelen güncellemelerin hemen değilde güncellemeler için yapılan yorumlara bakılıp yapılması taraftarıyım sonuçta A13 ile A14 arasında pekte büyük farklar yok ama bazı güncellemeler telefonun stabilitesini ve pil performansını bozabiliyor maalesef.
-
Merhaba arkadaşlar. Garanti süresinin bitimine 1 ay kaldı. Geçenlerde bir arkadaş İstanbul'da bir servise batarya değişimi için gittiğini ve anında değiştirdiklerini söylemişti. Bilgisi olan var mı hangi servis istanbulda yaptıran ar mı? Hiçbir şikayet olmadan sadece bataryayı yenilemek istiyorum mu diyeceğiz?
-
Pek servis fark etmez ama tabii yine de kesin sorunsuz olan bir yer varsa oraya gitmek daha iyi olur
Bir ay garantisi kaldıysa zaten cihaz Neredeyse 2 yıllıktır o pil her türlü epey zayıflamıştır bilgisayara bağlayınca zaten sağlığın düşük olduğunu görürler
Diyeceğiniz şey Şarjım az gidiyor cihaz günü çıkarmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Pek servis fark etmez ama tabii yine de kesin sorunsuz olan bir yer varsa oraya gitmek daha iyi olur
Bir ay garantisi kaldıysa zaten cihaz Neredeyse 2 yıllıktır o pil her türlü epey zayıflamıştır bilgisayara bağlayınca zaten sağlığın düşük olduğunu görürler
Diyeceğiniz şey Şarjım az gidiyor cihaz günü çıkarmıyorTeşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X