< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (682. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam type c kablo ne tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı markanın kablosunu da alabilirsiniz.. sorunsuz.
Sarjim hizli bitiyor diye emaar samsung servisine getirdim. Ayrica kasanin kenarinda boya atmalari vardi. Sag ve sol tarafinda bulunuyordu. Hazir servise veriyorken onlarida gostereyim dedim.
Baktilar kullanici hatasi oldugunu soylediler. Surekli kilifla kullanilan ve bir kac ayri yerinde bulunan boya atmalari nasil kullanici hatasi olur anlam veremedim. Tek yerde olsa darbe kaynakli boya atmasi diyebilirsin ama en az 6 ayri yerde boya atmis. Farkli konumlarda ustelik.
En azindan pili degistirirler umarim. Birde haftasonu oldugu icin sanirim sali gunu teslim edebiliriz dediler. Bir kac sayfa once arkadas bir kac saatte telefonu teslim aldigini yazmisti. Haftasonu telefonu getirirseniz hemen telefonu alma beklentisinde olmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken saatlerde götürmeyince iş uzuyor sanırım.
İkame vermişlerdir umarım.
-
Ikame telefon olarak A55 verelim dediler. Ben zaten baskasina telefonu verecegim icin sifirlamistim. Bilgilerimi aktarmistim. Kabul etmedim. Dediginiz gibi erken saatte gitmekte lazim hizlica servis destegi isteniyorsa
Mayıs güncellemesi ile maalesef bariz bir ısınma sorunu var benim 21Ultra'da..
bende ısınma sorunu yok. samsung good guardians uygulamasını indirip oradan app booster ı çalıştırın tüm uygulamaları optimize etsin.
-
öyle bir uygulama bulamadım ben hocam nereden indiriyoruz tam olarak?
-
hocam aslında gallaxy apps de var ama bizde çıkmıyor. apkmirrordan indirebilirsiniz.
-
Son sürüm.
5.1.03
teşekkürler.
-
teşekkürler bilgilendirme için.
-
Son durumu yazayim. Emaar servisine cumartesi birakmistim. Pazar ogleden sonra mesaj geldi telefonunuz hazir diye. Ancak bugun gidip alabildim. Pili bi de sarj soketi degismis telefonun. Hizli bir sekilde garanti bitmeden pil degismis oldu pil.
Merhaba, s21 güvenlik ve 6.1 one ui güncelleme sonrası AOD ayarlarda saat şekli, karakteri, ekrandaki yeri vb. Ayarlarını yaptığımız seçenek kaybolmuş. Sizlerde durum nedir? Sadece eklediğim görseldeki seçenekler var.
6.1'i yükleyelim mi ne dersiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar,
bizim telefonların piyasası ne kadar şuan? (s21 plus 128)
Samsung takas kampanyasıyla mı birleştirsem yoksa kendim mi satsam bilemedim.
Bu arada alacağım telefon s23 ultra.
-
Hocam ben bu ürünü aldım ama şarj ederken süper hızlı şarj yazmıyor. Siz de yazıyor muydu
bu 6.1 oncesi cikan güvenlik güncellesi sonrasi sarjim daha cabuk bitiyor bir oncekine donülür mü yoksa 6.1 yapsam düzelir mi yoksa daha da mi kötü olur ne tavsiye edersiniz.
-
İzmir Çankaya destech bilişim yetkili serviste 21ultra kırık arka kapak, kamera çerçevesi ve batarya 2870liraya değiştirdim.
Ydışı 23ultra alacaktım ama server kayıt vs güvenemedim. 2.el garantili 24+ alayım dedim üste 20bin eklemem gerekecekti vazgeçtim.
21ultra 12/256 ile yola devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X