Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
171
Favori
960.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok geçmiş olsun. İşte servis üçüncü kişiler olduğundan maddi kaygıları olabiliyor. Şu an neredeyse bütün firmalar direniyor aslında bu konuda. Apple ürünlerini de eğer Apple'dan almadıysanız vay halinize. Vatan'dan alıp sizin gibi büyük sıkıntılar yaşayanlar vardı mesela. Zaten Apple da diğer satıcılara göre fiyat farkı belirgin. O övülen servisin parası önceden alınıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bilemedim hocam  siz cihazlarınızı internetten mi yoksa mağazada elden mi alıyorsunuz?

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    7 aydir Apple destek hiç bir çözüm üretemeyip sonunda abi çözemiyoruz dedi. Abi sen haklısın dedi :) ee sonuç ne olacak dedigimde yasal yollara başvurun diye fikir veriyorlar birde :) eskiden bataryasi arızalı cihazı bile değiştiren Apple sorun çözemez hale gelmiş
  • İnternetten alıyorumb
  • yusufcan9292 Y kullanıcısına yanıt

ben de hep internetten alırdım ama bi değişiklik yapıp s20'yi mediamarkttan alayım dedim kargo beklememek için. cihaz hakikaten sağlam çıktı, alakası var mıdır bilmiyorum ama.

• S10 plusı elden almıştım şimdi hatırladım.
    Sanmıyorum çünkü çok kişi alışverişini internetten yapıyor

valla bilemedim hocam. tıkandım, ben de çözüm üretemedim. umarım sorunsuz bir cihaza sahip olursunuz

• İnsallah 🙏

Ürünleri çoğunlukla sorunlu olduğu için sözde ücretsiz değişim programları yapıyorlar çoğu zaman. Önceden kullanıcıdan peşin olarak alınan ekstra servis ücretiyle adı ücretsiz olmuş oluyor.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Bu açıdan hiç düşünmemiştim :)
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Ülkemize yatırım planları vardı Samsung'un. Öyle olursa dediğiniz gibi yapıp artık bu durumlar üzerinde iyileştirmeler yapmalılar.

Öyle zaten. iPhone SE 2020 kendi sitelerinde 5300 lira. İnternette 4500-4700 arası. Ya da iPhone 12 mini. Kendi sitelerinde 10.000 lira. Birçok yerde 9300 lira. Örnek çok. Bu fark neyin nesi? O yüzden oradan alınca şartsız koşulsuz iade alıp en ufak sorunla ilgilenip değişim yapıyorlar sözde yüksek müşteri memnuniyeti ayağına. Başka yerden daha ucuza alayım derken bir sorun çıktı mı uğraş dur artık.

• 21 ULTRA da Buyback devam ediyormu Media Mark da Vatan da Görüşen varmı bugün

Samsung mağaza bizde şu an yok dedi...

• arkadaslar samsung s21 ultra almak üzereyim yurt dışı exsnos işlemcili kafamda işlemci sorunu sarj sorunu varmı kafama takılıyor yardımcı olurmusunuz saygılar

• Ilk çıktığında S3 aldim bozulunca S8 aldim ve ikisindende memnun kaldım. Şimdi yine miladını dolduruyor S8 ve en üst seviye S21 Ultra almayı düşünüyorum. Bir telefonu uzun süre kullandigim icin en iyisi almak istiyorum fiyat olmuş 16000 TL. Telefon guzel gibi ama değermi. Sizlerin yorumları neler? Iphone12 promu, S21 Ultrami yoksa daha uygun diger telefonlarami yonelmek gerekir. Yada beklesek fiyatta belirli bir düşme olurmu Samsung da?

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 12 Pro.Yakın zamanda S21 Ultra’nın fiyatı ciddi bir biçimde düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinPowerTurbo

Hocam ben tam tersini okudum. Düz S21 oldukça iyi satıyor deniyordu. İndirim değil de daha çok bindirim yapılan fiyatı düşecekler ve en başta çıkması gereken fiyata gelmiş olacak. Ayrıca 400 adet çok kötü. Bu sayıda birçok haber sitesinin ve YouTube üzerindeki çoğu videonun iPhone lehine algı operasyonu yapmasının etkisi var. Öyle bir şişiriyorlar ki imkanı da olan insan gidip iPhone'a S21 Ultra'nın parasını veriyor. Samsung'un hiç kendi reklamı bile yok. İnsanlar bu cihazın rakiplerinden neyi daha iyi sunduğunu bile bilmiyor. Samsung'un gönüllü trolleri de yok. Sayı 400'de kalır zaten.

Kesinlikle hocam algı algı algı. Herkes Youtuber, herkes içerik üreticisi sanki iPhone alınmalı :D

• Sp888 alın kayıtsız 10 bine satıyorlar. Hem exynos hem 2 katı fiyat komik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt

Aceleniz yoksa bekleyin, fiyatlar illaki düşecek.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.