Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
171
Favori
960.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında sıkıntı düz modelde boyut çeşitliliği olmaması. Sadece 128 GB modeli getirmişler. 256 GB bir depolama seçeneği için S21+ almanız gerekli, o da fiyatı bir orta sınıf telefon fiyatı arttırıyor neredeyse.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt

Temiz S8'e 3 bin lira indirim veriyor Samsung sitesi.

Bence S21 Ultra alacaksanız bir mağazada görmeden, denemeden almayın. S8'den sonra tepsi taşıyor hissiyatı verebilir. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Sp888 alın kayıtsız 10 bine satıyorlar. Hem exynos hem 2 katı fiyat komik

nerede 10 bin

Yıllardır Samsung kullanıyorsunuz. En güzel modellerden kullanmışsınız. iPhone'a geçerseniz yüksek olasılıkla beklentileriniz karşılanmayabilir. S8 hala iyi işler çıkaran bir cihaz. Biraz daha devam edin fiyatlar düşünce tekrar Samsung ile devam edin. 12 Pro güzel bir cihaz olmasına rağmen S21 Ultranın gerisinde. Ekran olarak arada dağlar var. 120 Hz tam çözünürlükte sunuluyor. Harika bir özellik. Batarya olarak da daha iyi. Arayüz ve kullanışlılık zaten iOS'e göre kat kat üstün. Ayrıca 12 Pro parasını asla hak etmiyor. Şu anki fiyatlarla zaten S21 serisinin hiçbir modeli parasını hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Kesinlikle hocam algı algı algı. Herkes Youtuber, herkes içerik üreticisi sanki iPhone alınmalı :D

Alıntıları Göster

Bu algının en büyük ayağı YouTube ve bu forum. Apple'ın orta segmente adımını atmasıyla diğer markaların da orta modelleri kötüleşecek ve kötüleşti de,asıl sıkıntı bu. Onların beceriksizliğini yine biz çekeceğiz. Keşke beceremedikleri işlere girmeseler. Çıkardıkları ucuz iPhone'lar altın görünümlü teneke gibi. Sonra da bir şeyden anlamayan adam gidip tenekeyi alıp sağda solda şöyle iyi böyle iyi muhteşem deyip burada ya da YouTube'da insanları yanıltıyor. Bu algı böyle şekilleniyor işte. Keşke eskisi gibi yine sadece üst model iPhone'lar ile devam etseler. Böylelikle iPhone'u yine sadece bilinçli kişiler kullanmaya devam etse ne iyi olur. Cahil cühelanın çoluğun çocuğun eline geçti geçeli trollükler bitmiyor. Dikkat ederseniz eskiden yoktu böyle bir şey.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Hocam 2k çözünürlükte 120 hz'i ben s20'de de kullanıyorum, adb komutları sağ olsun Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo

Yıllardır Samsung kullanıyorsunuz. En güzel modellerden kullanmışsınız. iPhone'a geçerseniz yüksek olasılıkla beklentileriniz karşılanmayabilir. S8 hala iyi işler çıkaran bir cihaz. Biraz daha devam edin fiyatlar düşünce tekrar Samsung ile devam edin. 12 Pro güzel bir cihaz olmasına rağmen S21 Ultranın gerisinde. Ekran olarak arada dağlar var. 120 Hz tam çözünürlükte sunuluyor. Harika bir özellik. Batarya olarak da daha iyi. Arayüz ve kullanışlılık zaten iOS'e göre kat kat üstün. Ayrıca 12 Pro parasını asla hak etmiyor. Şu anki fiyatlarla zaten S21 serisinin hiçbir modeli parasını hak etmiyor.

Aslında benim de düşüncem bu fakat baktim S20 Ultra bir senede 2300 TL düşmüş. Benim S8 suan bozuldu bozulacak. Indirim oranı acaba bu civardami olur S21 Ultrada. Hoş pandemi durumu, aşırı yüksek fiyat falan var belki daha iyi bir kampanya yapabilirler diyede düşünmeden edemiyorum. Bir şekilde alınır telefon problem değil ama zamanında Tofas aliyordum bu paraya o yuzden insan alirken fiyat olarak da icine sinsin istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Temiz S8'e 3 bin lira indirim veriyor Samsung sitesi.

