Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, telefonunuzu recovery moduna alıp, load rom deyip, download moduna alın oradan da odin ile istediğiniz resmi samsung romunu yükleyebilirsiniz

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun zamandır ilk kez bilmediğim bir uygulama öğrenmenin mutluluğu içindeyim :) Good Luck gibi tatlı detay özelliklerle dolu bu tweak yazılımı. Bu tarz yazılımlar eski "rootçu"lardan olan benim gibileri resmi yazılımda tutmak için yetiyor.. Tabi sırf Türkçesiyle uğraşmamak için markete almayan Samsung Bey'e de her konuda bu Türkçe'ye olan mesafesi konusunda teessüflerimi iletiyorum.. Apple hatta Google bile daha Türkçe dostu yahu.. Yazık, milyonlarca cihaz satıyorsunuz.. (Çalışacağı söylenerek satılan ve hiçbir işe yaramayan bixby tuşlarına da selam olsun..)

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• hayals kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirip yükledim. Açtığımda bu uygulama artık telefonunuz için kullanılmamaktadır diye mesaj çıkıyor. Boş sayfa gözüküyor. İçerik sağlayıcıları ile iletişime geçin diyor.
  • hayals kullanıcısına yanıt

Diğer seçenekler bende aktif değil sizde nasıl aktif görünüyor

• Güncel uygulama burada:https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/galaxy-labs/galaxy-labs-5-1-02-release/

Diğer tüm uygulamaları tek tek indirdim. Çok küçük dosyalar zaten. Hepsi apkmirror da var. Türkiye marketine kapalı olduğu için official indiremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 31 Mayıs 2024; 18:11:43 >
  • S21 serisinde ai duvar kağıdı özelliği mevcut fakat samsung gizlemiş. Activity launcher uygulamasını indirin oradan resmini eklediğim yeri seçin kısayol olarak ana ekrana ekleyin ve başlatın.
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

O eklediğiniz presentation kısmını bulamadım uygulama içinde

Edit : buldum ama açılmadı bende renkli ekran döndü durdu hiç bi şey açılmıyor Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 1 Haziran 2024; 23:51:4 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Oneui 6.1 yüklü mü sizde.

Şu attığım resimdeki kısım var mı peki. Al duvar kağıtları kısmına girin 3. Siradakini seçin başlatın.

Evet 6.1 yüklü ama resimdeki AI duvar kağıdı kısımda yok bende malesef, galeri var sadece galeri içinde bulabildim anca zaten

Bende de açılmıyor bekliyordu. Apkmirror'dan google'ın AI Wallpapers uygulamasını yükleyince Samsung yapay zeka destekli duvar kağıtları çalıştı.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/ai-wallpapers/ai-wallpapers-1-2-release/ai-wallpapers-1-2-android-apk-download/

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, zaten çok kullanılacak bişey değil denemek için kuracaktım ama olmadı, bu şekilde olduysa bunu denerim ama

Dediklerinizi yaptım çalıştı. Buradan istediğimiz gibi duvar kağıdı oluşturup kullanabiliyor muyuz?

• 6.1 sonrasi sarj durumu nasil acaba
    Son guvenlik yamasa benim ki kötü hale geldi bu nasil yapar cekincemden yüklemedim
  • hmtdmrl kullanıcısına yanıt

evet.

• Keyifli.. :)

Bu uygulamadan başka özellikleri de açabiliyor muyuz bilginiz var mı?

• hmtdmrl kullanıcısına yanıt

aslında açılır da öncelikle özelliğin yazılımda aktif olması lazım sonra da aranıp bulunması lazım. s10 kullanırken ekstra karartma özelliği s10 serisine verilmemiş ama yazılıma gömülü gizlenmişti onu da bu şekilde bulup aktif ediyorduk.

• Temiz çiziksiz Tr s21 ultra'ya ne kadar verilir?

• togiee kullanıcısına yanıt

bende almak için tavsiye bekliyorum.

Sizce sene olmuş 2024, bu zamanda s21 ultra alınır mı ?

• 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.