Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarj soketinin olduğu kenardan bile ışık sızıyor, led fazla içeride sanırım

• Bu gerizekalı ekranda kocaman çıkan mesajları nasıl kapatacağız şaka mı bu? Hattım Turkcell. Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deniz Çayır D kullanıcısına yanıt
    Bu özelliği nasıl kullanıyoruz? Günceleme yaptım fakat bulamadım

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Nisan guvenlik guncellemesi ile geldi ben ekstra bir sey yapmadim sadece nesnenin ustune basili tututtum

• Deniz Çayır D kullanıcısına yanıt
    Basılı tutunca oldu bende düzenleme bölümüne falan girip deniyordum. Güzel bir özellikmiş

• MaiqTheLiar kullanıcısına yanıt

Google mesajlarda engelleme seçeneği var. Varsayılan G. Mesajlar yaparsanız halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj yuvası böyle kapaklı olan kılıf var mı ? Varsa nerde satılıyor . ( Resim ekleyemedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 7 Mayıs 2023; 11:0:24 >
  • Yaklaşık 1 yıldır kullandığım S21 telefonu 10.500tl ye ilana koydum o kadar saçma sapan teklifler geliyor ki (8000 olmazmı, fiyat yüksek gibi mesajlar geliyor. Cihazın sıfırı 16000tl el insaf ya..) ilandan kaldırdım telefonu. MediaMarkt'a vereceğim cihaz değişim kapmanyası dahilinde.

Geçen bu forumda birisi yazmıştı S21 ultrayı satana kadar göbeğim çatladı diye, haklıymış..

Faturalı-garantili-2 kılıf, 2 ekran koruyucu ve 25w şarj aleti veriyorum yanında.

Samsungun en azından S serisinin bu kadar değer kaybetmemesi lazım..

S23 Ultra alma niyetim varken sırf bu fazla değer kaybı mevzusu yüzünden iphone 13 aldım.

2. el iphone 13 alayım dedim sıfırı 27.000tl.. 22-23 bine bulurum diye düşündüm ama temizini bulmak nafile 23 bine arka cam çatlak olanı satılıyor.. Yani adam arka camı patates etmiş ama sıfırından 4bin tl ucuza satıyor.. Zaten 2. el olduğu için o fiyata vermesi lazımken bir de hasarlı satıyor.

Sıfırını 27 ye aldım..

Ülkemiz bu konuda neden böyle bilmiyorum, Alfa Romeo hastası olup sırf satarken zorluk yaşamamak için Megane 4 kullanan biliyorum..

Biraz doldum bu konuda uzun tuttum kusura bakmayın..

• Arkadaşlar cihazınızı 2. elde hızlı ve yüksek fiyata satmak önceliğiniz ise; İphone tek seçeneğiniz maalesef. Eski kalas İphone'u arkadaşım hızlı ve iyi fiyata verince iyice emin oldum. Şahsen İphone 14 alacağıma s23 alıp arasında ki 10.000 farkı da ilerde telefon yenilemek için ayırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 8 Mayıs 2023; 14:44:42 >
  • vandamme kullanıcısına yanıt
    S21 ile Ip13 kıyaslayarsanız artıları eksileri neler biraz bilgi verir misiniz

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt

Hocam birisi elma biris armut aslında kıyaslamak çok doğru değil. Ben oyun vs oynamadığım için performans açısından bir diyemem bana göre ikiside gayet hızlı telefonlar.

S21 Artıları;

- 120Hz ekran yenileme hızı

- Gece fotoğraf çekimi

- Güneşli açık havada ekran daha parlak belirgin

- 30x Zoom ve makro çekimler

Bir kaç artısı daha var ama o S21'e özel değil android oluşundan kaynaklı o nedenle yazmadım.

İphone 13 Artıları;

- Ses kalitesi

- Gündüz fotoğraf çekimi

- 1170x2532 Piksel ve 460 PPI Ekran

- Video olayı bariz daha iyi, özellikle HDR çekilen videolar

Bir kaç artısı daha var ama o 13'e özel değil ios oluşundan kaynaklı o nedenle yazmadım.

Aslında ikisi de göreceli ama ben nedense S21 ya da S serisini daha kullanıcı dostu buluyorum. Özellikle Samsung un yazılımı ve kamerası çok daha hoşuma gidiyor. Ama en büyük etken de 120hz olması müthiş bir ekran deneyimi sunuyor bence. S serisinin değerinin 2.el de düşmesi üzücü bi olay gerçekten

• Beyler orjinal kutusundan cikan s21 plusin uzerindeki jelatini cikardiktan sonra ayrica bir ekran koruyucu var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kendimiz için değil ilerdide satacağımız kişi için alıyoruz herşeyi de ondan. Keyfini çıkara çıkara kullanan bu kişinin arkası çatlak telefonu na bakıp adamın ne güzel takıntısız bir yeri bir yerine denk bir hayata bakışı olduğunu görmek gerekiyor belkide. Ne derseniz diyin herkeste bu var , neyi varsa sahip olduğu pırıl pırıl kullanılsın ki bir sonraki senden alan adam temiz malzemeye ucuza konsun.

Bazen böyle saçma şeyler geliyor aklıma.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nisan güncellemesi ile birlikte s21'e de expert raw desteğinin geleceği söyleniyordu ama güncelleme yaptığım halde uygulama galaxy store'da çıkmıyor. Apk olarak yüklediğimde de açmıyor zaten uygulamayı. Acaba expert raw gelecek olayı yalan mı oldu?

• Turtalya T kullanıcısına yanıt
    Yalan bilgiyi tüm teknoloji haber siteleri kopyala yapıştır yapmış. Expert Raw sadece Ultralar için gelmiş.

• 2.el s21 ultramı sıfır s23 mü

• Arkadaşlar herkese teşekkür ederim forumdaki. Iphone 13pro alarak s21 maceramı bitirdim hatta 6sten sonra dönüş yaptım Apple’a. S21i çok severek çok isteyerek aldım ama telefoncu takasta 8000 verdi ki daha bir sene garantisi var.
    E ben de vermedim. 10000-11000 arası çevreye satarım.

• 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.