< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (640. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Guncellemelerden sonra App Booster çalıştırmayı unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geldi evet rezil samsung tüm dünyada en son türkiyeye veriyor güncellemeleri.
-
expert raw destekleyen samsung modelleri: s20 ultra-note 20 ultra-s21 ultra-s22 ultra ve s23 serisinin tamamı. s20-s21 ve s22 serisinde sadece ultrada destek var.
-
Maalesef...
galaxy storeda yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Düz S21 ile Düz S22 arasında batarya performansı açısından hissedilir bir fark var mı ? 21 den 22 ye geçen varsa yorumlayabilir mi ?
-
-
S22 nin batarya daha kötü diye biliyorum s21 den gecebiliyorsaniz s23 geçin batarya olarak gayet başarılı S23 ler..
S21 + da yok ama. :)
-
var. sizin bahsettiğiniz expert raw o ayrı. kamera ayarlarında gelişmik fotoğraf ayarlarına girin raw kopyası seçeneği var onu aktif edince aynı fotoğrafı hem raw hem de jpeg olarak çeker.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 12 Mayıs 2023; 15:51:44 > -
İyi akşamlar.elimde iki tane kulaklık var her ikisinde de kulaklıkların sadece biri ses veriyor. Diğeri ancak kutuya konulunca ses veriyor. Eşleme yapamadım. Başka bir tekefonda iki kulaklık anında bağlanıyor sorun olmuyor.Sorun yaşadığım telefon s21 u. Çözüm için fikri olan var mı? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurefdal -- 13 Mayıs 2023; 20:20:48 >
Evet ya bende yapıyorum aynı şeyi iphpne a geçiyorum 1 hafta sontra bakıyorum Samsung da yım yine. Benim durumum Bluetooth müziği u 2 cihaza aynı anda verebilmesi, ne bileyim İnat Tv yi seyredemiyorum. Bazı şeyleri paylaşıp edemiyorum. Dex kullanmayı özlüyorum. Diyorum ki 1 haftada bunları özlüyorsam iphone benim cihazım değil.
-
Uzun süredir iki telefon kullanıyorum ve genelde Samsung S serisinin eski modellerini, Iphone un ise genelde güncel modelin bir alt modeli şeklinde gidiyorum.
Şu an S8 ve S23 kullanıyorum. Elimde Iphone 13 de var ancak onu kullanmıyorum satacağım yakın zamanda.
S23 ü de satıp
1. Iphone 15
2. S21 veya S22 i beraber kullanma amacım var.
Bu arada S23 ile Iphone 13 ü aynı kullanım senaryosu ile kullandığımda S23 malesef Iphone 13 kadar dayanmıyor meraklısına duyurulur.
-
Ben s21 kullanıyorum memnun olduğum için arkadaşıma önerdim oda s22 aldı fakat 6 ay kullandı sadece geçen gün sattı batarya yetmiyor diye benim s21 maşallah 1 günü çok rahat çıkartıyor.
Galaxy max hz programını kullanan var mı ?
Merhabalar. Bir adet Samsung Galaxy s21 kullanicisiyim. 1 mart güvenlik yamalı güncellemeden sonra batarya sürem inanılmaz düştü. 1 nisan güvenlik yamalı güncellemeyle de çok düzelme olmadı. An itibariyle 120hz açıkken tam şarjda 3 saat kadar ekran süresi ancak alabiliyorum. 60hz'e düştüğümdeyse bu süre 4 saate çıkıyor. Bariz yüksek batarya kullanan bir uygulama da göremiyorum. Sizlerde de böyle mi durum?
Aynı durum eşimin S21 plusında da var. Marttan sonra inanılmaz bir düşüş var ve bu düşüş günlük kullanımda 1 saat ekran süresine yakın. Bir benzeri benim S22u ultrada da mevcut. Enteresan işler.
S22 cihazımda da yaklaşık 1 aydır daha hızlı pil düşüşü gözlemliyorum sanki. Telefonu alalı 1 seneyi biraz geçti. Mayıs güncellemesi geldi ama pek bir değişiklik sezemedim.
servise gitmeyi düşünüyor musunuz? Fırsat bulursam gideceğim. %15 altında pil hızlı tükeniyor da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X