Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi sana dert oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar merhaba,
    Cihaz bakımı menüsünde sağ üstte bir grafik simgesi var. Buraya girince zaman zaman farklı uyarılar gösteriyor. Bende şu an "Pil performansında azalma görüyorsanız ya da pilin şiştiğini fark ettiyseniz telefonunuzu yetkili bir servis merkezinde kontrol ettirin." şeklinde bir uyarı var. Bu tarz uyarılar sizde de var mı ? Bunlar genel bilgi vermek amaçlı mı yoksa cihazda bir sorun var mı demek acaba bilgisi olan var mı?

Ipucu şeklinde veriliyor.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Bana niye dert olsun
  • sakiri kullanıcısına yanıt

hocam amazon almanya'dan nasıl aldınız?ya TR'ye gönderi yok ya da €23 sırf kargo bedeli var.spigen ya da alternatif hiçbirşey bulamadım.

Teşekkürler hocam. Bende ünlem şeklinde simge var yanında ilginç. Bi sıkıntı mı var anlayamadım cidden

• camoncan C kullanıcısına yanıt

Hocam, hala forma ulaşamadıysanız bana mail adresinizi PM atın. Göndereyim size.

• playmaker10 kullanıcısına yanıt

Bunlar bilgi amaçlı hocam. Note 7'de bile bu kadar erken patlamaya başlamadı bataryalar. Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Dert olmasa gelip tekrar tekrar yazmazsınız hocam. Biz Iphone forumlarına gidip bu sene de saçmaladılar, hala şu tipsiz ekranı üstündeki kocaman ısırıkla satıyolar diyor muyuz? Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]  Demiyoruz, çünkü herkesin kendi tercih hakkının olduğunun farkındayız, alan istediğini alır, pazarda seçenek çok. Yaşanılan sorunlarda çözüme yardımcı olmak daha faydalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

hocam amazon almanya'dan nasıl aldınız?ya TR'ye gönderi yok ya da €23 sırf kargo bedeli var.spigen ya da alternatif hiçbirşey bulamadım.

Almanyada yaşiyorum.

• quote:

Teşekkürler hocam. Bende ünlem şeklinde simge var yanında ilginç. Bi sıkıntı mı var anlayamadım cidden

Ekran görüntüsünü burda paylasirmisiniz.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

Bu şekilde hocam

• quote:

Bu şekilde hocam

Simgeler farkli sadece bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Bana niye dert olsun
    Canım kardeşim hadi diğer Samsung serilerinin konularında zaten paylaşılan bilgi paylaşıldı. Fakat bu konu yeni ve insanlar bilgi almak için giriyor. Lütfen sal şu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Samsung kullanmıyorsun niye yorum yapıyorsun burada ne telefon alsak diye sana fikir soran var mı herkes iPhone telefon markasını biliyor senin fikrine ihtiyacı olan iPhone konusuna girip sorabilir yaşın kaç merak ettim

• kılıf olarak aliexpress'ten I-Blason veya Spigen buldum ancak.45 güne geliyor.o vakte kadar da korusun diye n11'den ucuz yollu birşey aldım.tek seçenek böyle sanırım.spigen türkiye'ye sordum.covid'den dolayı ne zaman getiririz belli değil dediler çünkü.

ekran koruma için öneriniz var mı? parmakizi okuyucusunu da etkilemesin istiyorum.cam,film,jel fim,sıvı koruma bir sürü seçenek var.ince film ya da sıvı aklımda eğer uyumlu bulursam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 19 Şubat 2021; 19:42:51 >
  • Hocam spigen dün sordum 1- 7 gün içinde stoklarda olacak dedi .. ekran koruyucu olarak uv cam mi alalım spigenin platinium var ekran koruyucu çok iyi duruyor gibi gelse alacam
  • Samsung çırpınıyor, değişim ücretlerine zam yapmış 700-800 tl. 1.300 tl de hediye çeki veriyor. Yinede işleri zor.

• Hocam vergiler var galiba bu cihaz kuzey iraqta 1000 dolar dediler burda 2 kat kik yurt içi alır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Samsung çırpınıyor, değişim ücretlerine zam yapmış 700-800 tl. 1.300 tl de hediye çeki veriyor. Yinede işleri zor.

S20 ile arasa uçurum fiyat olunca satması çok zor hocam.

Bakıyorsun ekran boyutu aynı, kavisli ekranı bırakmışsın, hadi kişiden kişiye değişir bu.

Cam arka yüzeyi bırakmışsın, bunu da önemsemeyen olur ama SD kart gitmiş, PPI değeri düşmüş, çözünürlük düşmüş...

6 bin TL S20, 9.3K S21... İşi elbet zor olur.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.