Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence alınmaz. Bende s21 var iki yıllık cihaz sıfır almıştım. Kasmaya başladı. Şarjı az gidiyor. Havalar ısındı cihaz da ısınıyor normal diyecem ama eşimde s21 fe, oğlumda s10 var. Onlar bu kadar ısınmıyor ve kasmıyor.

• Telefonun bayaryasını değiştireceğim. S10 konusunda bir arkadaş paylaşmıştı batarya satan bir telefoncu. Sarı sitede ilanları da var. S21 orjinal batarya diye aratırsaniz çıkar. Batarya resimlerini istedim. Resimlere göre orjinal olduğu anlaşılıyor. Orjinal olanlar kutulu. Daha önce s9 telefonum için batarya alırken başıma gelmişti. Bir telefoncudan orjinal diye çakmasını aldım bariz belliydi yine de kullandım. Sonra servise gönderip orjinal batarya takıldı eski batarya yeni bataryanin kutusunda göndermişlerdi. Bu da ayni şekilde kutulu ve yazılarından orjinal olduğu net belli. Resimleri ekliyorum. Batarya gelince tekrar yazarım.
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• alperd82 A kullanıcısına yanıt

Hangi sürüm hocam bu paylaşabilir misiniz size zahmet

• osamanos kullanıcısına yanıt

Kendin mi değiştireceksin dostum

• cumur C kullanıcısına yanıt

Dostum aslında batarya değiştirmek basit bir işlem. Önemli olan arka kapağı açabilmek. Onun için ısı tabancası gerekiyor. Bir aparatla kapağı kenarindan ufak ufak ayırarak bütün kenarları dönüyorsun. Bu arada arkaya bir vantuz tutturursan çıkarması kolay olur. Youtubda videolari var. Isı tanancasi ve aparatı vs olmadığı için telefoncu arkadaşıma yaptıracağım. Benim s10 var onun bataryasını kendim değiştirdim. Batatyası eskiyip şiştiği için arka kapağa baski yapıp hafif açılmasına neden olmuş. Kapağı kolayca çıkıyordu. O kolay oldu. Yine youtubdan bakarak yaptım. Zor bişey değil.

• Arkadaşlar batarya geldi. İlk izlenimim orjinal olduğu yönünde. Kutusu var. Şekil yazılar kalite vs zaten anlaşılıyor. Üzerinde kvk etiketleri var. Resimleri ekliyorum. Takınca performansı nasıl yazarım bir süre kullanınca
    [simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/320232/0345269a-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 17 Temmuz 2024; 14:59:29 >
  • Türkiye için temmuz güncellemesi geldi

• Merhabalar, gelen güncellemelerde yapılan değişikliklerin (changelog) detaylı listesini görebileceğimiz bir sayfa var mı?

Resmi sayfa olarak bu var:

https://doc.samsungmobile.com/SM-G991B/TUR/doc.html

Fakat burada tüm detayları yazmıyor gibi. Aylık gelen güvenlik güncellemelerinde gerçekten sadece güvenlik yaması düzeyi mi değişiyor?

• vipemre kullanıcısına yanıt

yeni özellik beklemeyin.

klasik güvenlik güncellemeleri..

Isı tabancasına gerek yok, fön makinesiyle de açabilirsiniz.

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Doğru gerek yok. Fön makinası ile de çıkıyor

Pil performansı nasıl hocam iyi çıktı mı pil

Arka kapağı neyle kapattınız kapatırken
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Telefoncu arkadaşa taktirdim. Onların kullandığı bir yapıştırıcı var ısınınca acilan onla kapattı. Pili ikinci kez sarj ettim. Test aşamasındayim. İlk sarj ile 20 saatlik sürede 3 saatlik ekran süresi verdi. Şimdilik iyi gibi

Iki üç gün sonra tektar yazarım.

O zaman klasik b7000 ile kapattı

Normalde s21'in pil değerleri nedir bilmiyorum O yüzden bu değerler hakkında yorum yapamıyorum

Umarım uzun ömürlü ve sağlıklı olur pil
    Benim tavsiye ettiğim arkadaştan almıştınız değil mi
    Hocam birkaç sayfa yukarıda cihazınızın garantisini bitmesine 2 ay civarı olduğunu söylemişsiniz
    Eğer cihaz daha önce farklı bir sebepten ötürü garanti dışı falan kalmadıysa Keşke garantiye verip servisten ücretsiz pil değiştirseydiniz Ama tabii Bulunduğunuz şehirde servis yoksa gitmesi gelmesi falan filan var
  • Önceki sayfalarda yazmıştım. Mayıs ayında S21+'ın garantisinin bitmesine 10 gün kala Emaar Samsung'a gidip pilin değişmesini istedim. Bir de dedim ki yan tuşlar sertleşti onları da değiştirin. Sağolsunlar kasa ekran pil komple garantiden değişti. Bu avantajlarımızı kullanmak gerek. Servis başka şehirdeyse gitmeye bile değer. 1 saat içinde yapıyorlar işlemi.
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Evet sizin tavsiye ettiğiniz arkadaştan aldım. İki ay değilmiş garanti bu ayın 15inde bitti malesef. Servise gitmeye bir türlü fırsat olmadı. Bulunduğum ilde servis yok. Bir de önceki telefonum s9u elden servise göndermiştim. Sorun yok diyip yazılım yükleyip vermişlerdi. Tekrar aynısı olur diye çok üstüne düşmedim. En son izmire gitmeye karar verdik. Son anda o da olmadı.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Cihazın su temassızlığı bozulmuyor mu?

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Yetkili servis onun garantisini veriyor özel cihaz ile yapıştırıyor ama dışarıdaki servis nasıl yapar bilemedim

• 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.