Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece güvenlik yaması gibi belki bug fix falan vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • de-ka D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Samsung shop internet mağazasından mı aldınız?

• Evet, samsung shop online dan aldım.

• Dün S21 ıUltra ile Manowar ın konserinde harikalar yarattım :) Ses kalitesi video kalitesi zoom kalitesi gerçekten muhteşem iş çıkarttı. S21 Ultra fiyat performansı oldukça yukarıya taşıdı bende.

Telif vs yüzünden videoları paylaşamadım. Zira fotoğrafı her telefon güzel çekmiştir. Ama video bambaşkaydı. İyiki paraya kıyıp böyle cihazlar alıyoruz dedirtiyor.

Yani ne alaka demeyin paylaşmak istedim sizinlede.

İyi akşamlar herkese.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam videoyu görmedim ama tahmin edebiliyorum :) hangi modda çektin videoyu acaba ? uhd 60 mı ?

• Silikon kılıf tavsiyesi olan var mı?

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    Bunun s21 ultra için olani var mi

• adakoizm A kullanıcısına yanıt

1080p 60 frame ile kayıt , yaklaşık 80metre gibi bir mesafeden , gece vakti parlak ışıklara karşı çekildi , videolarıda yükledim artık telif mi yeriz ne olur bilmem. Buyrun link. Kanalıma abone vs :)) ... boşverin seyredin geçin :)) Beğenebilirseniz iyi, olur tabii.

Bu arada arkamdakiler falan benim telefondan takip ettiler diyebilirim konseri, ayfonu olanlar benim civarımdakiler üzgündü tabii.

S23 falan nasıl çekiyordur onu düşünemiyorum. Ben özellikle ses kayıdındaki ayrıntılara da bayıldım .

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]baris yosunkayayoutube
    Recorded with S21 Ultra under beautiful rain.
    https://www.youtube.com/watch?v=mn5E4axf6lc

Recorded with S21 Ultra under beautiful heavy rain :)
    https://www.youtube.com/watch?v=1x2ecGTjsRM

Recorded with S21 Ultra
    https://www.youtube.com/watch?v=ki_rI7T7gPw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 5 Haziran 2023; 0:45:18 >

gerçekten çok başarılı özellikle ses kalitesi çok hoşuma gitti 🤟

bazen s23 ultraya geçsem mi diye düşünüyorum ama hala çok başarılı bir telefon s21 u

• Bir arkadaşımda var ama benzer performans verecektir gece .Yani neticede mercimek kadar lensler, bilemedim tabi denemeden birşey diyemem . 200mp lik sensörü böyle aksiyonda kendim denemedim henüz .

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiivii kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Açık ara en iyi paylaşım :)

• gece video çekimlerinde 1080p 30fps modu daha yüksek modlara göre daha iyi sonuç veriyor.

(saçma gibi gelebilir ama öyle. Hatta sahne durumuna göre 720p çözünürlük bile nadir durumlarda daha net zoomlu çekimler olabiliyor.)

Konserlerde sabit yerinize rağmen sahneye odaklanma problemi yaşayanlar ise kamera-daha fazla-pro video dan manuel focus yapıp sahneye elle odaklanabilirler.

• ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 5 Haziran 2023; 14:10:55 >
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 🤟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] Merhaba. Beyaz renk Samsung 25W Type-C Power Delivery 3.0 Süper Hızlı Şarj adaptörünü satıyorum. Kullanıldı. Fiziki ve elektriksel kondisyonunda herhangi bir problem bulunmuyor. Fiyatı 220 TL.

Düşünen arkadaşlar bana doğrudan mesaj iletirlerse konuyu oradan konuşabiliriz.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 6 Haziran 2023; 15:45:28 >

• merhaba yurtdışı sıfır olarak satılan s21u cihazlardan alırsak ne gibi durumlarla karşılaşırız. Kayıt vs ya da kullanım açısından farklılıklar çıkabilir mi? Fiyat uygun bu sebepten düşünüyorum ancak konu hakkında pek bir bilgim yok açıkçası bu şekilde alan arkadaşlar bilgi verebilir mi teşekkürler.

• ENCOM kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamayın da ürünün kutusu var mı acaba? Alıcı da değilim ama baskı kalitesi dikkatimi çekti sanki orijinal değil gibi. Orijinal midir?

Orijinal olduğunu bildiğim şu şarj aletinin baskısı ile kıyaslayınca epey silik duruyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 8 Haziran 2023; 22:57:36 >
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.