Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (661. sayfa)
-
-
Merhaba s21 ultra da 1x kamerada uzağa netleme konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu?
-
telefonu salla yada 1-2 defa kamera kısmına vur. düzelir
-
Paraguay bile almış biz alamadık şaka gibi. Sadece plus sahipleri alabildi sanırım TUR csc'de olanlardan.
redditFrom the GalaxyS21 community on Reddit: Got the update on S21+ (Paraguay)https://www.reddit.com/r/GalaxyS21/comments/18cg3cx/got_the_update_on_s21_paraguay -
Benim s21 de oyleydi, servise gonderene kadar
-
s21 serisinde Türkiye için düz, plus veya ultraya a14 gelmedi. işgal altındaki virane ülkeler bile aldı ama samsung klasik olarak en son Türkiyeye verecek.
-
Hocam daha biz almadık S22 serisi beklemedeyiz. Ama bizden önce de alırsanız şaşırmam 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 7 Aralık 2023; 11:36:10 > -
evet s22 serisinde de sıkıntı var ama orada en azından ülkelerin çoğu almamış daha ama s21 de Türkiye harici almayan kalmadı gibi. Amerika operatör cihazları ki geç alırlar onlara bile geldi.
-
S21 ultra y.d server kayıtlı dün akşam geldi bana. Dün akşam yaptım update'i bugün inceledim biraz. Baya baya ara yüz değişmiş. Fontlar değişmiş, simgeler değişmiş. Aod saati değişmiş, kamera daha hızlı geldi ve gece çekimi daha iyi gibi. İnstagram fotoğraf yükledim sanki daha kaliteli. Ben çok beğendim valla baya bir değişiklik olmuş yahu. Üstten çektiğimiz menü de değişmiş komple.
-
Neyse en azından guncelmiyiz sitesindeki planlanan güncelleme tarihinin başına geldik.....
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunchNeyse en azından guncelmiyiz sitesindeki planlanan güncelleme tarihinin başına geldik.....
10 ocakta verir artık
-
Bir sayfa geride verilen yöntem ile sadece bölge değişip güncellemeyi neden almıyorsunuz? Bölge değişince bir sıkıntı mı oluyor garanti de vs falan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Aralık 2023; 17:13:9 > -
Şebeke çekme sorunu yaşar mıyım, volte çalışır mı, çalışırsa düzgün mu çalışır, tr şebekelerine en uygunu TR csc'dir vsvs gibi tereddüt ve düşüncelerle geçmiyorum. Belki hiç sorun yaşamayacağım tabi bilemem.
iPhone kullanırken arama başarısız oldu sorunundan çok çektim çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Aralık 2023; 17:26:8 > -
Şu an kullanıyorum 0 sıkıntı,volte de var, şebeke de var + olarak arama kaydetme var :)
Boşuna bekliyorsunuz...
-
csc değiştireckseniz isviçre cscsi(AUT) öneririrm güncellemeleri ilk bu csc alıyor.
-
yalnız unutmayın csc değiştirince bazı cihazlarla uyumsuz olabiliyor nasıl yani derseniz mesela benim telefonum amerika telefonu ne yazık ki türkiyeden aldığım galaxy watch ile EKG vs özelliğini kullanamıyordum. Program indirip telefonumun csc sini türkiye yaptım sonra hepsi çalıştı. Ona dikkat edin sadece.
Ha bir de şu var yahu 3 gün 5 gün 1 ay geç gelecek diye csc ayarlarıyla vs oynamaya ne gerek var ? Zaten gelecek. Rahat olun yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 7 Aralık 2023; 20:20:5 > -
Güncellemeyi alın aklınız içiniz rahatlasın sonra mevcut bölgenize dönersiniz yine aklınız içiniz rahatlar :)
Bu 1 seferlik değiştirme değil ki , istediğiniz kadar değiştirin no problem....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Aralık 2023; 21:32:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X