öylemiymiş. 😂 o zaman beklemece. 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (667. sayfa)
-
-
Ben S21 Ultra için 1.230 TL verip yetkili serviste değiştirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sonraki güncellemeyle düzeltirler muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2022 yazında S10+ cihazımın garanti süresinin bitmesine 1 ay kala İstanbul Emaar Avm'deki Samsung servisinde bataryam az gidiyor diyerek 1 saat içinde garanti dahilinde batarya değiştirtmiştim. Servisten ssrvise değişiyor olabilir ama denemekte fayda var.
-
Bu süreyi wifi mi alıyosunuz hocam yoksa mobil veridemi
Sizde süreler nasıl hocam mobil veride ve wifi de ciddi anlamda iyileşme varsa geçicem bende
Uzun zamandan beri ilk defa buyuk guncelleme sonrasi bu kadar olumlu yorum okuyorum. Bende de takilma yavaslama olmadi. Sarj icinde cok iyilesti cok kotulesti gibi bir durum yok. Eskisi gibi devam ediyor.
ben kullanıyorum herhangi bir problem yok.
-
Gündüz mobil veri akşam Wifi yani karışık kullanım. İkisinde de iyileşme var.quote:
Orijinalden alıntı: Burak**Bu süreyi wifi mi alıyosunuz hocam yoksa mobil veridemi
Merhaba, bende s21 fe ile bu konuda yardım ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
Şuan cihaz android 13 one ui 5.1 sürümü var. Bu cihaz kaç sürüm alacak. İlk defa çift simli cihaz kullanıyorum. Tr yazılımı yüklü ve ben samsung un tr yazılımlarını sevmiyorum. Bunu değiştirmenin kısa basit bir yolu var mı?
Bu yöntem ile yükleyin...
Coşkun AksoyyoutubeSamsung Telefonlara (Stock Rom) Yazılım İndirme Ve Yükleme Rehberi -ÇÖKEN TELEFONU KURTARMA YÖNTEMİ-https://www.youtube.com/watch?si=UHcnSs-JeUl9hv9E&v=7LVwm2aDzso&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sarjda %10 fark var bence eskiden aksam 11 gibi %30 kaliyordu guncellemeden sonra %42 gibi kaliyor gun ici islemlerim hep ayni. Gecmemek icin hicbir neden yok
Benimkisi 1 kasim..
Bende temmuz olarak kaldı güncelleme gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba bu sorunu
Ben yaşıyorum. Çoğu kişi de yaşıyor. Saat huawei watch gt 3 pro
Benimde aynı şekilde 1 temmuz olarak kaldı
sorun google sunucularında ve sadece samsung a14te var bu sorun. bazıları temmuz, bazıları ekim iken bazıları da kasım sürümünde. ara ara kontrol edin gelecektir güncellemesi eğer gelmezse de samsung ocak yazılım güncellemesini verince o da güncellenir.
-
a14 te saatten bağımsız da aynı sorun yaşayanlar var ben de bir kaç defa yaşadım.
-
a14 ile beraber bir ihtimal telefonlarımıza 5g desteği geldiğini düşünüyordum ancak hala 5g açıp kapatma seçeneğimiz aktif değil. model isminde bile 5g bulunan bir telefona samsung 5g seçeneği hala sunmuyor olması skandal. zaman zaman yurtdışına gidiyorum. orada kullanırken 5g açamadığımdan test edemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X