Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.842
Cevap
167
Favori
961.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

700 - 800 değil de 300₺ yapılmış gördüğüm kadarıyla. Tabi modele göre değişiyordur belki. Hediye çeki seçeneği de sitedeki tüm bilgileri girip değişim ücreti göründüğünde ortadan kalkıyordu. Şimdi denemeye uğraşmadım ama yine öyle olabilir. S21 serisi yurtdışında iyi satar ama Türkiye'de bu fiyatlarla işi zor. S20 verip S21 alıyorsun, 3500 liraya bir tek yeni işlemci ve 5G almış oluyorsun. Başka diğer özellikler kırpılmış oluyor. Bizim ülkede kötü bir şey bu.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Şubat 2021; 19:2:3 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

O kadar bütçem olsaydı gider s20 ultra alırdım, 2500 lira da cebime kalırdı Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

O kadar bütçem olsaydı gider s20 ultra alırdım, 2500 lira da cebime kalırdı  

Hocam en yenisini almak gibi bir takıntım var. Bir de telefonları en çok işlemcisi için değiştiriyorum. (Gittikçe yavaş gelmeye başlıyor) O yüzden mümkün mertebe en hızlısı işime yarıyor. Şu an S8 Plus kullanıyorum mesela beklemeler rahatsız etmeye başladı.

Sizce daha düşer mi fiyatları? Beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Şubat 2021; 19:10:36 >
  • Değişim ve 1300 TL hediye birlikte mi veriyor bilgisi olan veya alan var mı? Hediye çeki 500 tane diyor.
    Megazadan gidip alırsak direk orada sitedeki değişim fiyatını düşüyorlar mı? Hediye verirler mi?

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Acil almanız gerekiyorsa alın hocam ama yok bekleyebilirim derseniz illaki düşecektir fiyatlar, klasik samsung.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt

Mağazadaki değişim fiyatı sitedeki değişim fiyatından düşük olabilir. Değişim kampanyası ile ilgili ek bir fiyat daha görünüyordu sistemde. Mağazada o olmayabilir ama gidip bir sormak lazım. Belki cihaz şuan yeni çıkıyor diye mağazalarda da geçerlidir.

• S21 u 256gb secenegide kalkmis

• S21u icin seffaf kilif isteyenler samsunga gelmis
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s21-ultra-5g-clear-cover/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 21 Şubat 2021; 9:36:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Samsung çırpınıyor, değişim ücretlerine zam yapmış 700-800 tl. 1.300 tl de hediye çeki veriyor. Yinede işleri zor.

Orada yazan ücretler ödeniyor mu gerçekten?

Neden böyle dolambaçlı kampanyaöar yapıyor?

Direkt fiyat düşse daha çok satacak

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Orada yazan ücretler ödeniyor mu gerçekten?

Neden böyle dolambaçlı kampanyaöar yapıyor?

Direkt fiyat düşse daha çok satacak

Alıntıları Göster
    Genelde evet. Daha evel 2 kez degisim yaptım Samsung un sitesinden. Söylenilen tutar ödendi.
  • Degisim kampanyasi ile alimlarda 1500 tl hediye ceki de veriliyor mu bilgisi olan var mi acaba?

• İlk çıktığında S3 almıştım daha sonra S8 aldım. İkiside ülkeye ilk giren telefonlardı. S21 Ultra çok hoşuma gitti fakat fiyat olarak aldığımda beni memnun etmeyecek o yüzden şuan rafa kaldırdım. S3 üde S8 ide aldığımda zorlanmadan nakit olarak olarak almıştım fakat bu paralar gerçekten çok. Samsung a istediğini vermicem tekli rakamlara düşmeden almıcam S21 Ultrayı. Param varmı var fakat gerek ülkenin durumu, gerekse insanların durumu derken çok gereksiz bir harcama. Zamanında 11.500 TL ye şahin almıştım. Allah sonumuzu hayır etsin.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Ödeniyor hocam.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt

S8'i bile ikinci el almıştım. Sonradan başladım 0 amiral gemisi takip etmeye. Başlamaz olaydım. :D Neyse, birkaç senelik kendime böyle bir hak verdim zaten. Bir ömür yaşıyoruz, hep mi 2. el kullanalım diye. S21 Ultra tepsi olması dışında çok iyi ama alınacak fiyata düşmesi uzun zaman alır.

• Aslında Exynos işlemcide ısrar etmeyip hepsini Snapdragon işlemcili yapsa Türkiye de iyi bir satış yakalar Exynos tercih ettiği için ve fiyatta Apple ile başabaş olduğu için kimse almak istemiyor fiyat konusu ayrı bir problem aldığın telefonun sıfırı 3 ayda çok değer kaybediyor 2 sene sonra 2.el olarak bile satılamıyor.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Bu durum TR'ye özel değil ama, bütün avrupada exynos kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Genelde evet. Daha evel 2 kez degisim yaptım Samsung un sitesinden. Söylenilen tutar ödendi.

Alıntıları Göster

Ödeme süreleri nedir.malum yüksek meblalar

• samsung bırak şu exynoss inadını söve söve iphone almak istemiyorum yine

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.