Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
170
Favori
960.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sadece Samsunga özel değil, aynı durum tüm telefon üreticiler ve tüm cep telefon modeller için geçerli. Yapılması gerek tek şey yeni model çıktığında değil 2 ay bekleyip almak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Bu ABD de vergisiz fiyat, eyaletlere göre ortalama 6-7%.gibi vergi ödersin. Bizde hükumet ne kadar vergi yapıştırıyor cep telefonlara? Aldığı vergiye de ne kadar zam yaptı bu sene?

• A50 telefonum var arkadaşlar değiştirmeyi planlıyorum, şu ikisi için ne dersiniz?
    S20+ ısınma sorunu yaşamak istemiyorum bu kadar para verip, sabah akşam olmasa da fırsat buldukça 1-2 saat pubg oynuyorum.
    S21 son olarak değişim kampanyası ile fiyatı bir yerlere geliyor, 1-2 saat oyun senaryosu ile ısınma sorunu yaşar mıyım ? İşlemci gördüğüm kadarıyla sorunsuz.
    Kameralar aynı sayılır anladığım kadarıyla tercihte. fark yaratacak bir durum yok.

• Aslında s20 serisi guncellemelerle 1 yıl içinde iyi hale geldi. S21 serisinin ultra modeli hariç bir esprisi yok. 5g li telefon almak için o kadar para vermek saçmalık. Kaldı ki ortalama 2-3 senede bir telefon yenileyen millet olduğumuzu düşünürsek şimdiden 3 5 sene sonrasına yatırım yapar gibi 5g li telefon almak pek akıllıca değil. Samsung s22 serisi ile esas çağ atlayacak gibi duruyor. AMD işlemcili yongalar yakın tarihte tanıtılacak. S20 serisinden s22 serisine geçmek o zaman mantıklı olur.

• https://www.sammobile.com/news/rumor-samsungs-custom-amd-gpu-coming-soon/

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Önce tam tutar çekiliyor ve ödeme alınıp cihazın gönderiliyor. Sen cihazı alınca iki gün içinde idi sanırım, formu doldurup kargo ile eski cihazını gönderiyorsun. Onlar cihazı alınca kontrol edip değerlendiriyorlar. Sizi arayıp fiyat için onay veriyorlar. Sonra eski telefonu aldıkları fiyatı kartına ya da hesabına gönderiyorlar. Bir iki hafta sürebiliyor süreç. Ona göre paranız olsun kenarda.

• Çok fazla bekletmişler sizi.

• Xs maxden çok sıkıldım bide şarj sıkıntısı yaşıyorum.

Şimdi bu telefomumda ki fotoğraflar ve whatsapp resimlerim ve yazılmaşmalarım çok önemli(iş) bunu sağlık bir şekilde taşımam mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Çok fazla bekletmişler sizi.

Bugün yine aradım talep oluşturuyorum, size dönüş bla bla bla. Bir tane yardımcı olacak yetkili yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38

arkadaşlar 4 gün kullanılmış s21 ultra var beyaz renk adınızada fatura kesebilirim samsung Türkiye garantili 14200tl almayı düşünen arkadaş pmden ulaşabilir

Internette ayni fiyata hic açılmamış kutu mevcut. Şahsen 1000 tl de altına verseniz ben bukadar para veriyorken kutusunun jelatinini acmak icin bile daha fazla veririm. Satmaya niyetiyseniz fiyatı düşürmeniz gerekiyor.

• newfel kullanıcısına yanıt

Onlar arıyor zaten hocam süreç içerisinde. Muhtemelen çok işlem var ya da başka bir şeyler peşindeler. Dönüş olur mutlaka ama keşke çok bekletmeseler.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt

Hadi gayret hocam, düşür şu 2. el fiyatlarını. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Değişim kampanyası kullanınca en alttaki Youtube gibi kampanyalar iptal mi oluyor arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

Degisim kampanyasi olunca mevcut hiçbir hediye vs olmuyor. Temsilciye bağlandım onlar da yapamıyor şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Degisim kampanyasi olunca mevcut hiçbir hediye vs olmuyor. Temsilciye bağlandım onlar da yapamıyor şu anda.

Alıntıları Göster

Aynen üstat, ben de gördüm ve konuştum olmuyormuş. E tabi, alım fiyatlarını baya artırdılar, üzerine 1.3 K hediye çeki de verirse teller başa başa gelecek.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Aynen üstat, ben de gördüm ve konuştum olmuyormuş. E tabi, alım fiyatlarını baya artırdılar, üzerine 1.3 K hediye çeki de verirse teller başa başa gelecek.  

Alıntıları Göster
    Sadece düz S21 avantajlı olur. Diğerleri saçma sapan fiyatlarda. Hediye çekini verse de almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Sadece düz S21 avantajlı olur. Diğerleri saçma sapan fiyatlarda. Hediye çekini verse de almam.

Alıntıları Göster

Evet S20 ile takasta mantıklı oluyor S21...

6800 S20 geri alım bedeli, fark 3200 TL kalıyor.

Yeni işlemci ve daha az ısınma, pilinin de daha iyi gitmesi vesilesiyle.

He 9999 TL de çok ama geri alım bedeli iyi. Bugün 6K'ya S20 satılırken 5100-5200'den daha iyi bir fiyata ikinci elde S20 satamazsınız, bu denendi :D Mümkün değil. Telefonun fiyatı hadi ön sipariş sonrası inse 8K ya iner. Gene fark 3K ortalama. Aynıya geliyor; sadece siz cihazınızı satma derdiyle uğraşmıyorsunuz avantajı bu.

• S21'in batarya performansını merak edenler için; iPhone 12 ile at başı diyebiliriz (EX2100 işlemcili).

• sis651 kullanıcısına yanıt

Hocam mail olarak mi geri donus yapiliyor, yoksa telefon ile mi?

• camoncan C kullanıcısına yanıt

Telefonla.

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Siz takas yaptınız mı? S20 ile karşılaştırma şansım olmadı. İkisini de kullandiysaniz karşılaştırabilir misiniz. 3 bine değer mi gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.