Bi sana dert oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker10
Arkadaşlar merhaba,
Cihaz bakımı menüsünde sağ üstte bir grafik simgesi var. Buraya girince zaman zaman farklı uyarılar gösteriyor. Bende şu an "Pil performansında azalma görüyorsanız ya da pilin şiştiğini fark ettiyseniz telefonunuzu yetkili bir servis merkezinde kontrol ettirin." şeklinde bir uyarı var. Bu tarz uyarılar sizde de var mı ? Bunlar genel bilgi vermek amaçlı mı yoksa cihazda bir sorun var mı demek acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana niye dert olsun -
hocam amazon almanya'dan nasıl aldınız?ya TR'ye gönderi yok ya da €23 sırf kargo bedeli var.spigen ya da alternatif hiçbirşey bulamadım.
-
Teşekkürler hocam. Bende ünlem şeklinde simge var yanında ilginç. Bi sıkıntı mı var anlayamadım cidden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, hala forma ulaşamadıysanız bana mail adresinizi PM atın. Göndereyim size.
-
Bunlar bilgi amaçlı hocam. Note 7'de bile bu kadar erken patlamaya başlamadı bataryalar.
-
Dert olmasa gelip tekrar tekrar yazmazsınız hocam. Biz Iphone forumlarına gidip bu sene de saçmaladılar, hala şu tipsiz ekranı üstündeki kocaman ısırıkla satıyolar diyor muyuz?
Demiyoruz, çünkü herkesin kendi tercih hakkının olduğunun farkındayız, alan istediğini alır, pazarda seçenek çok. Yaşanılan sorunlarda çözüme yardımcı olmak daha faydalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinhocam amazon almanya'dan nasıl aldınız?ya TR'ye gönderi yok ya da €23 sırf kargo bedeli var.spigen ya da alternatif hiçbirşey bulamadım.
Almanyada yaşiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker10Teşekkürler hocam. Bende ünlem şeklinde simge var yanında ilginç. Bi sıkıntı mı var anlayamadım cidden
Ekran görüntüsünü burda paylasirmisiniz.
-
-
Canım kardeşim hadi diğer Samsung serilerinin konularında zaten paylaşılan bilgi paylaşıldı. Fakat bu konu yeni ve insanlar bilgi almak için giriyor. Lütfen sal şu konuyu.quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Bana niye dert olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler arkadaşlar
Samsung kullanmıyorsun niye yorum yapıyorsun burada ne telefon alsak diye sana fikir soran var mı herkes iPhone telefon markasını biliyor senin fikrine ihtiyacı olan iPhone konusuna girip sorabilir yaşın kaç merak ettim
kılıf olarak aliexpress'ten I-Blason veya Spigen buldum ancak.45 güne geliyor.o vakte kadar da korusun diye n11'den ucuz yollu birşey aldım.tek seçenek böyle sanırım.spigen türkiye'ye sordum.covid'den dolayı ne zaman getiririz belli değil dediler çünkü.
ekran koruma için öneriniz var mı? parmakizi okuyucusunu da etkilemesin istiyorum.cam,film,jel fim,sıvı koruma bir sürü seçenek var.ince film ya da sıvı aklımda eğer uyumlu bulursam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 19 Şubat 2021; 19:42:51 > -
Hocam spigen dün sordum 1- 7 gün içinde stoklarda olacak dedi .. ekran koruyucu olarak uv cam mi alalım spigenin platinium var ekran koruyucu çok iyi duruyor gibi gelse alacam -
Samsung çırpınıyor, değişim ücretlerine zam yapmış 700-800 tl. 1.300 tl de hediye çeki veriyor. Yinede işleri zor.
Hocam vergiler var galiba bu cihaz kuzey iraqta 1000 dolar dediler burda 2 kat kik yurt içi alır ki -
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Samsung çırpınıyor, değişim ücretlerine zam yapmış 700-800 tl. 1.300 tl de hediye çeki veriyor. Yinede işleri zor.S20 ile arasa uçurum fiyat olunca satması çok zor hocam.
Bakıyorsun ekran boyutu aynı, kavisli ekranı bırakmışsın, hadi kişiden kişiye değişir bu.
Cam arka yüzeyi bırakmışsın, bunu da önemsemeyen olur ama SD kart gitmiş, PPI değeri düşmüş, çözünürlük düşmüş...
6 bin TL S20, 9.3K S21... İşi elbet zor olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X