< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (688. sayfa)
-
-
Evet evet hocam, benim de garantinin bitmesine 1 hafta kalmıştı dedim o kadar kullandık telefonu bir bataryayı yeniletip gıcır gıcır yapmadan olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar tekrardan, nereye yazılır bilmiyorum ama markası samsung diye ve bu konuda da daha önce yazmış bulunduğum için buraya yazayım dedim.
geçtiğimiz günlerde a101'in sitesinden samsung'un 10000 mah taşınabilir güç kaynağını aldım, p3400 modeli. bugün elime geçmesiyle beraber şoka girmem bir oldu. adamlar resmen utanmadan vatandaşın gözüne baka baka 1,5 sene önce üretilmiş powerbanki göndermişler. resmen 2023.04.14 yazıyor kutusunda manufacture date olarak.
ben şahsen 1,5 sene depoda beklemiş bir pilin kapasitesinden çok şüpheliyim, ancak sizin görüşünüz nedir? teşekkürler şimdiden.
-
isviçre csc de görüşme kaydı aktif oluyor muydu?
-
hayır olmaz.
-
myanmar dan devam o zaman 😀
Güncelleme sonrasi hat kopmasi yasayan oldumu
Ultrada
Fena yavasladi forumda resimler acilmiyordu ag baglantilarini sifirlayinca duzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Eylül 2024; 13:7:49 >
Bide birsey sorcam bu guncellemler pili omrunumu kisaltiyor sanki telefon sarji daha hizli bitmeye basladi uygulamalrdanmi yoksa guncelleme kaynaklimi
S21 plus var elimde. Cihaz sıfır, kutusunu ben açtım. Kurulumu yaptım şarja taktım ve yabancı cisim-nem uyarısı veriyor. Cihazı daha yeni açtım kutudan, yarım saatlik cihazda böyle bir uyarı çok saçma geldi. Büyüteçle şarj girişine baktım pırıl pırıl doğal olarak. Bu sorunu yaşayan var mı? Sinirimi bozdu durduk yere.
-
Başarı teknik servis mi ?
-
Arkadaşlar ilk aldığınıza nazaran cihazlar ne durumda ? Memnun olmayan varsa hangi sürümden itibaren tu kaka hissi vermeyi başladı mesela merak ediyorum tahminim android 13 ile olduğu. S10 serisinden birisi geçmeli mi yoksa a55 veya a34 gibi modelleri mi tercih edersiniz ?
-
A55 a34 vs yerine ben her türlü 21 Plus veya ultra derim
A55 a34 a54 türevi benim gözümde Amiral tarafında s10 serisi ile kıyaslanır tartışılır
Tabii bu yeni cihazların yazılım sürüm avantajı var orası apayrı bir gerçek
Samsung'un elçisi gibisin her yerde denk geliyoruz :)
Şaka bir yana iyi iş çıkartıyorsun biraz güldürmek istedim.
Muhtemelen ikinci cihaz alacağım zira kıyamıyorum her ne kadar sürüneni bile diri s23lere yakın sonuçlar verse de.
Bizim aletler konusunda dediğin doğru bugün onu düşündüm o sebeple yeni veya ikinci bir şey almak mantıklı geldi. Liste m15 a55 s21lere kadar uzanmakta.
Gidip en tepe model almak istemiyorum bana yetiyor sadece o arayüzdeki menüdeki sayfa olayına gıcığım ama oldu olacak s7 edge alalım ana ekrana haşırt diye gelmiyor illa o sayfa oturacak touchwiz 6 tadında (Ben biraz abartıyorum ama tw6 gibi resmen, tw 6 iyidir fakat alışkanlık bozulunca insanın tadı kaçıyor).
4.1 olan s21 ultra alsak ya da a34 baya rahat ederim bu konuda :)) A34 bile aslında harika ama benim gibi muhafazakarlık seviyesinde kullanan adama harika 😂
Arkadaşlar s21 ultra cihazıyla çektiğim ağır çekimlerde takılmalar oluyor. Servise verdim incelenmesi icin; onlar da başka. Aynı model.telefonlara bakacağız normal mi diye. Dediler
Acaba sizler de de aynı problem var mı? Yani çektiğiniz ağır çekim videolarda böyle takılmalar oluyor mu?
Ahaha
Eğer A serisi alınacaksa ben a34 tavsiye ederim Gerçi fiyatı bir miktar artmıştı en son
Harici her türlü S serisi düşünülür ama gerek yazılım güncel değil gerekte pil performansı olarak a serilerinin yanına pek yaklaşamaz s serileri 23 serisi ve 24 serisi hariç
S7 Edge demişken 2023 Kasım ve Aralık olması lazım tam emin değilim Bir hafta kadar kullandım
Hatta şu piyasadaki en temiz S7 eklerden birisiydi bizzat kendim topladım cihazı fakat satmak durumunda kaldım artık performansı günümüzün gerisinde itibariz fakat günlük kullanımda yürüyordu Rom falan atılsa biraz daha kendine gelirdi muhtemelen
Eğer imkanlar el verseydi O cihazı satmaz bir ömür elde tutardım
Az önce denedim. Bende de oluyor.
Başka deneyen oldu mu? Eğer bu sorun kronik ise ne yapacağız? Garantiden değişim talep edebilir miyiz?
Aynı saçma takılma bende de oluyor.. Her yeri araştırdım, cihazı sıfırladım filan çözümü yok.. Sadece performans modunu açarsan sorun bazen olmuyor.. Büyük ihtimal büyük güncellemelerin birinde stabilizasyonu bozdular, öyle de kaldı.. :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X