Bence S21 Ultra alacaksanız bir mağazada görmeden, denemeden almayın. S8'den sonra tepsi taşıyor hissiyatı verebilir. :D

Benim telefoncu arkadaş ses açma tuşu bozuk diye ekranı açıp tamir etti fakat o günden sonra hayalet ekran sorunu oldu. O yuzden o fiyatlari asla vermezler. Bu arada bayide farkli oluyor fiyatlar. Üç bayiyle görüştüm sıkıntısız bir S8 icin 2200 tl veriyorlar. S21 Ultra icinde kiz arkadaşımla bakmaya gittik bana iki senedir su telefona baktığın gibi bakmadın dedi, resmen arka kamera kısmına ve rengine aşkla bakmışım 😂

Fiyat iyiymiş. Ben iki sene önce telefoncuya götürdüm sordum, ilk başta 1800 demişti. Sonraki gün gidince Amoled yanıklarını gördü ve 1500₺ alıp devam ettim. Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

• Nasıl yapılıyor hocam o? Görüntüyü ekrana aktaran sistemin bant genişliği o kadarını desteklemiyor diyorlardı, overclock falan mı yaptınız? :D

• sis651 kullanıcısına yanıt

Alttaki sitedeki ayarları yaparak hallettim hocam. 3199x1439 piksele kadar destekliyor adb komutları, 3140x1440 yaparsam çalışmıyor. Altta hd+ yazıyor ama çözünürlük 2k. Aradaki fark belli oluyor :)

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

https://thetecheaven.com/get-120hz-refresh-rate-with-qhd-on-galaxy-s20/#:~:text=Back%20in%20February%202020%2C%20Samsung%20launched%20its%20flagship%20series%20Galaxy%20S20.&text=Samsung%20has%20capped%20its%20software,have%20to%20shift%20to%2060hz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

nerede 10 bin

Alıntıları Göster
    Faturasız satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Alttaki sitedeki ayarları yaparak hallettim hocam. 3199x1439 piksele kadar destekliyor adb komutları, 3140x1440 yaparsam çalışmıyor. Altta hd+ yazıyor ama çözünürlük 2k. Aradaki fark belli oluyor :)

https://thetecheaven.com/get-120hz-refresh-rate-with-qhd-on-galaxy-s20/#:~:text=Back%20in%20February%202020%2C%20Samsung%20launched%20its%20flagship%20series%20Galaxy%20S20.&text=Samsung%20has%20capped%20its%20software,have%20to%20shift%20to%2060hz.

Ekrana overclock yapmak ilerde baska sorunlara yol açabilir.

• sakiri kullanıcısına yanıt

Bu overclock değil, cihazın ekranı zaten 2k. 2k ile 120 hz'i birleştirdim sadece, olay bundan ibaret hocam. FHD ekranı 2k'ya çevirmedim sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Bu overclock değil, cihazın ekranı zaten 2k. 2k ile 120 hz'i birleştirdim sadece, olay bundan ibaret hocam. FHD ekranı 2k'ya çevirmedim sonuçta.

Piksel overclock ile ekran yenileme hizi overclock yapma birbirinden ayri olsada sonuc itibariyle ekran hizi overclock edilmis.

Ben bunu belirtmek istedim. Ins. Bir sorun cikmaz.

• temlikli bi s20 ultra kutulu 8.000 tl fiyat nasıl sizce?

• sakiri kullanıcısına yanıt

Ekranda bir değişiklik yok aslında. FullHD de kullansanız 2K da ekran ya 60 Hz, ya da 120 Hz tazeleniyordu sürekli. Çünkü FullHD görüntü 2K ekrana genişletilerek oturtuluyor. Yani ekran 120 Hz çalışabiliyor zaten, onda sorun yok. Ancak görüntüyü ekrana aktaran arabirimde şuan orijinaline göre fazla bir bant genişliği kullanımı var. Bataryaya bir miktar etkisi olur bunun. Bu da zarar verecek bir durum olsa hiç o yongayı kullanmazsı Samsung bunda. Basit bir ayarla yapılabilen bir şeyse sıkıntı çıkarmaz. Ama bu halde cihazda başka bir sorun olur da garantilik olursa, garanti hayal olur.

• Bunu yapmak bu kadar basitse, biri de bir uygulama yazsın da ekrana dokunuluyorken tazelemeyi 120 Hz, dokunulmazken 60 Hz yapsın. S21 Ultra ile kapışır sonra telefon... Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

• sis651 kullanıcısına yanıt

Android 10 kullanırken vardı hocam buna benzer bi uygulama. Her uygulama için ayrı ayrı hz ayarı yapabiliyorduk ve gerçekten işe yarıyordu. Hala android 11'e güncellemedi uygulama yapımcısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Ekranda bir değişiklik yok aslında. FullHD de kullansanız 2K da ekran ya 60 Hz, ya da 120 Hz tazeleniyordu sürekli. Çünkü FullHD görüntü 2K ekrana genişletilerek oturtuluyor. Yani ekran 120 Hz çalışabiliyor zaten, onda sorun yok. Ancak görüntüyü ekrana aktaran arabirimde şuan orijinaline göre fazla bir bant genişliği kullanımı var. Bataryaya bir miktar etkisi olur bunun. Bu da zarar verecek bir durum olsa hiç o yongayı kullanmazsı Samsung bunda. Basit bir ayarla yapılabilen bir şeyse sıkıntı çıkarmaz. Ama bu halde cihazda başka bir sorun olur da garantilik olursa, garanti hayal olur.

Yinede skntili bir durum.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.