Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13.833
Cevap
171
Favori
959.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada hb dadan böyle bir cihaz geldi hocam.neyseki bu olaydan 2 hafta önce aynı telefondan pazaramadan almıştım.baktim kutuda gariplik, telefonda gariplik, yandaki jelatinler yok arka kapak oynuyor, ekran koruyucu sonradan takılma l, kutudaki güvenlik bandı sonradan takılmış vs. Hemen imeiden garanti sorguladım 6 ay gibi bir garantisi görünüyordu.sanirim bu şerefsizler yenilenmiş cihazlari sifir diye satmaya çalışıyorlar.bende hb sikayet ettim sonra adamları buldum yaşadığım şehirde, iade aldılar ama almamaları olay çıkacaktı. Hb bu arada Bi bok yapmiyor hocam top ceviriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt

Hocam bende direk hb yi aradim gorustugum kisi cok sasirdi , sonra beni hb genel merkezden bir bayan aradi gorustuk acik acik soyledim cunku bana gelen telefonun kutusunda en ufak bir sorun yoktu cihazda en ufak iz vs yoktu kose korumalari vs olmasi gerektigi gibi ustundeydi.. acikladim dedim bu bilerek yapilan bir dolandiricilik ben suan boyle bir cihazi 20 - 30 k nin altina alamam cihazin degisimi yada yasal garanti kapsamina girmesini istiyorum diye , bayan hak verdi ve firmanin tel no gonderdi firmayi aramislar firma sorunu cozcem demis sozde.. firmayi aradik adam piskin piskin olabilir ne olacak diyor cihazi yolla iade alayim diyor.. adam cihazi gene sifirlayip sifir diye birine kitleyecek bende kazik yedigimle kalacam kabul etmedim avukatla gorustum dava acacaz dolandiriciliktan pazartesiye kadar is cozulmez ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 den isinma ve kavis nedeniyle vazgectim
    S21 düşünüyorum ama s22 de 2 3bin farkla alinabiliyor fakat nette s22ninde isinma ve sarj sıkıntısı olduguna dair cok şikayet var s21 vs s22 de ne dersiniz s21 al
    Konuyu kapatmi dersiniz

• S21 piyasada yok.. benim yasadigimi yasaman muhtemel olur.. sifir diye ikinci el satarlar dikkat et.. bence s23 serisi yada apple serisi bakman daha hallice olur

• gzegen kullanıcısına yanıt
    s21 de ısınma konusunda pek iyi değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uhd 60 modunda video modunda çekim yaparken parmakla yakınlaştırma yaparsak uzak-periscop kameraya geçiş yapamıyor, bulanık çekiyor. Üstelik bu bug ın hangi sürümle başladığını bilemiyorum. Kamera yazılımını durdurdum, veri temizleme vs. yapıp öyle başlattım. gene aynı

telim s21 ultra - ana bant sürümü WF3 diye biten en son one ui 5.1 android 13 lü firmware

• rumuzumdur R kullanıcısına yanıt

1x 3x 10x seçenekleri var. 1xte parmakla zoom 1x yani ana kamera zomunu kullanıyor. periskop kameralar için 3x 10x e geçip parmakla zoom yapılmalı

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    Benim de teknosadan aldığım cihazın garantisi 6 ay öncesinden başlamış. Fatura 12. ay fakat samsung imei sorgulamada 6. ayda başlamış gorünüyor. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Arka kameralarda buharlaşmalar var. Kamera çalışmıyor. Düz s21

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Benim de teknosadan aldığım cihazın garantisi 6 ay öncesinden başlamış. Fatura 12. ay fakat samsung imei sorgulamada 6. ayda başlamış gorünüyor. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Arka kameralarda buharlaşmalar var. Kamera çalışmıyor. Düz s21

• arkadaşlar s21 ultra kullanıyorum ve son guncellemeden sonra ağır çekim yaptığım videolar takılarak oynatılıyor/kaydediliyor, benzer sorun yaşayan var mı? ağır çekim videolarınız nasıl?

• rota21 R kullanıcısına yanıt

Ben servis boyle diyince hemen rapor tutturdum hb yi aradim firmaya yonlendirdi.. firma sahibi piskin piskin ne olacak yani dedi.. para iadesi yapariz dedi.. ben aldigimda cihaz 12 k idi suan o fiyata giris seviyesi verirler.. kabul etmedim dava edecegimi belirttim adam ne yaparsan yap senle ugrasamam dedi.. hb yi aradim sert ve bilincli konustum ya bu isi cozun yada sizden de davaci olmak zorunda kalicam dedim ve surekli rahatsiz ettim.. az once aradilar cihazi yollayin degisim yada garanti kapsamina alinmasini istediginizi belirtir bir yazi yazin dedi sorunu halledicez dediler.. ben gene ne olur olmaz tutanakla cihazi yollayacam para iadesi yapip kaziklamasinlar diye... sizde servisten rapor tutturup cihazin sifir yenisi ile yada misli ile degisim talep edin.. ikinci el cihazi sifir diye satamazlar kanunen

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Aaaaa

2 aşamalı ayar gibi yapmışlar.

Teşekkürler cevap için.

• arkadaşlar s21 ultra kullanıyorum ve son guncellemeden sonra ağır çekim yaptığım videolar takılarak oynatılıyor/kaydediliyor, benzer sorun yaşayan var mı? ağır çekim videolarınız nasıl?

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler vakit ayırıp yazdığınız için. Servis garantinin fatura tarihinden 5 ay önce başladıgını söyledi. Servis raporunda var. yarın gidip teknosa ile görüşüceğim. Bakalım nasıl olaylar gelişecek.

• rumuzumdur R kullanıcısına yanıt

Yakınlaştırmada bulanık çekme olayı ben telefonu aldığımdan beri var, sonradan olan birşey değil. Bir buçuk seneden fazladır da cihazı hiç güncellemedim, kutudan nasıl çıktıysa öyle kullanıyorum.

• selam arkadaşlar. s21 ultramı sattım. Elimde güzel kaliteli kılıflar ,Ayrıca 2 ad S-pen Kalemler ve kalemli kılıflarda mevcut dm den yazıp bilgi alabilirsiniz.uygun fiyatlara vereceğim.

• taltun T kullanıcısına yanıt

Selam.PM attım.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Bug değil telefoto lensler 4k60 fps kayıt desteklemiyor dostum.

• rataptor R kullanıcısına yanıt

4k yı destekliyor.

8k yı desteklemiyor.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    bende düz s21 var 4k60 fpsde telefoto lense geçemiyorsun, sanırsam ultrada da öyleydi dostum

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.