max 18344 tl |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (684. sayfa)
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Alınmaz, son demlerini yaşıyor, bence o topa hiç girmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence artık alınmaz s23 veya 24 bakın
-
Kisayolu ekledim bakalim nasılmış dedim ama arkadasin ki gibi oluyor acacak gibi yapiyor acmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 9 Haziran 2024; 15:11:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apkmirror'dan Google'ın AI Wallpapers uygulamasını yükleyin, sonra Activity Launcher yükleyerek kısayolu ekleyin.
Google AI Wallpapers
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen ben onu yazmayı unutmuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 10 Haziran 2024; 11:36:8 > -
-
-
değişen bir şey var mı ?
-
haziran sürümünde yok ama bundan hemen önce gelen ikinci mayıs sürümü ile batarya baya iyileşti.
-
bataryanın iyileşme mümkünatı yoktur.
-
-
Merhaba,
Cihaz yazılımı konusunda çok kararsızım. Cihazı TUR olarak alıp sonra farklı yazılım yükleyen var mı? Tecrübelerini aktaran olursa memnun olurum. Ben yükledim bi defa ama çok kullanamadan geri döndüm.
Exynos sürümü için farklı ülke romları kullananlar varsa bu mesaja tecrübelerini yazmalarını rica ederim. Türkiye yazılımını sadece samsung Türkiye nin yavaşlığı ve benim adıma karar veriyormuş gibi hissettirmesi sebebi ile kullanmak istemiyorum. Başka ülke yazılımı kullansam bir zararını görür müyüm? Bu tip soruları cevaplayacak bilgili bir arkadaş bu konuyu ele alıp bir reçete yaparsa faydalanan çok olur.
Merhaba düz s21 kullanıyorum. 2 yıl oldu alalı garantisi bitti bitecek. Telefonun şarjı az gidiyor uzun süredir. Ara ara takılmalar kasmalar oluyor özellikle kamera açarken. Ayrıca cihaz fazla ısınıyor. Elden çıkarmayı düşünüyorum. Cihazım çok temiz. Çizik yok. Sürekli ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı ama nasıl olduysa ekranda minik bir çizik var. O da ekran koruyucu takınca hiç belli olmuyor.
Bendede 2 yılı geçti şarjdan memnun değilim s23 e geçmeye değer mi acaba ?
Kasma olayı olmasa değmez derim ama benim telefonda her zaman değil ara ara kasıyor. Bu yüzden değer diye düşünüyorum.
Arkadaşlar kasmaların nedeni sıcaklıkmış. Telefon sıcak havalarda daha çok ısınıyor. Yavaşlamasina neden oluyor.
Arkadaşlar 14bin tl ye.
S21 de var s21 plus ta sizce alinirmi yoksa alinmazmı eskidigi icin 2.el
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X