Samsung teknik servisi yapıyor sandım fa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (686. sayfa)
-
-
Merhabalar, S21 5g telefonum var. Geçenlerde telefonu yatay kullanarak bir video izlerken, sesin sol taraftan (kamera tarafından) az geldiğini fark ettim. Sonra test ettim ve üst hoparlörden ses az ve boğuk geliyor. Erişebilirlik ayarlarını da kontrol ettim, ses ayarları dengeli. Böyle bir sorun ile karşılan oldu mu? Telefonun garantisi 9 Ağustos'ta bitiyor. Bulunduğum ilde servis olmadığı için, müşteri hizmetleri BDH-Bilişim Destek Hizmetleri Necatibey/Kızılay/Çankaya/Ankara servisine yönlendirdi. Kargoya verdim bakalım sonuç ne olacak? Arıza notuna bataryanın da kontrol edilmesini söyledim.
-
Sonucu paylaşırsaniz seviniriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok bataryayı alıp yetkili servise şunu tak diyemeyiz dostum :)
Düz s21 kullanan arkadaşlar accubattery uygulaması pil sağlığını yüzde kaç gösteriyor bakıp paylaşırlarsa sevinirim. Ben pili yeni değiştirdim. Yüzde 89.
Ben batarya değişimi yetkili serviste sandım işte, yoksa biliyorum öyle olmadığını :)
pilin üretim tarihi önemli.
cihazin uretimi seneler oldu durdu. 2 sene onceki pil kullanilmasa bile omru azaliyor. bu degeri gostermesi normal.
2 sene sonra alacaginiz orjinal sifir pil yaklasik 4 seneliktir ve omru baya azalmistir. sifir olmasi onemli olmuyor artik. dogum tarihi eski.
Pilin tarihi çok da eski değil.
Cihaz üretimi bitebilir ancak bir süre daha yedek parça üretimi devam eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam accubattery doğru sonuç vermez. Aşağıdaki şekilde gerçek pil sağlığını öğrenebilirsiniz.
Benim 627 döngü yapmış pilim bile %92 sağlıklı çıktı, sizin sıfır bataryanın %89 olması imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 28 Temmuz 2024; 22:54:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
orjinal pil degil sanirim..
Pil orjinal. Üzerinden çıkan pil ile birebir aynı değil ama yabancı kanallardan pil değişimi videolari izledim. Hem telefondan çıkan hem de taktıkları yeni pil ile benimki aynı. Ayrıca kalite hissi bakımından farkı anlayabiliyorum. Daha önce s9 kullanılmyorken orjinal diye çakma pil almıştım.
elimde SM-G991U snapdragon işlemcili cihaz var. bu cihaz için Türkçe dil destekli hangi csc varsa bilen yazabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 5 Ağustos 2024; 23:3:29 > -
Sd işlemcililer Amerika Kanada csc'si olduğu için global csc ülkeleri (Avrupa, tr, Kazakistan vs) atılamıyordu. Android'in stok yarım yamalak Türkçesi vardi o modellerde.
global cihaz olmadığı için custom romda yok, ingilizce kullanmaya devam o zaman :)
-
Slm Beyler android 14 yükledim chimera ineil destekde gitmiş serverde kapalı napcaz s21 ultra
Arkadaşlar bu VoLTE yi telefon üzerinden kapatamıyomuyuz hat vodafone
Ayarlar -> Bağlantılar -> Mobil Ağlar
Buradan hatları Volte'ye açıp kapatabilirsin.
Bende yok o ayar yazılım farkından olabilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X