Aynen. :D |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
Bende pilden baya memnunum 2k 120hz de 8-9 saat arasi aliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: xmrtx
Bende pilden baya memnunum 2k 120hz de 8-9 saat arasi aliyorum60 hz de kullanip batarya tüketim farkini görmek istedim ama 120 hz ile verdigi konforu göremeyince vazgectim. Insan 120 hz alisinca 60 hz de ekran baya kötü reaksiyon veriyor hissine kapiliyor insan.
120 hz ile kullanmaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
s21 ultraya server üzerinden imei atma yöntemi var mı.ne kadara yapılıyor bu işlem bilen var mı acaba.yurtdışı bir cihaz alıp denemek istiyorum türkiye fiyatı çok uçuk...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wi-Fi mi kullanıyorsunuz? Çoğunlukla ne kullanıyorsunuz. Otun,video,internet ? -
Arkadaşlar yıllarca tüm s serilerini kullandım. S20 Plusta sıkıntılar yaşadığım icin 11 pro max a geçiş yaptım.
Şuan 2. 11 pro maximi kullanıyorum bi cihazda da sıkıntı olduğu icin 3.cihazı sipariş verdim.ilk iki cihazda aynı sorunlar var. 3.cihazda da olacaktır eminim:)
S10 plusta çok sıkıntılar yaşayıp s20 plus a geçtim. S20 plus 1 hafta dayanamadım hemen sattım çünkü çok kötüydü.
S21 ultra almaya maddi durumum şuan yok. S21 plus ppi değerinin düşük olması da kafamı karıştırdı.
Çok oyun oynarim cihazlarda.
S10 plus ekranında parmak izlerim çıkmıştı.
Şarj önemli kesinlikle. S21 plus tavsiye eder misiniz?
İphone akiciligina alıştım 7 8 aydir.
Şimdi tekrar Samsung a geçiş yapsam sıkıntılar Yaşar miyim diye düşünüyorum. -
S20 plusun neyi kötüydü hocam? S21 plus, S20 plustan daha kötü özellikle kasa yapısı, ekran farkı gibi konularda. 1-2 hafta önce mağazada s21 serisini inceledim. İnanın ultra modeli hariç diğerleri A serisinden hallice. Düz s21le kendi cihazım olan düz s20yi yan yana koyunca sanki s21 eski modelmiş de benim cihaz daha yeniymiş gibi.
Yeni seride işlemci değişikliğinden ötürü pil iyi dayanıyor gibi görünüyor testlerde ama samsung kumar gibi alınca ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Ben olsam pro maxten s21 plusa geçmezdim.
-
Ekranın ppi değerinin düşmesi çözünürlüğün düşmesiyle ilgili. Oransal olarak bir uyum var panelde. S21 Plus'ın oyun oynarken ya da film,dizi izlerken kötü bir deneyim sunması mümkün değil. S20 serisinde mesela ekranı FHD+ çözünürlüğe alınca QHD+ çöznürülüğe göre kesinlik ya da netliğin düşüşünü fark edebilirsiniz çünkü panel QHD+ üzerine kurulmuş. Ancak S21 Plus veya düz S21 modelinde panelin maksimum çözünürlüğü FHD+ olduğundan sıkıntı yaratmaz.
S21 Plus yeni jenerasyon olduğu için ve ayrıca bayağı iyileştirme yapıldığından gerek pil olarak gerekse de performans anlamında şu anki rakibi iPhone 12'den geri kalır yanı yok. Dolayısıyla 11 Pro Max'ten de bu anlamda daha üstün olabilir.
Bu arada iPhone'da yaşadığınız sıkıntı nedir? Malum Apple ürünlerinde sıkıntılar bitmek bilmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her ne olursa olsun Samsung yanlış yaptı
Amiral gemisi sınıfındaki cihazlara plastik malzeme kullanmak nedir
Ve yine bir diğer büyük yanlış hafıza kart slotunu çıkarmak,
Şu an ultra haricindeki cihazlar pek alınabilir değil benim gözümde
Özellikle Samsung'un Diyar premium cihazlarından geçiş yapılırsa malzeme kalitesi farkı Can sıkar -
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Cihazı incelemeden alıp almama konusunda karar veremeyeceğim diye düşünüyorum.
Whatsapp,İnstagram,Facebook,mail,imessage
Kısacası tüm uygulamalarda bildirimler geç geliyor.
Atıyorum mobil ağım açık İnstagram da geziyorum whatsapptan atılan mesaj gelmiyor.
Geliyor gelmesi gereken saat 12.34 iken bana 12.37 de geliyor ve ilginc olanı mesajı o dakika geldi olarak algılıyor bildirim panelinde.
O gelen mesajı ben 12.40 da götürürsem 6 dakika önce yazması gerekirsen 3 dakika önce yazıyor.
7 aydir çabalıyorum Apple biz çözemiyoruz abi dedi en son:)
Wi-Fi de durum aynı şebeke ile alakalı degil.
Bir de pil problemi yaşıyorum. Yüzde 50 ye kader çok iyi. Yüzde 50 den otamatik olarak 25 seviyesine düşüyor. Pil sağlığı 100. Bazen şarja takarken yüzde 5 seviyesi mesela. Ekranı kapatıp açıyorum otamatik olarak 30 Oluyor. İlginc şeyler oluyor:)
-
Kamera da takılmalar yaşıyordum.
Yazılım ile ilgiliydi yüksek ihtimalle
Oyun oynarken hele hiç bahsetmiyorum durumu.
45 fpsten 10 fpslere düşüyordu cihaz.
S10+ ta takılmadan oynadığım oyunu s20+ ta takıla takıla oynuyordum. -
Mesela PUBG deyim. Birisi whatsapptan yazmış. Whatsapp a girmesem o mesaj bir baska mesaj gelene kadar düşmeyecekti;)
Bazen 3 4 kişi yazıyor 5.kişinin mesajı düşünce digerleri düşüyor. İlginc bir durum :) -
Güç tasarrufu ayarları ile ilgili bu. Uykuda olabilir bu mesajlaşma uygulamaları. Ayrıca ayarı varsa oyunlarda da arkaplanda kalan her şeyi susturuyor.
-
Düşük güç modu açık degil.
Rahatsız etme açık degil.
Kac kere sıfırlandı yazılım yüklendi bilmiyorum:) -
Pilini sürekli %0'a düsürme, en geç %15 olunca şarja tak bundan sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X