Manowar konserinden sonra s21 ultra ile çok memnundum , dedim bir S23 ultrayı deneyeyim. Birkaç saat test etme fırsatım oldu. Yeni nesil T4510x şarj cihazı ile 58dk da 5000mah doluyor, bildiğiniz kağıda yazar gibi bir kalem deneyimi , çok çok iyikamera stabilizasyonu, benim s21 e göre oldukça net 100x zoom diğer çekimleride gayet iyi çok grain olmadan gece çekimleri falan çok etkileyici oldu benim için. S23 Gen2 for Galaxy diye birşey kullanıyor gördüğüm kadarıyla tekli çekirdek te diğer gen 2 lere %35 fark atmış nasıl oluyor bilmiyorum ama bunu ben deneyimleyecek kadar birşey fark etmedim. Ama telefon genelde S21 e göre hızlı açıyor kapıyor programları falan Yanlız Özellikle video stabilizasyonu bana göre tek kelimeyle muazzam olmuş , deneyin göreceksiniz. Ayrıca ekranı güneş altında acayip parlak ve iphone 14 ler gibi renkleri beyaza döndürmeden parlak oluyor , görmeniz lazım güneşli havada evdeymiş gibi telefon kullanma güzeldi :) Bu arada ekran s22 ultradaki gibi ama ben parlaklıkta fark sezdim sadece o kadar. Birde kızkardeşimin 14 pro max ı ile benzer müzikleri dinledik Spotify dan. İlk defa ses çıkışı iphone a rakip oldu, baslar falan var yahu, şaşırdım. S21 din din diye bassız çalardı bu s23 ile epey değişmiş. Çok ça denedim bu birkaç satte pili de bir bitiremedik hatta çok çok az tüketiyor çok tasarruflu inanın. Diyordu arkadaşım powerbank gibi diye harbiden de öyle. Beni her yönüyle kazandı S23 ultra, Ne mi yaptım , direkt gittim aldım yurtdışı çift hatlıyı :) Bana hayırlı olsun. Zaten bu arada bunlardan aldık aldık, sonrası Alah kerim. Haa iphone 14 pro yada pro max da alabilirdim ama daha azına daha çok eğlence vaadeden bir cihaz telefoto ve kamerası zaten tek başına konser izletiyor adama biliyorsunuz 100 metreden :)) DEX ve kalem de cabası :)) Buralardan biraz uzaklaşıyorum, S21 ultra bana göre fiyat performas şampiyonudur hele birde yurtdışı çift hatlı 5G snapdragon falan olanı bulursanız. Biraz kağıda yazar gibi kalemle uğraşalım. Kimse neden konuşmuyor bilemem ama bu kalem fazlaca hızlı davranıyor ve daha basınc'a daha duyarlı gibi. Sevgiyle kalın dostlar. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (644. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba. Estağfurullah. Evet, orijinal. Hemen hemen dezenfektan ile her gün sildim. Aşındırıp da lazer markalama yüzeyinden almış olabilirim. Bir de ben ürünü yaklaşık 1.5 sene önce aldım, o zamandan yakın tarihlere kadar bu şekilde kullandım. Sizin ki üretim tarihini de bakılacak olursa en fazla 2-3 aydır kullanılıyor olmalı. Kutusu maalesef ki yok, ihtiyaç fazlası olabileceğini hiç hesaba katmadığım için açıp atmıştım.
-
Arkadaşlar yaz geldi, telefonlar güneş ışınları altında kullanılacak, parlaklıklar görüş için arttırılacak, kablosuz şarj kullanılıyor, kablolu hızlı şarj kullanılıyor, oyun oynayanlarımız var, ultra yüksek çözünürlüklü video çekenlerimiz var. Bunların tümü telefonun pilinde çok yüksek ısıların oluşmasına sebep oluyor, biliyorsunuz.
Tekrar bilindiği üzere pilin genel ömrünü korumak için telefonun belirli sıcaklıkların üzerine ulaşmasına mani olmalısınız. Aksi halde Lithium-Ion piller kimyasal bozunuma uğruyor, kapasitesi düşüyor ve kararsız şarj olma ve güç çıkışı sergiliyor. Bu da kullanım performansınızı olumsuz etkileyecektir.
