Benimde durum aynı ama geçici çözümü var,bu sorun genel sorun.kamera bulanıktayken ses açma tuşunun oraya hafifçe bir iki kere vur düzelicek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (654. sayfa)
-
-
1.5 yıldır düz modelini kullanmaktayım ve hala çok memnunum(özellikle boyutundan, 6.2inç in uzun yapısı çok hoşuma gidiyor). Standart bir kullanıcıyım oyun çok az oynarım. günlük kullanımda kasma-donma gibi bir şikayetim olmadı. S25 veya iPhone 16-17 çıktığında değiştirmeyi düşünüyorum.
-
Pil ömrünüz nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz S21 aut csc ye aldım fakat gelmemiş gözüküyor Eylül
Ekran 120Hz'de ve mobil veri açık oluyor. %100'den %20'ye kadar 4.15-30 saat ekran süresi alıyorum. 1 yıl boyunca %20 de şarja takıp %100 olunca şarjdan alıyordum. Son 5-6 aydır dikkat etmeden kullanıyorum. Herhangi bir farklılık hissedemedim. Telefonla çok haşırneşir olmadığım için pilinden de memnunum diyebilirim.
-
Benim cihazda sorun var sanırım çünkü 3 saat civarı alıyorum iki yıldan fazladır.
Bende s21+ var. Havuzda 1-2 dk çekim yaptım. Telefonu şarja taktığımda uyarı verdi, şarjdan çekin diye. Telin şarjı bittiğinde 3-4 saat sonra tekrar şarja taktım. Ekrana bir şeyler oldu ve dokunmatik çalışmaz hale geldi. Servis verdim, cihazın garantisi hala devam ediyor. Ama 11.643 lira ücret çıkardılar.
Benim için samsung bitmiştir, hiçbir aletine elimi sürmem.
-
Arkadaşlar selam, mevcutta s21+ cihazım var. Model yükseltmek istiyorum fakat s22 ultra mı alsam s23 ultra mı alsam karar veremedim.S23 bütçeyi biraz zorlayacak. S24 çıkınca s23 ucuzlar mı bekliyimmi yoksa s22 ultra alıp yoluma devammı edeyim?
-
Mevcut ekonomi düzeninde fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Ama 24 serisi çıkıncaya kadar kazançlar yükselecek. Yani kazancınızın az bir kısmını bütçe ayırmanız yetecek. Bu tür cihazlarda 1 jenerasyon üste çıkmak bana çok doğru gelmiyor. 23 serisi daha doğru olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam sağolun
gelmiş olması lazım sammobile da falan romu yayımda hatta. otadan daha erken geliyor.
-
-
Bu S21 Ultra Wifi Sıkıntılımı bir çok kişide M52 Cihazın odadan Wifi Çeken yerde S21 Ultra Çekmiyor Modem Güncellemesi Yapılıyormu bu cihazlara Rom Atılırken
-
Aranızda hiç telefonun arka kapağını değiştiren oldu mu?
-
S21 plus kullanıcısıyım 4. Yılında girecek ama çerçevede boya atmaları başladı, okadar saçma ki s9 plus var hala onda bişey yok bu cihazda olması çok garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Eylül 2023; 21:4:23 >
S21, 2021 yılında çıktı yav nasıl 4. yılındasın
-
Merhaba arkadaslar S21+ 2024 e girerken alinir mi? Yoksa A54 yada A73 veya S22 gibi daha guncel telefonlar mi alınmalı? Yorumunuz nedir?
Kullanim amaci,
-Kamera iyi olsun
-Batarya uzun gitsin
-Ekran kaliteli olsun
-Oyun oynayan biri degilim
S24 Plus tasarımı ortaya çıktı A73 gibi bir tasarım var 6.7 ekran 4.900mah gayet yeterli oluyor s21 ultradan sonra tercih edilebilinir
-
Bence S serisi alınmalı ama S22'nin pil ömrü üzebilir
S21 düz model telefonumdan memnun olsam ve şahsen en erken S25'e geçmeyi düşünsem de S21 serisi artık eskidi ayrıca fiyatlarda mantıksızdı en son. Maddi durumunuz elverirse kamera da önemli dediğiniz için S24 Ultrayı beklemek en iyisi çünkü Samsung maalesef ultra modellerinde diğer S serilerinden daha iyi kamera seti kullanıyor. Büyük ekran istediğiniz için ucuz alternatif ise S23 Ultra 256gb veya S23 + 256gb modelidir (düz S23 128 gb modelinde Samsung daha yavaş depolama birimi kullanmış plus modeli içinde aynısı olabilir onun için 256 gb olan model alınmalı S23 serisinde). Oda olmazsa geriye S22 Ultra ve Plus modelleri kalıyor bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 30 Eylül 2023; 14:58:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X