Öncesi ve sonrası pil süreniz nasıl hocam paylaşırmisınız ona gore güncelleyebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (666. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Düz s21 modelinde Android 13'e göre gerçekten pilde gözle görülür bir iyileşme var. Sistem gayet stabil ve akıcı çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık olarak 7-7,5 saat yerine 9 saat oldu ekran süresi ciddi fark var.quote:
Orijinalden alıntı: Burak**Öncesi ve sonrası pil süreniz nasıl hocam paylaşırmisınız ona gore güncelleyebilirim
Helal olsun Samsung'a, telefonu tekrar bi sevdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de öyleydi. Ben csc değiştirip güncellemeyi yüklemiştim. TR için çıkınca odin ile tekrar yükledim. Factory reset yaparsanız büyük ihtimalle sizde de 6 haneli olacak.
15 i alacak mı?
-
Repair apps yaptınız mı?
Evet alacak. 11 ile çıktı piyasaya. 4 büyük güncelleme sözü 21 serisi ile başlıyor.
Evet onu da denedim, birsey degismedi. Bu arada Samsung Store da galeri uygulamasi bende gozukmuyor su an. Versiyon numarasini kontrol ettim, 15.0.00.46 olarak gozukuyor. Sizde de boyle mi?
evet aynı versiyon
-
Hem pil daha uzun gidiyor hemde daha hizli sarj ediyor gibime geldi
Özellikle açık uygulamaları görmek isteyince arada laf oluyor o bitti sanırım. Eşimde telefon sürekli kullanmıyorum ama denediğim kadarıyla çok iyi oldu
Güzel haber. Ben bu son güncelleme diye düşünüyordum.
S21'den itibaren Samsung 4 yıl ana Android sürümü 5 yıl ise güvenlik güncelleme sözü verdi.
news.samsung.com
Samsung Sets the New Standard With Four Generations of OS Upgrades To Ensure the Most Up-to-Date and More Secure Galaxy Experiencehttps://news.samsung.com/global/samsung-sets-the-new-standard-with-four-generations-of-os-upgrades-to-ensure-the-most-up-to-date-and-more-secure-galaxy-experience -
Samsung bu konuda rezil bir firma.. 2018 de çıkan iPhone XR bile güncel ios 17 yi alırken o yıl çıkan Galaxy S9 'u geçtim S10 ve S20 nin adını dahi anmıyor Samsung ..
Repair apps One UI 6.0 ile birlikte çalışmıyor artık sadece reboot atıyor. Yabancı forumlarda da yazanlar var buna dair.
arkadaşlar şu kar efekti nasıl yapılıyor biri tarif edebilir mi ? Anlayamadım.
TechDroideryoutube
Samsung OneUI 6.1 - Features & Changes!https://www.youtube.com/watch?si=-jL11U5TNM8gK6Vv&v=lwPDVbMhOGE&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Garanti süresi içinde batarya az gidiyor deyip ücretsiz değiştiren oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videonun ONE Uİ 6.1'in özellik tanıtımı olduğunu gözden kaçırmışsınız. Yanlız değilsiniz 😂
Bu konuda fikri olan var mi ya da başina boyle bisey gelen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X