Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.845
Cevap
167
Favori
961.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar,degisim kampanyasinda hasarli cihaz kabul ediliyor mu?Bilginiz var mi?
  • camoncan C kullanıcısına yanıt

Hasarına göre değişir, tabii ki cihaza verecekleri bedel de değişir. Sitesinde bir form var ve form size ortalama bir değerleme yapıyor. Sonrasında cihazı alan teknik servis de cihazı inceleyerek bir fiyat biçerek, ödemeyi ona göre yapıyor. Benim cihazım sorunsuz olduğu için formdaki değerleme ile aynı miktarda oldu değişim tutarı. Ama cihazdaki sorunlara göre azalıyor verecekleri miktar. Formu kendiniz doldurmayı deneyerek az çok fikriniz olacaktır.

Galaxy S21 düz model seçili şuradan bir deneme yapabilirsiniz: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s21-5g/?integration_hafiza_romboyutugb=128%20GB&integration_color=Phantom%20Gray

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

hocam s21 ultra pro max dan kat kat daha iyi bir cihaz, apple alıyorsun o kadar para veriyorsun ve rezalet bir ekranın oluyor rezalet derken samsung a göre kıyasladım konuştum. s21 ultra kat kat iyi bir telefon.

peki apple neden apple bunun cevabı çok basit; halo etkisi tamamen pazarlamayla alakalı

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Hocam ben İphone 12 pro almıştım 25 ocakta akasya appledan. Fakat yeşil ekran sorununu fark ettim ve bugün götürdüğümde hemen iade aldılar. Gönlüm her zaman samsungdan yana fakat apple da müşteriyi hiç üzmüyorlar. Ama şu an ciddi ciddi S21 Ultra düşünüyorum ama 12 proda yaşadığım sorun yüzünden korkar oldum.

• Yeni bir güncelleme daha geldi.
  • fafafa F kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyle boğdular bu ay bizi :)
  • Arkadaşlar merhaba İphone 12 Pro cihazımı yeşil ekran sorunu (karanlık ortamda kısık ekran parklaklığında siyah renkler yeşil görünüyordu) yüzünden bugün iade ettim. S21 Ultra nasıl bir cihaz memnunmusunuz ? Samsung olarak en son note 3 kullanmıştım 3 sene ve memnundum. Sonra iphone 7 plus 128 kullandım 4 sene kadar. Şimdi yeni bir telefon almak istiyorum S21 Ultra'nın her hangi kronik bir problemi var mı ?

• Şuana kadar herhangi bir problem girmedim dediğin yeşil ekran en son note 20 ultrada yaşamıştım bunda sorun yok
  • ugurundur_21 U kullanıcısına yanıt

Hocam note20 de yeşil ekran sorunundan sonra değişim ya da iade talep ettiniz mi ?

• Yok direk sattim hocam
  • Herkes fark etmez titiz teknolojisi meraklisi insan fark eder sadece

İşte en büyük korkum bu eğer bu yeşil ekran sorununu samsungta yaşasam appledaki gibi kolay iade edebilir miyim diye. Seneler önce note 7 alacaktım ama batarya yanmasından dolayı mecbur 7 plus almıştım. Samsung o günden sonra içimde hep bir ukte kaldı 

Hocam benim 12 pro da yaşadığım yeşil ekran sorununu herkes fark etti titiz olmakla alakalı değil barizdi net

• Ama s21 ultrada hiç sorun yok gibi hocam diğer arkadaslardada sorun yoktur bence cihaz gusel sorun yasamadim teknolojiden iyi anlayan biriyim
  • Yabancı forumlara bakıyorum şu an herkeste ortak sorun S21 Ultra'nın gereginden fazla ısındığını belirtiyorlar

• Halla halla ben yaşamadım s20 serisi ve note 20 ultra çok ısınıyordu bu ısınmıyor sadece kamera 5 dakika falan kayıtta kalınca ısınma oldu sanki son güncelleme ile geçti
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben 2013'ten beri samsung'un çoğu modelini kullandım (note 7'de dahil). Hiçbirinde ne ekran yanığı ne yeşillenme tarzı bir şey yaşamadım. Şu an da hali hazırda s20 kullanıcısıyım. Çok şüpheniz varsa s20 ultraya bakın, arada bir iphone 11 parası var neredeyse.

• S21 Ultra'nın ekranına hayran kaldım diyebilirim. Benim için ekran kalitesi cihaz stabilitesi ve kamera önemli. Bunlar haricindeki detaylar benim ilgimi çekmiyor hocam. Telefonla oyun oynayan biriside değilim.

• ozinho20 kullanıcısına yanıt

Bu kriterlere bakılırsa s21 ultra tam size göre fakat samsungta apple gibi iade olayı pek kolay olmuyor. Amazondan veya samsung shop internet sitesinden alırsanız koşulsuz iade hakkınız oluyor. Amazonda bu süre 1 ay, samsung shopta ise 14 günle sınırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozinho20

S21 Ultra'nın ekranına hayran kaldım diyebilirim. Benim için ekran kalitesi cihaz stabilitesi ve kamera önemli. Bunlar haricindeki detaylar benim ilgimi çekmiyor hocam. Telefonla oyun oynayan biriside değilim.

Apple konusundaki yaşadıklarınızı okumuştum hocam. S21Ultra şu anda bana göre en tepe model. Apple'ın yıllardır aynı olan ikonları bile görünce beni sıkmaya, boğmaya yetiyor. Hele ki X'ten beri süregelen aynı ön tasarım ciddi manada yeter artık dedirtiyor. Ben tavsiye ederim, karar gene sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 17 Şubat 2021; 21:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.