Genel.anlamda sordum cihaz performansi pil vs gibi kamerada ne gibi bir iyileşme oldu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (651. sayfa)
-
-
bence kamerada iyileşme olamaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pil olarak henüz net bir şey diyemem çünkü yeni gedli sürüm malum.
-
Yazılımsal iyileştirmeler yapılır her zaman yeter ki samsung istesin. S21-22 VE 23 serisi Ağustosta kameraya yönelik güncelleme aldı tek sıkıntı 3 model grubu için de değişiklik listesinde hiçbir şey yazmıyor. ama güncelleme boyutları baya yüksek.
-
Hocam insallah iyi sonuclanmistir.. ben para iadesi istemememe ragmen ve bunu yazili ve sozlu belirtmeme ragmen hukuksuz bir sekilde beni bir ay bekletip haberim bile olmadan para iadesi yapmaya kalkmislar.. gelen sms ile ogrendim.. savciliga ve ticaret bakanligina suc duyrusunda bulunduk hb ve satici firma icin.. ikinci el garantisi bitmis cihazi sifir kapali kutu ambalajli sattiklari icin.. ve ustune adam ikinci el cihaza sifir diye fatura kesiyor buda suc .. hb de suca tesvik ediyor maalesef.. hb ye defalarca cihazi yollayin geri dememe ragmen cihaz bedelini oduyor.. isin garibi savciliga vericem cihaz geri yollayin der demez acelece para iadesi yapildi. Cihaz suca mi karisti vs belli degil.. artik savcilik ilgilenicek.. hb den cihaz alirken dikkat etsin herkes muhakkak fatura tarihiyle garanti uyusuyor mu baksinlar.. iyi forumlar
deneyimleriniz nasıl yeni gelen birşey var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil olarak yorum yapayım, güncelleme sonrası 2 defa pili yüzde yüz şarj ederek 20 seviyesine kadar kullandım ve gördüğüm kadarıyla pil olarak geriye gitme var. İnşallah Eylül sürümüne pil düzelir.
bende bugün güncellemiştim bende şuanlık değişiklik yok gibi
Bu bahsettiğiniz firma hepsiburada değil değil mi? Hepsiburada dan farklı bir satıcıdan aldınız anladığım kadarıyla. Hepsiburada böyle şeylere izin vermemeli.
-
Dogrudur hocam hb ustunden baska bir saticidan aldik. Kamerada problem yasayinca servise gittik ve urunun garantisiz kullanilmis ve daha once tamir gormus oldugu ortaya cikti.. hb direk saticiyla muhattap etti. Satici ne olacak geri yolla para iadesi yaparim baskasina 18-20 bine satarim diyince hb ile iletisime gectim tekrar.. 30 gun oyaladilar cihazsiz biraktilar hic bir seyi cozmeyip bilgim haberim olmadan hesabima iade gecmisler ki ben hb ye para iadesi istemedigime dair bilgi verdim yazili ve sozlu olarak.. sonuc hem ticaret bakanligina hem savciliga suc duyrusunda bulunduk. Hb den alisveris yaparken dikkat edin
Bu arada kamera sürümü, mesajlar, telefon ve rehber bir önceki sürüme göre güncellenmiş. Expert raw için de güncelleme var ama ilginçtir bana gelmediği halde kuzenimin s21 ultrasina az önce geldi.
düz s21 için expert raw yok maalesef :((
S21+ Tr için de ikinci Ağustos güncellemesi gelmiş.
Güncelledim.
Biraz hızlanmış.
Pil 1 - 2 güne belli olur.
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda hiç gps sorunu yaşayan oldu mu? Ben seyir halinde giderken çoğunlukla geç tepki veriyor gps.
Sağa dönmem gereken yeri ben geçtikten sonra gösteriyor, yani geriden geliyor gps.
gps sinyali kaybolduğu da çok oluyor. Servise vermeyi düşünüyorum ama önce sizin bir fikrinizi alayım dedim.
Teşekkürler şimdiden.
-
Hiç sorma benden de aynısı.
Kaç defa bunun yüzünden yolu şaşırdım dolanmak zorunda kaldım.
-
Bu telefonun always on display özelliği normal çalışıyor mu? Benim telefonumda cebimede koysam sürekli açık oysa eski telefonum LG G7 cebime koyduğumda veya ekranı birşeyle kapattığımda oda kapanıyordu bunun öyle bir özelliği yok mu benmi bulamadım?
-
Telefonunuz cebinizde veya kapalı bir bölümde felan mı duruyor ?
-
Hayır, arabada seyir halinde giderken oluyor. Telefonum açık ve telefon tutucuda duruyor.
-
Arkadaşlar server kayıtlı s21 ultra alma arefesindeyim. Kırsal alanda yaşıyorum şebeke problemi yaşarmıyım(alacağım cihaz nere versiyon bilmiyorum) şu an s7edge kullanıyorum 4.5g çekiyor sorun yok.(4.5g sorunsuz çekmesine rağmen bazen aşırı yavaşlıyor şebekeyi 3g yapıp kullanıyorum genelde. Eski mesajlarda şebeke modu değişmiyor diyen arkadaşlar vardı her cihaz aynı mı?)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X