Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan 21 ultra anca...
    22 ile 23 kasa ve kamera tipi hoşuma gitmiyor..21 ultra daha hoş geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adela A kullanıcısına yanıt

aynen 22, 23 çirkin. 21 ultra tasarım olarak da olmuş bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran güncellemesi gecikti sanki

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

Türkiye için Haziran'ın geciktiği yetmezmiş gibi, diğer CSC'ler için de Temmuz gecikti. Hayırdır inşallah. Umarım cihaza üvey evlat muamelesi yapmaya başlamazlar globalde. Türkiye'de zaten öyle de.

• Şu CSC olayı kabak tadı verse bile benim de canımı son zamanlarda sıktığından ben de Repartitions (PIT) da yaparak DBT Haziran'a geçtim. Zaten son zamanlarda telefon kendisinden beklenmeyecek şekilde hantallaşmıştı, pil aşınması çok fazla olmamasına rağmen pil ömrü azalmaya başlamıştı. S21 gibi bir telefon bile adam olsun diye senede bir format yapmak zorunda kalacaksak vay halimize. Telefon yağ gibi oldu şu an ama bunun CSC değiştirmemle, repartitions yapıp PIT flaşlamamla alakası var mıdır bilmiyorum.

Allahından bul Exynos. Çok korkuyorum S24 serisinde de dandirikten bir Exynos koyacaklar global cihazlara diye.

Ekleme: Başka birtakım arkadaşların yaşadığının aksine cihaz sertifikası konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıfırlama işleminden önce bütün Google ve Samsung hesaplarını cihazdan sildim, cihazı önce sıfırladım, sonra Patched Odin'den son sürümü repartitions ile PIT dosyası da seçerek flaşladım. Bütün bu esnada SIM kart çıkarılmış durumdaydı, SIM kartı sadece açılış tamamlanıp ilk kurulum yapıldıktan sonra taktım belki ilk açılışta CSC değişir ya da başka bir sıkıntı olur diye. İşlemler bu kadar.

Onun dışında DBT yerine AUT flaşlamam daha mı mantıklı olurdu bilmiyorum ama en nihayetinde aralarında çok bir fark olmadığından ve betalar DBT'ye geldiği için belki ben de bir şekilde beta kurabilirim testler başladığı zaman diye DBT seçtim.

Ekleme 2: Ziraat Bankası Mobil Ödeme de tanımladım çalışıyor, yapamayan arkadaşlar muhtemelen geliştirici seçenekleri açık olduğundan ya da cihaz sertifikası yüzünden yapamadı, CSC ile alakası yok. Ziraat saçmalığı o da işte ama yapacak bir şey yok.

Ekleme 3: Cihaz pildeyken ve pil seviyesi düşükken performansı inanılmaz düşüyor. Formatlamak işe yaramadı diyordum, cihazı bir şarja taktım tekrar uçuşa geçti. Benim pilin de değişmesi lazım sanırım, hay böyle işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrightSilence -- 9 Temmuz 2023; 14:55:48 >

• Merhaba, aşağıda linkte yer alan ugreen marka pd 66 watt şarj aleti aldım bir kaç ay önce amazondan. Telefonu taktığım zaman süper hızlı şarj oluyor yazmasa da aşağı yukarı orijinal şarj aletiyle aynı sürede şarj ediyordu. Ancak son 1-2 haftadır sarj süresi bir buçuk saati bulmaya başladı. Şarj aletini süper hızlı şarj desteklesin diye özellikle pd seçmiştim ancak başka bilmediğim bir kritere bakmak mı lazım? Yoksa bu süper hızlı şarj yazması olayı orijinal şarj aletine özel bir şey mi?

Bu arada şarj aleti link ;

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]amazon
    UGREEN 65W USB C Şarj Cihazı 2 Bağlantı Noktalı PD Şarj Cihazı PPS Desteği 66W MacBook Pro/Air, iPad Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, 11, Dell XPS 15, Surface Go, Galaxy S22, S21 vb. İle uyumludur.
    https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba%C4%9Flant%C4%B1-Noktal%C4%B1-Kayna%C4%9F%C4%B1-MacBook/dp/B08GXPF54Z/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• s21 ultra haziran güncellemesi aldı.

• Düz s21 TR haziran güncellemesi geldi.

• Cihaz değişim kampanyası ile S22'ye geçen oldu mu?

• Arkadaşlar S23'e geçtiğim için elimde S21 için yurtdışından almış olduğum UAG marka kaliteli kılıf kaldı. Kılıf ihtiyacı olan özelden ulaşabilir. MIL STD 810G-516.6 standartlarında dayanıklılık sertifikasına sahip.

Fiyat;
    UAG kılıf kargo dahil 200 TL

• birisileri kullanıcısına yanıt

kaça sayıyorlar s21 ultrayı ?

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt

S21'e en yüksek 9000 veriyorlar.

• Temmuz güncellemesi geldi.

• birisileri kullanıcısına yanıt

avantajlı bir değişim kampanyası mı var şu an? s22 biraz eski kalıyor geçmek için

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

haziran yamasıdır o...

• Csc farkli ise temmuz yamasidir.Mesela bende temmuz yuklu(csc aut)

• Deniz Çayır D kullanıcısına yanıt

cscsi farklı olan belirtmeli zira nihayetinde tr cihazlar esas konumuz. tr cihazlarda da haziran güncellemesi daha yeni geldi zaten.

• Haziran geçen ay geldi.

Bunda 1 Temmuz yazıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.