< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (653. sayfa)
-
-
Sim2 ile esim aynı imei yi kullanıyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 18 Eylül 2023; 19:9:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süredir kullanıp, kasma ve donma problemi yaşayan var mı aranızda?
-
1 sene oldu. Son güncellemeden sonra kasma hissediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam his mi yoksa gerçekten kasıyor mu? :)
-
Bazen uygulamalarda çok gezinince donuyor kalıyor. Kasmalar oluyor. Sizde de sonradan mı başladı ?
Ben iphone 11 kullanıyorum hocam, S23 Ultra almayı düşünüyorum. Uzun zamandır Androide uzağım ve bu konuya yazma sebebim eski cihazların durumunu öğrenmek. 2019'da çıkan bir cihaz kasmıyorken, 2021'de çıkan cihazın kasması üzdü şu an.
-
Hocam bence alcaksanız işlemci olarak snapdragon alın. Exynos problem olabiliyor.
S23 serisinde bildiğim kadarıyla Exynos bulunmuyor. Olsa dahi, benimde tercihim 8Gen2 olacak. Sizin kasmalar güncellemeden sonra mı başladı yoksa daha öncesinde var mıydı?
-
Dün bir güncelleme gelmiş. Yaptım ve bazı uygulamalarda hızlı hızlı vakit geçirince dondu kaldı 5 sn sonra geri geldi. Şuan o tarz birşey yok
Belki anlıktı bilemiyorum.
Hocam merhaba hangi güncelleme sürümünü yaptınız? Pil kullanımı nasıl değişti? Bir de güncelleme sonrası sıfırlama yaptınız mı? :)
-
Forumdaşlar s21 i sözde akıllı ama aslında akılsız lg tv ye kablo ile bağlamak istiyorum. Bunun için herhangi bir marka typ c to hdmi kablo alsam çalışır mı. Başka birşeye ihtiyaç var mı. Kablosuz bağlayamıyorum çünkü wi fi bozuldu tv nin. Açıklayıcı bilgi veren olursa makbuke geçer.
S21 serisi için Android 14 Oneui 6 beta sürümü Korede yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 20 Eylül 2023; 9:28:41 > -
En son gelen güncellemeyi yaptım.
Pil kötü olmuş.
Sıfırlama yapmadım.
Özel msg la telefon numaranızı verirmisiniz
Arkadaşlar S21 ultrayı Endonezya romu ile kullanan varmı o tarafta nasıl bir performans sağlıyor rom
-
Türkiye için gelir mi acaba?
-
iyide hocam ilk 2 sene yapmadı son 2-3 aydır yapması tuhaf
-
Eylül güncellemesi sonrası pilde iyileştirme var gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X