Hocam bu seneki iphone 12 ailesin ekranları gerçekten sorunlu. Bugün akasyadaki çalışan bile dedi kiminde yeşil renk daha yoğun kiminde ise daha az dedi. Yani 15.000 veripte ekranı saf siyah göremeyeceksem kendimi rahat hissetmem. 25.gün olmasına rağmen iade edebildim. Benim iphone 12 prodaki panel koduda samsungun ürettiği paneldi. Ülkemizde iphone kullanılmasının tek sebebi 2. eldede az zarar ettirmesi. S21 Ultrada ısınma harici her hangi ortak bir problem okumadım. Burda herkes memnun S21 Ultradan burayı okuyunca telefona daha bir hevesim geldi diyebilirim :) |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (47. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tesekkur ederim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozinho20Hocam bu seneki iphone 12 ailesin ekranları gerçekten sorunlu. Bugün akasyadaki çalışan bile dedi kiminde yeşil renk daha yoğun kiminde ise daha az dedi. Yani 15.000 veripte ekranı saf siyah göremeyeceksem kendimi rahat hissetmem. 25.gün olmasına rağmen iade edebildim. Benim iphone 12 prodaki panel koduda samsungun ürettiği paneldi. Ülkemizde iphone kullanılmasının tek sebebi 2. eldede az zarar ettirmesi. S21 Ultrada ısınma harici her hangi ortak bir problem okumadım. Burda herkes memnun S21 Ultradan burayı okuyunca telefona daha bir hevesim geldi diyebilirim :)
SD888 işlemcili modelin ısınmasından bahsediliyor ise doğrudur. Bu sene aksine SD modelin EX işlemcili modele göre daha fazla ısındığı yorumlarını ben de yurt dışı kaynaklarından okumuştum. EX kullananan ülkemiz içindeki arkadaşlardan henüz böyle bir şikayet okumadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerSD888 işlemcili modelin ısınmasından bahsediliyor ise doğrudur. Bu sene aksine SD modelin EX işlemcili modele göre daha fazla ısındığı yorumlarını ben de yurt dışı kaynaklarından okumuştum. EX kullananan ülkemiz içindeki arkadaşlardan henüz böyle bir şikayet okumadım.
Alıntıları GösterExynos 2100 s21 ultra kullaniyorum o sicaklik olayini hic ama hic yasamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunlar haftada bir güncelleme çıkartmaya başladılar. İyi mi kötü mu bu?
Telefon yeni oldugu icin normal,kullanicilardan gelen geri bildirimlere gore ciddi sorunlari hemen cozup yayinliyorlar -
-
Kılıf satılmıştır -
quote:
Orijinalden alıntı: sakiriExynos 2100 s21 ultra kullaniyorum o sicaklik olayini hic ama hic yasamadim.
Alıntıları GösterÇok iyi hocam bu sene ısınma olayını çözdüler; seneyeki AMD işbirliği ile neler olacak düşünemüyorum bile...
-
s20 sahibi olarak s21 ile telefonu karşılaştırayım dedim. s20'nin bir sürü özelliğini kırpmışlar. s21 serisini sadece ultra için çıkartıyorlar diye düşünmeye başladım. son sayfalara göz attım genel olarakta forumda ultra konuşulmuş. s20'den gerçekten çok memnun biri olarak şu an yeniden telefon alsam ultra modelini almayacaksam sanırım gene gidip s20 serisini tercih ederim. fiyat performans oranı olarak baya iyi
-
Bence de ultraya geçmek lazım diğer serileri bakmadım hiç forumda genel de ultra kullanıcılar var sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerÇok iyi hocam bu sene ısınma olayını çözdüler; seneyeki AMD işbirliği ile neler olacak düşünemüyorum bile...
Alıntıları GösterÖlmez sağ kalirsam 3 sene sonra cikan modelini alirim
@ynsylcn86 burada paylaşmışım listeyi, kaybolmadan saklayın :)
-
Hocammmm eyvallah :) Hemen kayıt altına aldım :)
-
Arkadaslar degisim kampanyası için doldurulması gereken beyan formu olan yazabilir mi? -
Ben bunun gayet farkındayım hocam. Troller kabul edemiyor bunu. Daha bugün bir üye iPhone 12 tüm Android telefonlardan iyidir diyordu. Buna güldüm sadece. Gelip iOS Android tartışması yapsalar yine baş üstüne. Ama bu adamlar Apple'a tapıyor resmen. Bunlarınki bir hastalık. Bir markaya bu kadar tapmanın normal olmadığı ortada. Yazık gerçekten. Ne düşünüyorlarsa düşünsünler ama bari buradaki insanları yanıltmasınlar. Ben bu foruma girmem artık. Birkaç değerli üye ve konu var, onun haricinde bomboş bir yer. Cahillik diz boyu burada. O kadar söylüyorlardı eski tadı tuzu yok diye. Doğruymuş. Birkaç yıl önce bu kadar iSheep yoktu. Bu kadar cahil de yoktu. Gerçekten insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyordu. Şimdi bu neredeyse hiç yok. Yine söylüyorum. Birkaç üye ve konu hariç.
Herkese iyi forumlar.
Samsung bu sene saçmaladı. -
hocam 120 hz akıcı ekran çok güzel bir deneyim kullanınca fark edeceksiniz
-
Arkadaşlar merhaba,
Cihaz bakımı menüsünde sağ üstte bir grafik simgesi var. Buraya girince zaman zaman farklı uyarılar gösteriyor. Bende şu an "Pil performansında azalma görüyorsanız ya da pilin şiştiğini fark ettiyseniz telefonunuzu yetkili bir servis merkezinde kontrol ettirin." şeklinde bir uyarı var. Bu tarz uyarılar sizde de var mı ? Bunlar genel bilgi vermek amaçlı mı yoksa cihazda bir sorun var mı demek acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X