Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@kozgel Söylemiştim bu güncellemenin geç geleceğini. En geç geçtiğimiz pazartesi gelir diyordunuz 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt

abd cihazi nasil turk csc yaptin? snapdragon islemcili cihaz sadece kanada csc sine gecebilir. XAA ve ya XAC csc secebilirsin. nasil yaptin anlatsana bakim

• CSC değiştirmenin 4 yolu varmış sanırım. Yapanlar hangi yolla yaptı? SamFW uygulamasıyla mı?

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]technastic
    4 Methods to Change CSC on Samsung Devices without Root
    https://technastic.com/change-csc-samsung-devices
  • Düz S21 kullanıyorum. Geçen sene de geç gelmişti güncelleme. Kullananlar varsa kamera performansında gelişme var mı? Düz model kullananlar arkadaşlar S24'e geçiş yapmayı düşünüyor musunuz? Duyduğum kadarıyla ram yine 8 GB olacakmış. Kamerada da ciddi gelişim olmayacak gibi. Sadece Aİ özelliği öne çıkıyor şahsen ben param olsa da geçmeyi düşünmezdim.

• fss1403 kullanıcısına yanıt
    S21 Plus modelini kullanıyorum. Ben şahsen 8 GB RAM'in en az 4 yıl daha götüreceğini düşünüyorum. Ayrıca kamerasıda gayet iyi neden geçeyim ki geçmeyecem işte. RAM ne zaman 12 GB olur o zaman geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 9 Aralık 2023; 17:39:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burc ugur kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum, abd snapdragon cihazı, ben de csc değiştiremedim

Samfw ile yaptım 2 dakika da, Canada bölgesi idi onu türkiye yaptım... Şu konuda yazmışım

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-watch-4-ana-konu--150009734-330

• desparados_532 kullanıcısına yanıt

Ben az önce yaptım geldi güncelleme, kendi geleceği yoktu Trye...

• "Android 14 e geçtim" diyen arkadaşın mesajının üstünden 2 hafta geçti Samsung Türkiye den hala ses seda yok.

Çok tembel hantal bir yapı

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Burdaki ikinci yöntem ile AUT (İsviçre) CSC'sine geçtim. Toplam 3dk anca sürdü işlem. Burada beni CSC değiştirmem için teşvik eden arkadaşlara teşekkürler. Format vs gerekmiyor epey kolaymış.

Android 14'e geçtikten sonra telefonun geekbench 6 skoru anlamlı bir şekilde arttı bu arada. 8gen1 seviyelerine geldi. Telefonum Exynoslu S21U. Ama pratikte pek bir şey hissedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Aralık 2023; 19:26:18 >

• Devian kullanıcısına yanıt

Bende Amerika modeli var, yukarda arkadaşın dediği gibi sadece o bölgeye ait 5 adet csc ye geçirebiliyor. Şimdi bizde tr yapabilirmiyiz acaba.

• hmtdmrl kullanıcısına yanıt

Hocam işe yaramaz samsung Türkiye yüzünden gelmiyor güncellemeler. Samsungun Türkiye politikası çok kötü. Bütün ülkeler öyle ya da böyle en azından bir yazılımı ilk alır ama ülkemiz hiç alamaz. Sadece bir defa s7 serisinde olmuştu o da samsung Türkiye genel müdür yardımcısı Tansu Yeğen sayesinde olmuştu ondan sonra hep en geç biz alıyoruz tüm modellerde.

Amerika cihazının Tur csc olması imkansız. Amerika cihazı sadece ABD csclerinden birine geçer. Bu arkadaşın cihazı abd ise ve olduysa bunu video ile göstersin ki herkes yapabilsin bundan sonra.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Samfw en iyisi. İki üç dakikada yapıyor.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Bende bunu merak ediyorum tr oluyorsa bizde yapalım.

• Bende en sonunda dayanamadim samfw den AUT csc sine gectim saniyesine yukledi ve suan stabil kullaniyorum. Beklemenin alemi yok 2 dk lik is degistirin.

S21 cihazimdan gonderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagorka91 -- 10 Aralık 2023; 21:41:10 >
  • OzanTC kullanıcısına yanıt

S21 plus kullanicisi olarak bende benzer dusuncedeyim. Duzgun bir katlabnabilir telefon cikarirsa samsung seneye belki onu dusunebilirim. Huawei'in katlanabilir telefonlari baya iyi. Katlanma izi az ,pili buyuk, ince ve on ekrani normal telefon gibi. Bunlar olmadigi surece s21 plusi degistirmenin hic bir manasi yok. Canavar gibi telefon.

S22 serisi cikmisti ben alirken. henuz pisman etmedi.

• Yalniz sunu farkettim Turkcell kulaniyorum 4.5G yaziyordu eskiden CSC sonrasi 4G+ yaziyor bir fark varmi acaba

• zagorka91 kullanıcısına yanıt

Fark sadece görselde işte 😉

[url=https://hizliresim.com/17xlkst][img]https://store.donanimhaber.com/75/81/ea/7581eaecaebe0adb25c64a1c1b2fdc15.jpg[/img][/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Aralık 2023; 21:51:35 >
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.