S21 kapalı kutu, pil değişimi ile karşı karşıya kalırsanız telefonun fabrikasyon birleşimindeki birleştirici malzemeler serviste bozularak pile ulaşılıyor, vida vesaire yok. Tekrar birleştirmede de Türkiye'deki servislerin cihazları, kullanılan birleştirici malzemelerin %100 uygunluğu ve teknik personelin uygulama ve bakım yeterliliği oldukça düşük, su geçirmezliğe tekrar garanti vermeye dilleri titriyor, yanaşmıyorlar.
Amiral gemisi, üst düzey total performansa sahip bir cihaz kullanıyorsunuz. Bugün parasını bastırıp en iyisi diye alacağınız S21 için Otterbox, Spigen kılıflarda dahi böyle bir özellik mevcut değil. Bırakın soğutma üzerine ekstra materyal kullanmayı, ventilasyon için mikro havalandırma kanalları dahi bulunmuyor. Bildiğiniz bu kılıflar telefon üzerine mont giydirmek gibiler.
Böyle bir kılıfı değerlendirebilecek birileri yok mudur? Dünyada bir emsali daha yok yani şu kılıfın. Kimya'dan anlayanlar, anlamayanlar Graphene malzemesini bir araştırabilirseniz muazzam bir buluş olduğunu farkedebilirsiniz. Amiral gemisi cihaz tercih etmiş bir kitleye sesleniyorum, muhakemenize sığınarak, fakat muhattap bulamıyorum, hayretlere düşüyorum.
Tüm ifade ettiklerime ek Plastikte premium materyal olan TPE(Termoplastik elastomer) malzeme, antibakteriyel kaplama, 3 metreden düşmelere karşı test edilmiş, sertifikalı koruma, ekran ve kamera koruması için yükseltilmiş çerçeve kenarları.
-
-
-
S21+ kullanicisi olarak bir sonraki telefon hedefm fold5. Insallah fold4 teki problemleri cozerlerde gonul rahatligiyla aliriz telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s21-ultra-ekraninda-pembe-cizgi-sorunu--164736
Yüklediğim halde benim başıma gelmedi..En azından henüz...
-
Merhabalar. Çağrılar için otomatik ses kaydını nasıl yapabiliriz bilgisi olan varmı? Teşekkürler
samsung telefıon ve saatle temassız ödeme
Uğur Aslanyoutube
Bu videoda S-Wallet uygulamasını inceliyoruz. ARTIK TÜRKİYEDE RESMİ UYGULAMA İLE SAATTEN TEMASSIZ ÖDEME MÜMKÜN. S-Wallet uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazarama.spay.prod Beni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz instagram : aslann.ugurrrhttps://www.youtube.com/watch?v=FdwAkhAP5Ug -
Haziran ayi yuklu halen tık yok benimkinde.
S21+
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun için CSC değişimine ihtiyaç var. Taiwan mı tayland mı neydi benim kullandığım. Bu arada S23 ultraya da smartswich ile S21 i aktarırken csc ayarlarıda geçmiş olmalı ki ses kayıdı ona da gelmiş :))
-
Ayarlarda hoparlörü temizlemek için bir seçenek var mı ?
S. A arkadaşlar eşimin kullandığı s21 video vs çekerken ekran ara ara eski tv ler gibi karıncalanıp sonra tekrar normal e dönüyor ama bunu çok sık yapmıyor bu sorunu yaşayan yada çözümü nü bilen var mı? İyi forumlar
S21 ultra cihazım 1 haftadır orijinal şarj aletiyle yada başkasıyla hızlı veya süperşarj olmuyor. Gerekli yazılımsal ayarlar yapıldı. Telefon sıfırlandı. Samsung servis kendilerine göndermemi istiyor. Buna benzer bir durum başına gelen var mı?
Şarj yuvasının içi zamanla toz pislik birikebiliyor. O zamanda şarj olmuyor olsa da çok yavaş oluyor. Bende senede bir iki defa oluyor , iğneyle dikkatlice içini temizliyorum
1 senesini doldurmamış S21 telefonumun üst çerçevesi baya bir soyulmuş. Kaliteli bir kılıfla kullanıyodum. Garantiden değişir mi acaba? Telefonda herhangi bir darbe yok.
Renk siyah mı?
-
Hayır beyaz.
Hocam biraz baslı bir şarkıda sesi sonuna kadar aç içindeki tüy vs benzeri tozlar kendiliğinden cıkıcaktır hava akışı sayesinde
Düşük ışıklı ortamda çekim yapıyosan olabilir arada hocam bir sorun değil her telefonda olan bir durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X