İlginç, genelde koyu renklerde sorun oluyordu. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (645. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim anlayamadığım S21’in çerçevesi alüminyum değil mi? Soyulan kısma baktığımda plastik gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 19 Haziran 2023; 20:59:18 > -
evt aliminyum,sade aliminyum kullanmayıp boya vs. kaplama işlemden geçiriyorlar,ondan kaynaklı başka markalarda da olduğu söyleniyor.
-
Eyvallah hocam ama samsung ilk serisinden beri kullaniyorum esim apple kullanicisi normalde samsunga gecirdim ilk defa boyle birsey basimiza geldi.. bildigin tuplu televizyon gibi karincalaniyor ekran.. nokiada kullandim kendim hali hazirda note serisi kullaniyorum evde apple da var vs hic birinde boyle sorun yok.. sorun yazilimsal mi diye merak ettim.. sanirim s21 islemcisi ile alakalida olabilir mi diye dusunuyorum.. video cekerken 5 dk sonra kilif bile olsa elde tutulmuyor cihaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav bu s21 ultrada spen yok mu? spenli kılıf mı almak gerekiyor yoksa?
S21 plus veya ultra beyaz renk arıyorum satanlar özelden yazabilir👍🏻
-
2. el bir ultra silver sipariş verdim, ultraların fiyat performans cihazı bana göre de.
Bu kılıf nasıl 😉
amazon
Gufiire Galaxy S21 Ultra için S Kalem Tutuculu Kılıf, Sararmayı Önleyici Şeffaf Yumuşak Esnek TPU Kılıf Dahili Stylus Yuvası Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6,81 inç için Dar Kesim (Şeffaf)https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BWS3QH7Z/ref=ox_sc_act_image_4?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&psc=1&th=1
Anladım hocam gündüzde dediğiniz gibi kumlanma varsa video çekimlerinde ozaman yazılımsal bi sorun olabilir hocam ama akşam karanlık çekimlerde normal birde video ayarinizı 1080p 30fps ye ayarlayın o şekilde deneyin gece çekimlerini 60 fps te kumlanma aşırı oluyor bende de bu sekilde bilginiz olsun 1080p 30fps te kullanıyorum akşam çekimlerini gunduz 60fpste kullanabilirsiniz bide o şekilde deneyin ısinma konusu yüksek fp de isinma olur ama çok ciddi sıcakliklarsa yazılımsal durum olabilir yeniden sıfir kurulum yapılabilir cihaza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 22 Haziran 2023; 13:12:9 >
s21 nasil batarya performansı nasil ve ısınma var mi
-
Selamlar..
Yaklaşık 2 yıllık S21 ultra cihazım dün şarjı da mevcutken aniden kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda tepki vermedi, soft reset de yemedi. Şarja taktığımda da bir tepki yoktu ama 1-2 saat geçtikten sonra yine şarj etmeyi denerken kendiliğinden ekranında kapanırken ki şarj seviyesini gösterip çalışmaya başladı. Açtığımda sorunsuz açılıyor, prizde kaldığı süre boyunca da çalışmaya devam ediyor ama prizden çıkarınca kısa bir süre sonra yine kapanıyor. Pil seviyesi hiçbir şekilde aniden düşmüyor veya yeniden açıldığında da azalmış olmuyor. Son dönemde şarjı ile ilgili de şikayetim yoktu zaten. 10 gün önce filan bir güncelleme gelmişti ama sonrasında bir anormallik yoktu. Ne gibi bir sorun yaşıyorum fikri olan var mı? Sorun pilde mi ana kart veya güç devresinde mi acaba?
-
Hocam merhabalar, ben üç ay önce 5 yıllık note fan editiondan S21 ultraya aynı sebepten geçtim. Birden bire böyle bir sorunla karşılaştım , önceleri dediğiniz gibi bir süre açık kalıyordu sonra kapanıyordu herhangi bir işlem yap veya yapma kesin gidiyordu bazen 1 dakika bazen 1 saat sonra. Sonrasında daha da kötüleşti şarjı çektiğim an gitmeye başladı. O telefonun konusunda da şikayetimi belirtmiştim anakarttan kaynaklı olduğunu söyledi arkadaşlar. Cihazin su geçirmezliğinin gitmesine sebebiyet veren bir işlem varsa pil değişimi, tamir vs gibi bu koruma gittikten sonra olabiliyormuş. Mantıklı geldi, zaten miadını doldurmuştu s21ultraya geçtim. Fikir vermesi açısından yazdım siz yine de işin ehli birine gösterin belki ufak bir işlemle statik elektrik birikimi vs varsa düzeltirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağol hocam. Yani hiçbir sorun yoktu telefonda, servise filan hiç gitmedi daha önce. Kapandıktan sonra geri çalışmaya başlaması tamamen rastlantısal. Dün gün boyunca 2 defa tekrar çalıştırabildim. Sorun bana da ana kart gibi geliyor, garanti de yeni bitti..
-
s21 plus da 8K video var ? Video çektim ve ayrıntılar baktım ,8K diyor. 12 mp değil mi sensör nasıl 8k çekiyor.
Ekleme:zum kamerasından yapıyor büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 23 Haziran 2023; 15:40:51 > -
Eyvallah hocam ben kumlanma dememiştim. Eski tüplü tv düşünün anten çekmediğinde ki görüntüyü canlandırın gözünüzde o şekilde oluyor.. 2 gündürde ana kamera gidip gelmeye başladı açılmıyordu dün teli yeniden başlattık cihaz 5 dk optimasyon yaptı şuan sorun yok.. İnşallah sorun çıkarmaz ilerde
s21 satan varsa eğer pm arkadaşlar
-
Anladım hocam düzeldiyse iyi inşallah bidaha olmaz
Suan ara ara gene yapmaya basladi bayram sonrasi servis yolu gozukuyor anlasilan.. neyse yurt disindan tel almistim oda gelecek gelsin bunuda servise yollayip obur emektarlarin yanina atarim artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X