S21 Ultra için henüz verilmedi düz ve plus için verdi samsung. Türkiye geç alır arkadaşlar erken almak isteyen csc AUT yapsın en erken alan cscdir. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (665. sayfa)
-
-
Dün geldi S21 Ultraya. Ben yükledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
download galaxy s21 ultra 5g sm-g998b (tur) g998bxxu9fwl3 in samfw - samsung firmware downloadDownload Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B (TUR) G998BXXU9FWL3 in Samfw - Samsung firmware downloadhttps://samfw.com/firmware/SM-G998B/TUR/G998BXXU9FWL3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hım doğrudur demek ki ben baktıktan sonra düşmüş sevindim en azından ocağa kalmadan vermeyi akıl etti beceriksiz samsung.
-
Merhabalar, Bir tavsiyenize ihtiyacım var. Sizce s24ultra ya geçilir mi? s22 ve s23 de yüksek bir farklılık görmediğim için almadım. Oyun oynamıyorum, sosyal medya ve bol bol doğa fotoğrafı çekiyorum.
O yüzden bir türlü istediğim ahım şahım bir özellik gelmediği ve s21ultra(256gb) ekran, kamera ve hız olarak beni tatmin için üst model alma gereği duymadım.
bir büyük güncelleme daha verecekler söylenene göre (android 15).
Sizin tavsiyeniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buydu aradığım. Teşekkür ederim.
Bence kamera anlamında yine ahım şahım bir fark olmayacak. Çıktıktan sonra bir mağazada kameraları karşılaştırıp son kararınızı verirsiniz. Ama anlattığınıza göre geçmenize gerek kalmayacak diye düşünüyorum.
Ve evet S21 serisi son büyük güncelleme olarak Android 15 alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 22 Aralık 2023; 13:13:48 >
Huawei akıllı saat kullanıp da One UI 6 güncellemesini yükleyen var mı? Aramalarda ses gelmeme problemi yaşıyor musunuz? S23'te böyle bir sorun var da S21'de de varsa eşimin telefonunu güncellemeyeyim.
-
kamera sizin için önemliyse bence s24 tanıtılınca s23 ultra alın. dxo marka göre s21 ultra 80. sırada ama s23 ultra 21. sırada. bence illaki farkeder. uçurum olurmu derseniz profesyonal değilse bence olmaz
-
Merhaba,
Kullanımınıza göre bence iPhone 15 Pro Max'e geçmeniz çok daha mantıklı olur.
Kamerası çok iyi ayrıca doğa fotoğrafları demişsiniz muhtemelen kamp falan da yapmayı seviyorsunuzdur. iPhone'larda uydu bağlantılı SOS bildirim sistemi de mevcut yani sizi rahat teknoloji ve güncelleme olarak 3 4 sene götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Aralık 2023; 19:44:19 >
15 alacakmıyız onu bilmiyorum
Evet bunu çok düşünüyorum birazda değişiklik istemiyorum değil. Üniversitede S3 ile başladım ilk akıllı telefonumdu, sonra S5, peşine S9plus, birazda alışmışlık var Samsung'a karşı. Tek sıkıntılı noktam uzakları zoom yaparak çekmeyi de seviyorum :)
-
Son güncelleme ile "ok tuşuna basmadan pin onaylama" seçeneği gitmiş. Ben bulamadım. Nasıl yapıldığını bilen var mı,?
S23 ultra konusunda biri anlatmıştı. Arama kısmından aratırsanız bulursunuz.
Teşekkürler
Buraya çözümü yazayım da benim gibi arayan olursa bulsun. Android 14 one ui 6 da Ok tuşuna basmadan pin onaylamak için 6 haneli bir pin belirlemek gerekiyor. 4 hane belirleyince seçenek görünmüyor.
Merhaba arkadaşlar. Son güncellemeden sonra tam sarjdan sonra ekran süresini tam anlayamadim. Son tam sajdan sonra sure degilde sanki günlük mu gosteriyor.
Bende 4 haneli ayarı var diye hatırlıyorum tabi ben telefonu sıfırlamadım o yüzden yine 4 haneli
Evet günlük bölerek gösteriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son güncelleme S21 Ultra cihazımda mükemmel oldu çok memnun kaldım sizde durum nasıl?
Pil harika gidiyor, kamera çekim kalitesi güzelleşti, görsel olarak da yazı karakter vs hoşuma gitti, cihaz daha bir hızlandı daha ne olsun Süper!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X