|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
S20 plus 1 hafta kullandım. Sürekli takılmalar, hatalar alıyordum. Şarjı da 3 saat dayanmıyordu yoğun kullanımda. S10+ beni daha çok heyecanlandırmıştı
S20+ beklentilerimi karşılamamıştı -
A51 anneme aldım kullanıyor. Cihazdan pek bir beklentisi yok. Günde 1 saat sosyal medya. Telefon görüşmesi o kadar.
Her güncellemeyi yaparım.
Cihazı ara sıra kullanıyorum çok yavaş çalışıyor gibi geliyor bana. Sürekli takılmalar var hissi veriyor. -
valla benim de ilk haftam kötü geçti s20 ile ama 2.haftadan sonra açılmaya başladı cihaz. gerekli ayarlamalarla şu an cihazdan tam randıman alabiliyorum. teknoloji konusunda oldukça şanssızmışsınız.
-
S9 plus vardı daha öncesinde onda da dokunmatik hatası başlamıştı 5.ayında. Simdi 3. İphone u bekliyorum. Kesin onda da sorun çıkacak :) -
Hocam ben tam tersini okudum. Düz S21 oldukça iyi satıyor deniyordu. İndirim değil de daha çok bindirim yapılan fiyatı düşecekler ve en başta çıkması gereken fiyata gelmiş olacak. Ayrıca 400 adet çok kötü. Bu sayıda birçok haber sitesinin ve YouTube üzerindeki çoğu videonun iPhone lehine algı operasyonu yapmasının etkisi var. Öyle bir şişiriyorlar ki imkanı da olan insan gidip iPhone'a S21 Ultra'nın parasını veriyor. Samsung'un hiç kendi reklamı bile yok. İnsanlar bu cihazın rakiplerinden neyi daha iyi sunduğunu bile bilmiyor. Samsung'un gönüllü trolleri de yok. Sayı 400'de kalır zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam farklı markaları deneyin bence bu saatten sonra
-
Ximaio almaya niyetlendim stok yok diyorlar. Mi10t pro ve mi 11 icin bekledim 2 aydir ses seda yok. -
Beni çok iyi idare ediyor şu an için. Ben de yüksek beklentiyle almadım zaten. Ama beklediğimden iyi deneyim sundu. Takılma yaşamadım hiç, sadece yavaş çalışıyor çünkü işlemci çok performanslı değil. Samsung Internet tarayıcı bariz yavaş mesela. Chrome hızlı ama onda da reklam var. Reklamlardan sayfa görünmüyor.
Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız. Bütçenize uyduğu zaman istediğiniz cihazı alırsınız insallah -
xiaomi alacaksanız yurt dışı alın. ben garantili mi9t alma gafletinde bulundum, satana kadar canım çıkmıştı.
-
Bundan sonraki elektronik alışverişlerinizde şans dilerim. Ama Samsung yine değiştirmiş S10 Plus'ı Servis de Samsung'un kendi servisi değilmiş zaten. Apple da böyle. Şu an kendi servisi sadece İstanbul'da var. Samsung'un da kendi servisi var mı bilmiyorum.
Bu kadar şanssızlık içinde yurt dışı endişelendirir beni:)
Gerçi garantili olsa da sıkıntılar bitmiyor ama -
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Apple ile yaşadığım kötü tecrübeden sonra Çin firmalarına sıcak bakmadığım için bundan sonraki mobil cihazlarım Samsung olacak.
o da var evet. huaweinin servisini baya övüyorlardı ama onda da google servisleri yok. iki ucu şeyli değnek resmen.
-
Samsung müşteri hizmetleri onlara yönlendiriyor. 2019 yılının en iyi Samsung servisi seçilmişlerdi.
O kadar kolay değişim olmadı maalesef. Bölge sorumlusuna çıkana kadar haftada 5 gün servise gidiyordum. Çünkü her seferinde yazılım yükleyip hata yok diyorlardı:) bende cihazı kurup her seferinde gözleri önünde hatayı gösteriyordum. Kabul edip çözüm sunmuyorlardı.
Polis felan çağırmıştık en son birbirimizden şikayetçi olmak icin :) -
Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsınız almak istediğiniz cihazı -
Hocam tam olarak hata neydi -
😀😀 hangi cihaz alınmalı peki şimdi?:) -
İlk değişim yakınlık sensör hatasıydı.
İkinci değişim de hayalet tuşlar algılıyordu ekran bastığım tuşların yerine farklı tuşlar algılıyordu.
Üçüncü cihazda da ikinci cihazdaki soruna ek olarak hayalet ekran oluşmuştu.
2 cihazda da ekranında fiziksel izler çıkmıştı. Oyun oynarken kullandığım noktaların yerleri ekran belirmişti. Ben ilk başta jelatin sanıyordum ama meğer ekranda izler oluşmuş:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X