Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
170
Favori
960.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung telefonlarının piyasaya çıktıktan sonra bu denli fiyat düşüşleri artık olağanlaştı. Ülkemize baktığımızda 10.000 TL’den giriş yapan Galaxy S21 için fiyat 8.700 TL seviyesine kadar gerilemiş durumda

Çıkar çıkmaz alanlara geçmiş olsun :)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, S21 Ultra aldım ve Telekoma geçtim, evde 1 çizgi çekiyor. Vodafone da öyle. Kayin validem de Telekomda, Huawei Mate 20 Pro kullanıyor ve evimizde 3-4 çizgi çekiyor. Kızım Vodafone da ve iPhone XR 2 çizgi çekiyor bende 1. Acaba S21 Ultra da 4.5g bant eksikliği mi var Türkiye için? Başka çekim sıkıntısı olan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Hadi gayret hocam, düşür şu 2. el fiyatlarını. :D

Insanlar parayi kolay kazanmıyor anlıyorum ama biraz da mantıklı olmak lazım. Ikinci el heleki teknoloji ise cok dikkatli olmak lazım. Aynı fiyata sıfır mevcut giderim kafam rahat jelatini acar kullanırım. Sanki 1000 tl lik şeyi 500 tl ye alıyorum. Birde 14.(200) tl. Sanki büyük market zincirleri gibi yuzdelik kar marjı ile çalışıyorlar :) Teknolojik üründe aynı arabada aynı benim icin. Binbir türlü insan var. Arkadaşın ahini almak icin soylemiyorum ama sahsi fikrim 14 bini alip kacacakmi, telefonun bir sıkıntısı varmi, tuvalettemi düşmüş, çamurami düşmüş belli değil. Butun bu riskleri alicam 300-500 tl karım olsun diye. Samsung'a S8 i veriyorum 13.000 tlye S21 Ultra veriyor. Yinede pahalı diye almiyorum. Bu riske girip alanlara hayirli olsun ama benim mantığıma uymuyor.

• Fiyatlar biraz daha düşsün xs max den Samsunga geri döneceğim gibi duruyor.
    Apple iyi ama sıkıcı geriden geliyor hep:)
    Maske ve face id cok sinir bozucu.
    Ailemde a71 var onların telefonu daha yeni teknoloji gibi notch baya eskidi artık.
    Tek sıkıntım whatsappı taşımak onuda araştırıcam bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Fiyatlar biraz daha düşsün xs max den Samsunga geri döneceğim gibi duruyor.
    Apple iyi ama sıkıcı geriden geliyor hep:)
    Maske ve face id cok sinir bozucu.
    Ailemde a71 var onların telefonu daha yeni teknoloji gibi notch baya eskidi artık.
    Tek sıkıntım whatsappı taşımak onuda araştırıcam bir süre.

Dr fone diye bi program var. Onunla taşımıştım whatsapp ı.

• CEBEP C kullanıcısına yanıt

Çizgi olarak değilde. DB olarak bak.

• Cihaz ekran koruyucu ile mi geliyor? Ekrandaki jelatini çıkardım ama sanki ekran koruyucu var gibi .
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Forma ulaşabildiniz mi? Ulaşamadıysanız mail adresi gönderin özelden, atayım. Kendi sitesinde de bir yerlerde vardı.

• Passenger kullanıcısına yanıt

Bir de S20'ye daha premium görünüyor falan diyoruz ama, kenarlarını kıvrımlı yaparken birleşim noktalarını tam kapatamamışlar. Üst çerçeve ile arka cam arasında boşluklar vardı mesela. S21'de öyle bir şey yok, kapak kasaya tam oturuyor. :)

S21'in geniş açı kamerasında S20'ye göre bir sıkıntı vardı yalnız, kenarlardaki bombelenen alanda ağaçlar vs. S20 gibi net görünmüyordu. Son güncellemeler sonrası denemedim, inşallah düzelmiştir.

• Yoo gayette güzel kapatmışlar sana hatalı model denk gelmiş ayrıca s21 plastik o kdrda otursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SON OF GOD

Yoo gayette güzel kapatmışlar sana hatalı model denk gelmiş ayrıca s21 plastik o kdrda otursun :)

Hocam s20 plus aldin diye gelip burda ikide bir konuya salça olma. Burda cihazı çıkar çıkmaz alanlara da laf attın geçen. Git efendi gibi S20 konusuna, orda takıl. Yazmak istemiyorum daha fazla rencide etmemek için.

Sana mi dedim sen neden salça oluyorsun yoksa iki hesapta senin mi bi ordan bi ordan mi yaziyosun yakaladim seni :))

• quote:

Forma ulaşabildiniz mi? Ulaşamadıysanız mail adresi gönderin özelden, atayım. Kendi sitesinde de bir yerlerde vardı.

Ulaştım hocam. Teşekkür ederim
  • quote:

Bir de S20'ye daha premium görünüyor falan diyoruz ama, kenarlarını kıvrımlı yaparken birleşim noktalarını tam kapatamamışlar. Üst çerçeve ile arka cam arasında boşluklar vardı mesela. S21'de öyle bir şey yok, kapak kasaya tam oturuyor. :)

S21'in geniş açı kamerasında S20'ye göre bir sıkıntı vardı yalnız, kenarlardaki bombelenen alanda ağaçlar vs. S20 gibi net görünmüyordu. Son güncellemeler sonrası denemedim, inşallah düzelmiştir.

Hocam S21'de mikrofon problemi gördük. Bize gelen üründe de olabilir yazılımsal da olabilir ama ona dikkat edin.

Telle konuşurken çok görmedik, hoş çok da konuşmadık ama işimiz gereği WhatsApp üzerinden sesli mesaj çok atıyoruz gruplar vesilesiyle kayıtları dinliyorsun yarısında ses boğuklaşıyor, hiç duyulmuyor. WP'den mi acaba sıkıntı dedik, ses kaydedicisini açtık birkaç kayıt yaptık 5 kayıttan 3'ü o şekilde. Mikrofon dediğim gibi ya donanımsal bir arıza vardı bize gelende ya da genel bir yazılımsal sıkıntı mevcut. Alanlar ona dikkat etsin. Samsung Shoptan aldığımız için iade edeceğiz. Koşulsuz...

• @sky__walker ,

Hocam cihaz gelince yukarıda yazdığım şeye dikkat edin lütfen.

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Umarım sadece size gelen üründe sorun vardır hocam
    öteki türlü bu sorun yazılımsal bile olsa büyük sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

@sky__walker ,

Hocam cihaz gelince yukarıda yazdığım şeye dikkat edin lütfen.

Tamamdir. Pil nasıldı S20 ye göre?
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Valla şok olduk. Tel elimde wp den mesaj attım. Yarısı anlaşılmıyor dediler. Kendim dinledim, Haydaaa iyi başlıyor sonuç böyle suyun içinden konuşur gibi.. 😂 Muhtemelen yazılımsal olabilir, 12 mini 'de de yaşanmıştı bir ara bu ama 14 gün koşulsuz iade olunca yazılımı beklemek istemedik. Son yazılım yüklüydü.
    Bir gün kullandık üstat. Değişim kampanyası yapalım dedik hazır 6800 verirlerken. Sorma, şimdi iade gidecek talep oluşturduk.
    O nedenle şarj oturmadı ama ısınma sadece ilk kurulumda hafif oldu. Sonra S20 ye göre iyiydi ama şarj %10 iyi gibiydi.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.