Aynı şey hocam. 4.5G ismini bizimkiler uydurdu zaten.
Uzun adam 5G istemişti. Bizim operatörler de onu veremiyoruz 4G versek o da sn. uzun adamın dileğinden uzak kalmış gibi görünecek diye 4.5G dediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Aralık 2023; 21:58:1 > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (663. sayfa)
-
-
arkadaşlar merhaba; bu isviçre csc'sinde telefon konuşmalarını kayıt özelliğide açılıyormu? yoksa sadece vietnam, pakistan, mısır vb. csc'lerinde mi açılıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 13 Aralık 2023; 16:3:28 > -
Avrupa yasaları gereği ses kayıt yasak o yüzden 3.dünya ulkerine geçiş yapacaksınız kayıt için....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 13 Aralık 2023; 17:11:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AUT bölgesi için ARALIK güvenlik güncellemesi geldi.
-
AUT a geçip ben de güncellemeyi aldım.
Bu arada Android 14 te denemek adına Ram Plus'ı tekrar aktive ettim. 13 te olan takılma vs gibi durumlar 14 te artık yok. Rahatlıkla kullanilabilir diye düşünüyorum.
-
İsviçre için Aralık gelirken Türkiye için henüz 14 yok muhtemelen biz ocağı alırken gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye için yarın gelmesini bekliyorum ben.
-
-
S21 FE SM-G990E modelini kullanıyorum.Bir hatadan bahsedeceğim.Sizlerin cihazlarınızdaki Exynos veya Snapdragon işlemciler FE modeli ile aynılar.Anlatacağım olayı denerseniz hatanın FE ye özel mi yoksa işlemci kaynaklı mı oluştuğunu anlayabiliriz.
Öncesinde cihazın seslerini açın, ardından bir arama gerçekleştirin. Sonra kendinizi başka bir telefondan arayıp ses kısma tuşuyla cihazın ses çıkarmasını kesin. Ardından tekrar kendinizi arayıp bu defa diğer telefondan aramayı sonlandırın. Telefonunuzu sessiz moda alıp, bir arama gerçekleştirin. Telefon sessiz moddan çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
Sonucu yazarsanız sevinirim. Telefonu sessiz kullanmam gerektiğinde birden çalıyor. Bunu sürekli kontrol etmek durumunda kalıyorum. Deneyen bilgi veren herkese teşekkürler.
telefonun ayarlar hakkında yazılım bilgilerini atar mısın? çünkü bu dediğin imkansız gibi. ancak avrupa cihazlarında avrupa asya ve afrika ülkelerinin cscsine değişirsin. abd cihazında sadece kanada ya abd cscsi yapabilirsiniz çünkü.
ram plusta kaç yapmak lazım 2 4 6 8?? varsayılan 4 tü bende ne işe yarıyor anlayamadım
imkansız zaten. abd cihazları snapdragon iken avrupa cihazları exynostur ayrıca bölge farkı da olduğu için abd cihazına tur csc atılamaz.
-
hiçbir işe yaramayan gereksiz bir özellik, bu da tıpkı nit değeri yüksekliği gibi sırf kullanıcılara telafonu satmak için uydurulmuş bir özellik. Ramplus bende kapalıdır. Ayrıca 1000nit üzerindeki parlaklıklar gözle görülmez. 4500nit ekran yaptım deyip milleti kandırmaya çalışan firmaların uydurmaları. o değer sadece laboratuar ortamında ölçülebilir.
-
Nand belleğe zarar verir diye kapattım, zaten 12 gb ram fazlasıyla yetiyor
Ram plus bende 2 gb mis. Ama su anda bile arka planda uygulamalar kapatiliyor otomatik. S21+ kullaniyorum. 8 gb ram var. Kapatmayi dusundum ama vazgectim. Yoksa iyice butun uygulamalar kapatilacak
s20 plus kullanıyorum gayet memnunum cihazımı 2 sene önce almıştım biraz yükseltmek istiyorum çok para vermeden s21 ultra da karar kıldım cihazımı satıp üzerine biraz ekleyip temiz s21 ultra alacağım tavsiyeleriniz neler ? S20plus dan her bakımdan memnun kaldım ancak android 14 almayacak olması üzdü
-
Valla çok haklısın, bende dün Aut bölgesine geçip, Android 14 - One UI 6 ve peşine Aralık güvenlik güncellemesini aldım. Güvenlik/Hız konusunda Avrupa birliği üye ülkesi, Türkiye deki samsung tarafından bu konularda daha dikkatli olduklarına eminim. Ayrıca bundan sonra güncellemeleri hızlıca alırım.
-
-
1 Aralik güvenlik yamasiyla birlikte vermişler en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X