|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (50. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: anelka39
9000 binliraya s21 ultra var şarj aleti kulaklık kalemli kılıf hediyeli alınırmı sizceMeşhur sitedeki ilan sa dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Degilse yurtdışı üründür üç aya kapanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişebiliyor. Benim yaklaşık iki hafta sürdü.
-
Bırakmaz. Birkaç telefon satacak diye toplam kârını düşürmez.
-
Cihazı görmeden biraz kullanmadan ne olduğunu iyi anlamadan almayın. Hani Irak'tan falan getirip satan biriyse sorun olmaz ama başka bir bit yeniği varsa yanarsınız.
-
Arkadaşlar değişim kampanyası ile alan oldu mu? Karttan ilk 10k çekip sonra iademi mi yapılıyor
arkadaşlar 4 gün kullanılmış s21 ultra var beyaz renk adınızada fatura kesebilirim samsung Türkiye garantili 14200tl almayı düşünen arkadaş pmden ulaşabilir
-
Önce diğer telefonun parası karttan çekiliyor daha sonra iade tutarı karta ekleniyor.
Değişim kampanyasında Samsung'un teklifi vermesi ortalama kaç gün sürüyor?Cihazı gondereli 4 gün oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: hako7445Önce diğer telefonun parası karttan çekiliyor daha sonra iade tutarı karta ekleniyor.
Cevap için teşekkürler
Bir hafta 10 günde aşağı yukarı olay tamam olur. telefonda size cihazınız için belirlenen tutarı soracaklar kabul ederseniz para hesabınız aktarılacak. Sitede verilen fiyattan aşağı olabiliyor. Ben bir haftalık cihaz verdim bildiğiniz sıfır cihaz sitede 7000 veriyordu o zaman, İstanbul'daki çok değerli arkadaş neyini beğenmediyse 6500 fiyat çıkardılar.
Benim gönderdiğim cihazı 12.2.2021 tarihinde teslim aldılar hala dönüş yapılmadı. Perşembe aradım size dönüş yapılacak dediler hala bir şey olduğu yok.
Ultra yurtdışında 999$'a düşmüş, bizde x2 fiyatla satılıyor, işe bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: civcivxUltra yurtdışında 999$'a düşmüş, bizde x2 fiyatla satılıyor, işe bak.
Her modelin fiyatı düşecek üstat. Hem dolar anlamında düştü, ülkede dolar kuru da %10 bir gerileme yaşadı.
Yazılımın ve kasa kaliten cidden çok iyi ama sen hiçbir Android cihazı bu ülkede 10-12-16K bantlarından satamazsın. Devreye belki de haklı olarak Apple fanatizmi girer. O fanatizm biraz da değer kaybetmemesinden mütevellit 'duygusal' ama durum böyle.
-
HepsiBurada da S21 Ultra, 15.500 TL ye inmiş...
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-256-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV000017C1M6?magaza=BATI+ELECTRONICS
Değişim kampanyası kullanınca en alttaki Youtube gibi kampanyalar iptal mi oluyor arkadaşlar? Bilgisi olan var mı? -
Samsung yine kendini rezil rüsva etti S21 ultra daha çıkalı 1 ay olmuşken 2000 TL indirimle şuan 14.000 TL ye düştü. 16 bin tl den alan müşterilerin suçu ne ? Bu ülkede Samsung alınmaz arkadaş..
-
Daha da düşmesi lazım aslında ve uzun zamandır samsungun yaptığı bi durum iç piyasada şimdiden 13000 ne bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X