İlgilenen olursa (S21 telefonumu değişim kampanyasından değiştirerek S23 aldığım için) elimde bulunan çok az kullanılmış, Spigen Rugged Armor Matte Black kılıfı 80 TL den, açılmamış, sıfır kutusunda Samsung Galaxy S21 Smart Led Viev Cover siyah renkli kılıfı da 200 TL den vermek istiyorum. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (642. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende de aynı sorun son 1-2 haftadır var hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android webview'i beta sürümüne güncelleyince düzeldiĝini yazmışlar. İsterseniz deneyin
Teşekkür ederim.Deneyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S21 i ne kadara saydılar
10000 TL +4000 TL takas desteği,olmak üzere toplam 14000 TL
-
-
Galaxy S21 dusunen varsa 6 aylik cihaz yenilenmis bataryasi falanda 6 aylik kozmetik 10/10 yenisinden ayirt edemezsiniz cihazi satıyorum(S23 Ultra aldim).Dusunen varsa PM atabilir foruma ozel bir fiyatta anlasiriz bundan temiz cihaz bulamazsiniz emin olun :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil süresi performans nasıl hocam paylaşabilirmisin
Merhaba. Razer'ın S21 için ürettiği Arctech Pro isimli soğutma teknolojili ve sertifika ile tescilli koruma iddialı telefon kılıfını satıyorum. Bir defa dahi kullanılmadı. Kutusu ve kusursuz içeriği ile beraber vereceğim. Satma sebebim telefondan önce kılıfını aldım, telefonu almaktan vazgeçtim, kılıf da yurtdışından akraba aracılığı ile geldiği için de iade etme işine girmeyi uygun görmedim.
Ürün Almanya Amazon'da ilanda, fiyatı 837 lira. Ben 250 lira istiyorum. Bugün menşeisi dahi belirsiz, herhangi bir iddiası bulunmayan no name kılıfların 140-150, Spigen kılıfların da S21 için 300-400 liralara olduğunu düşünürseniz cihazı serin tutma üzerine çalışılmış dünyadaki tek kılıf modeli olan bu ürün için fiyat oldukça makul.
Düşünen arkadaşlar bana doğrudan mesaj iletirlerse konuyu oradan konuşabiliriz.
razer
Buy Razer Arctech Pro for Galaxy S21 | Mobile Cases | Razer.comhttps://www.razer.com/mobile-cases/razer-arctech-pro/RC21-0145PB23-R3M1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 5 Haziran 2023; 14:9:9 >
-
Arkadaşlar S21 plus için mayıs güncellemesi gelmedi mi daha?
Baktım, şimdi gelmiş 😉 umarım düzeltilmiş ikinci Mayıs güncellemesidir. İlkinde rasgele yeniden başlatma sorunları varmış, ikinci güncellemede düzeldiği söyleniyor.
Durduk yere her gün otomatik yeniden baslatiyordu son birkaç gündür. Güncelleme sonrası yaşamadım, demek bundan dolayıymış.
S21 den iphone 13 e geçmeye değer mi sizce ?
Ne beklediğinize bağlı. Bence değmez. 14 olsa daha mantıklı veya 14 pro ama bütçe açılır baya.
s21 samsungun sitesinde tekrar indirime mi girmiş?
-
pil süresi bir önceki ile aynı ama en önemlisi şu ki ilk mayıs sürümünde rastgele yeniden başlama sorunu vardı ikinci sürüm ile düzelmiş.
-
S21ultra satan varsa özelden yazabilir
Malum sitede sıfır server kayıtlısı 12binTL ilan var orjinalmi bu cihazlar ve kayıt uçarmı güncellemede vs.
S21 TR düz model için güncelleme yayınlandı. Ne değişiklikler var bilmiyorum bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
-
Düz s21 için mayıs güncelleme geldi. Şu videolardaki donmalar ve garip takılmalar umarım giderilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X