Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim %10'dan sonra biraz hızlanmaya başlıyor ama henüz servise gitmeyi düşünmüyorum seneye mart-nisan gibi düşünebilirim, çünkü benim 1 günümü çıkartabiliyor hala.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar %10-0 aralığında şarjın daha hızlı tükenmesi normal. Yazılım o şekilde. Amaç bataryayı korumak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    %10 ken dışarıdaysak vay halimize. Bence her değerde stabil olmalı .

• Benim S21 1 yıl oldu ama batarya performansı 1-1.5 gün arası ilk alındığı günden farksız çok memnunum

• 1 Nisan güncellemesindeyim son güncellemeyi yapmadım. S21 Ultra yurtdışı çift sim kullanıcısıyım. 6 saat ekran süresi aldım dün %29 bataryam daha vardı. Ufak tefek ayarlar var bir arkadaşımız forumda paylaştı sağolsun. Onlara bakarak birşeylerde yaptım. Memnunum şu an.

• Telefonum düz S21.Son 1 2 haftadır(süreyi net olarak kestiremiyorum)telefonumun ekranı donup kendi kendine kapanıyor.Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ?

• hala one ui 4.1'in ilk versiyonundayım. batarya çok iyi. 5.1'de batarya düşer diye güncellemiyorum.

• Cem kullanıcısına yanıt

Kendi sorumun cevabını kendim vereyim.

Telefonu aldığımda üzerindeki jelatini çıkardım. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum telefonu. Geçenlerde ekranın ufak bir kısmı resmen sıyrılmış gibi cilası kalkmış mat duruyor. Ayrıca parmak izi okuyucusunun etrafı, yani en çok parmak değen kısımlarda, ekran yüzeyi sanki kurumuş çamurlu tarla nasıl böyle çatlaklar oluşur ekranda da gölge şeklinde böyle izler oluşmuş. Birde kolonya ile silinde ekran temizlenmiyordu, eski telefonum S8 in ekranı yıllarca korumasız kullandım ki hala kullanıyorum kılcal çizik hariç sapa sağlam. Bari dedim ekran koruma camı alayım, spigen aldım takacam içime kurt düştü acaba ekrandaki sıyrılma değilde, o çatlak gibi duran yerlerden garanti ile birşeyler yapabilirmiyim, birde ekran yüzeyinde ilginç bir katman var bir kaç kere tırnakla zorladım ama ekranı zorluyorum diye vazgeçtim.

Geçenlerde servise gittim, garanti olayını soracam, eleman baktı inceledi falan dedi bunda ekran koruyucu jelatin var. Sonra kaldırmaya çalıştı kalkmadı, o da şüphelendi, zorlamak istemiyorum falan dedi. Sonra son denemede ucu kalktı. Oysaki ekranın üzerinde fena halde yapışık bir katman daha varmış. Yani buraya şüphelendiğimden yazmıştım ama şüphemde haklıymışım.

Spigenden aldığım koruyucuda boşuna almış oldum ama nolur nolmaz diye takacam.

bu yapışık katman dediğiniz şey orjinal üzerine yapışık olarak gönderilen ekran filmidir.

• Temiz s21 arıyorum. Garantili s21 satan varsa fiyatı ve telefonun durumuyla mesaj atabilirler.

• osamanos kullanıcısına yanıt

Peki kaldırılması sorun yaratmaz sanırım. Çünkü hissiyatı bile engelliyor, altındaki ekranın dokunma hissiyatı bile farklıymış.

• csc değiştikten sonra tr'den güncelleme alamıyorum.varmı yaşayan çözümünü bilen

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunu yaşadım ne yaptıysam düzelmedi. Sonra csc aut yaptım güncelleme geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemelerden sonra instagramda youtube da video izlerken donuyor sürekli bir çözüm yolu var mıdır ?

• desparados_532 kullanıcısına yanıt

Bana da oldu. Odin ile tr romu yükledim düzeldi.

kaldırılması sorun yaratmaz. tekrar ekran filmi taktırmanızı öneririm. ekran ayarlarından dokunmatik hassasiyetini artırabilirsiniz.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    www.spigen.com.tr
    Galaxy S21 Plus Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen GLAS.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s21-plus-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-spigen-glas-tr-ez-fit-slim-hd-2-adet

Bundan aldın hocam, ofisimde kaldığından hafta sonu takamadım, yarın montaj yapacam. Hassasiyeti söylediğiniz iyi oldu.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Almadiysaniz kozmetik olarak 10/10 yenilenmis cihaz yaklasik 6-7 aydir ben kullaniyorum satiyorum hocam S23 Ultra aldim cunku.

Suanda kaca satarim bu cihazi kozmetik 10/10 batarya vs yepyeni 6 aylik cihaz samsung turkiye tarafindan yenilenmis cihaz teknosadan alinma

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, özel mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 23 Mayıs 2023; 3:28:30 >

Merhaba nerden aldınız bunu

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.