Merhaba, telefonunuzu recovery moduna alıp, load rom deyip, download moduna alın oradan da odin ile istediğiniz resmi samsung romunu yükleyebilirsiniz |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (683. sayfa)
-
-
-
Uygulamayı indirip yükledim. Açtığımda bu uygulama artık telefonunuz için kullanılmamaktadır diye mesaj çıkıyor. Boş sayfa gözüküyor. İçerik sağlayıcıları ile iletişime geçin diyor. -
Diğer seçenekler bende aktif değil sizde nasıl aktif görünüyor
-
Güncel uygulama burada:https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/galaxy-labs/galaxy-labs-5-1-02-release/
Diğer tüm uygulamaları tek tek indirdim. Çok küçük dosyalar zaten. Hepsi apkmirror da var. Türkiye marketine kapalı olduğu için official indiremiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 31 Mayıs 2024; 18:11:43 > -
-
-
Oneui 6.1 yüklü mü sizde.
-
Şu attığım resimdeki kısım var mı peki. Al duvar kağıtları kısmına girin 3. Siradakini seçin başlatın.
-
Evet 6.1 yüklü ama resimdeki AI duvar kağıdı kısımda yok bende malesef, galeri var sadece galeri içinde bulabildim anca zaten -
Bende de açılmıyor bekliyordu. Apkmirror'dan google'ın AI Wallpapers uygulamasını yükleyince Samsung yapay zeka destekli duvar kağıtları çalıştı.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/ai-wallpapers/ai-wallpapers-1-2-release/ai-wallpapers-1-2-android-apk-download/
-
Teşekkürler, zaten çok kullanılacak bişey değil denemek için kuracaktım ama olmadı, bu şekilde olduysa bunu denerim ama -
Dediklerinizi yaptım çalıştı. Buradan istediğimiz gibi duvar kağıdı oluşturup kullanabiliyor muyuz?
-
6.1 sonrasi sarj durumu nasil acaba
Son guvenlik yamasa benim ki kötü hale geldi bu nasil yapar cekincemden yüklemedim -
evet.
-
-
Bu uygulamadan başka özellikleri de açabiliyor muyuz bilginiz var mı?
-
aslında açılır da öncelikle özelliğin yazılımda aktif olması lazım sonra da aranıp bulunması lazım. s10 kullanırken ekstra karartma özelliği s10 serisine verilmemiş ama yazılıma gömülü gizlenmişti onu da bu şekilde bulup aktif ediyorduk.
-
Temiz çiziksiz Tr s21 ultra'ya ne kadar verilir?
-
bende almak için tavsiye bekliyorum.
Sizce sene olmuş 2024, bu zamanda s21 ultra alınır mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X