Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Telefonlarda Çağrı Görüşme Kaydı Arama Kaydedici Nasıl Aktif Edilir? (TEK RESMİ ÇÖZÜM) 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=e8BEoZ5muGZMmJSH&v=SJTPKA-r_i8&feature=youtu.be

Arkadaşlar bu videonun yorumlarına baktım da arama kaydedici aktif etmek için bölge değiştirenlerin İnternet hızları çekim gücü düştüklerini belirtmişlerdir, acaba bölge değiştirip sorunsuz kullanan var mı?

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

uzun süredir MYM olarak kullanıyorum, olumsuz bir fark görmedim

• cmert kullanıcısına yanıt
    Mym nedir hocam?

myanmar ulkesinin csc si

Ben kullanıyorum hocam,düşmeye değilde çizilmeye karşı dayanıklı. Yinede çok kaliteli bişey beklemeyin.

• s21 ultra bakıyorum temiz bişey arıyorum malum çoğunun garantisi bitik çıkış yılı 3 seneyi geçti sonuçta

• S21 icin orijinal led kılıf isteyen varsa pm atabilir (Satıldı)

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 1 Ekim 2024; 21:49:39 >

• sharkemre kullanıcısına yanıt

server kayıtlı var 128gb siyah renk, pil sağlığı 98. fiyat: 18 bin tl

• kozgel K kullanıcısına yanıt

eyvallah kardeş ama server kayıtlı için o fiyat çok geldi bana iyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

s21 ultra bakıyorum temiz bişey arıyorum malum çoğunun garantisi bitik çıkış yılı 3 seneyi geçti sonuçta

S21ultra 12/256gb 5G Silver Tr cihazı, sıfır batarya+sıfır arka kapak+sıfır kamera çerçevesi 2024 mayıs ayında yetkili serviste değiştirdim. İyi bir teklif olursa satmayı düşünebilirim. Sorunu yoktur. S24+ düşüncem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 13 Ekim 2024; 11:4:18 >
  • cmert kullanıcısına yanıt

fiyat nedir

• gzegen kullanıcısına yanıt
    satıldı
  • merhaba

araç usb sine takılabilen hem data hemde hızlı şarj kablo önerebilecekmisiniz.

• Samsung severler S21 Plus var elimde. Bir süre deneyeceğim. Lakin SMS gelince otomatik doldurmuyor. Kurulumda 30 tane şey kurdum 5 tanesi anca otomatik doldurdu. Ios'da hepsi otomatik doluyor ya da klavye üstünde beliriyor gelen kod ve tıklayınca otomatik yazıyordu. Bunun bilmediğim bir ayarı var sanırım. Yeşillendirebilir misiniz?

• mstfdvlc M kullanıcısına yanıt
    Hocam son 3 güncellemedir telefonu aracımın bluetoothuna bağladığım zamanlarda telefon siyah ekranda takılı kalıyor. Haklısınız yani. Zehir etti a14 telefonu. Defalarca fırlatıp kırmanın eşiğine geldim.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt

Ben iphone için Shell'de de satılan Slink marka usb kablo aldım. Araçta memnun kalınca eve de aldım bir tane. Şarj cihazında akım ve voltaj göstergesi var. Şarj değerleri iyi. Usb-c tipi olanların da iyi olacağını düşünüyorum.

• kalecgos00 K kullanıcısına yanıt

Bende o yüzden gelen güncellemelerin hemen değilde güncellemeler için yapılan yorumlara bakılıp yapılması taraftarıyım sonuçta A13 ile A14 arasında pekte büyük farklar yok ama bazı güncellemeler telefonun stabilitesini ve pil performansını bozabiliyor maalesef.

• Merhaba arkadaşlar. Garanti süresinin bitimine 1 ay kaldı. Geçenlerde bir arkadaş İstanbul'da bir servise batarya değişimi için gittiğini ve anında değiştirdiklerini söylemişti. Bilgisi olan var mı hangi servis istanbulda yaptıran ar mı? Hiçbir şikayet olmadan sadece bataryayı yenilemek istiyorum mu diyeceğiz?

• star1984 S kullanıcısına yanıt
    Pek servis fark etmez ama tabii yine de kesin sorunsuz olan bir yer varsa oraya gitmek daha iyi olur
    Bir ay garantisi kaldıysa zaten cihaz Neredeyse 2 yıllıktır o pil her türlü epey zayıflamıştır bilgisayara bağlayınca zaten sağlığın düşük olduğunu görürler
    Diyeceğiniz şey Şarjım az gidiyor cihaz günü çıkarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Pek servis fark etmez ama tabii yine de kesin sorunsuz olan bir yer varsa oraya gitmek daha iyi olur
    Bir ay garantisi kaldıysa zaten cihaz Neredeyse 2 yıllıktır o pil her türlü epey zayıflamıştır bilgisayara bağlayınca zaten sağlığın düşük olduğunu görürler
    Diyeceğiniz şey Şarjım az gidiyor cihaz günü çıkarmıyor

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.