NOTE 10 PLUS cihazımı değiştirme kampanyası ile verip 21 ultra almak istiyorum.Ancak değiştirme kampanyası kullanırsam hediye olarak buds plus alamıyorum ki saçmalık. Ön siparişten yararlanamamış oluyorum.Değiştirme kampanyası ile alsam, ''kampanya zamanı'' aplikasyonu ile buds için başvursam olur mu acaba ? Bilen duyan varsa yazarsa çok sevinirim. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Olmaz yemiyor)))quote:
Orijinalden alıntı: Catharacta SkuaNOTE 10 PLUS cihazımı değiştirme kampanyası ile verip 21 ultra almak istiyorum.Ancak değiştirme kampanyası kullanırsam hediye olarak buds plus alamıyorum ki saçmalık. Ön siparişten yararlanamamış oluyorum.Değiştirme kampanyası ile alsam, ''kampanya zamanı'' aplikasyonu ile buds için başvursam olur mu acaba ? Bilen duyan varsa yazarsa çok sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MT ile telefon da görüşün. İki kampanyayı da size özel tanımlayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle bişey yapabilirler mi hakikaten ya ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eyupdmrc1öyle bişey yapabilirler mi hakikaten ya ?
S20 fe de yapmışlardı.
kişiye özel yani arayıp rica ettiğinizde mi yaptılar yoksa genel kampanya mı öyleydi ?
-
S21 ultra duvar kağıtları ve canlı kilit ekranı kullanmak isteyenler linkten indirebilir.
Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 19 Ocak 2021; 3:24:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyupdmrc1kişiye özel yani arayıp rica ettiğinizde mi yaptılar yoksa genel kampanya mı öyleydi ?
Ayni böyle 2 kampanya birlestirilemiyordu site üzerinde. Siteye girin chat e bağlanın. S21 almak istediğinizi hem degisim hem de kulaklık hediyesi olursa alabileceğinizi, mümkün olup olmadığını sorun.
Eyvallah bi deniym -
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
O düşme muhabbeti çok kötü hocam zaten.. 😂 Şimdi ön sipariş bitiminde rahat 8 bin TL seviyesine çekerler..Siyah renkli Samsung galaxy S21 Ultra (256 gb) modelinin
Ön siparisini verdim.
Şipariş verdiğim sitedeki fiyati 1300 euro.
29.01.2021 itibaren Siparisler dagitima basliyacak sanirim.
Hediye olarak kulaklik Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag hediyesi var.
Şuan Samsung Galaxy S9 Plus kullaniyorum. S10 ve S20 ultra modellerini kullanmadigim icin sanirim benim icin dolu dolu bir cihaz olacak.
not: Yurt disinda yasiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 20 Ocak 2021; 6:19:32 >
Hayırlı olsun hocam. Mutlaka izlenimleri bekliyoruz. 👍 -
quote:
Hayırlı olsun hocam. Mutlaka izlenimleri bekliyoruz. 👍Teşekkür ederim daha güzeli sizin olur inş.
Cihazin elime ulasmasi 10 günden fazla yada az sürebilir.
Şartlar el verirse deneyimlerimi, izlenimlerimi tabiki paylasirim.
Zaten en çok merak edilen yeni işlemci performansı, sıcaklık ve batarya süresi..
Bu anlamda dediğim gibi bekleriz izlenimleri. S21 Ultra canavar zaten. -
quote:
Zaten en çok merak edilen yeni işlemci performansı, sıcaklık ve batarya süresi..
Bu anlamda dediğim gibi bekleriz izlenimleri. S21 Ultra canavar zaten.Bende sarj süresini merak ediyorum. Sicaklik sorunu fazla olmaz gibime geliyor. Sonucta 5 nm gecis yapilmis.
Bende aynısından on sipariş ettim, ancak Türkiye de bugünden itibaren dağıtmaya başlayacaklar. Neyse görelim pil ömrü ve ısınma ciddi sorun yaratırsa iade ederiz nasıl olsa Samsung da 30 gün şartsız iadesi var. Bu arada bizde sadece Buds Pro hediye, tag mag yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 20 Ocak 2021; 9:36:32 > -
Rusyadan Exynos S21, S21+ ve S21 Ultra için pil test videosu ve S20 serisi ile kıyaslama. Bildiğim kadar ile S21 serisi için internette olan ilk pil ömrü testi.
Andro News 2youtubeGalaxy S21 Ultra vs Galaxy S20 Ultra / S21 / S21 Plus / S20 Plus / S20 /https://www.youtube.com/watch?v=uZFm8VZIwjo&feature=youtu.be
Türkçe altyazi var mı bilemiyorum.
Testler 120Hz şartlar eşit olsun diye FHD+ de yapıldı, Ultra dahil.
Bazı ekran görüntüler:
Часов - saat
Минут - dakika
İlginç olan tarafı S21+ Ultra ya göre daha uzun dayandı. Tabi ekran da daha çok büyük ve gerçek hayat kullanımı daha farklı olabilir.
Kıyas için daha önce aynı sistemle yaptığı diğer marka/model test sonuçları da video ya ekledi:
Web sitelerinden tüm pil test sonuçları ve pil testi nasıl yapıldığını açıklaması mevcut:
andro-news.comРейтинг времени автономной работы смартфоновhttps://andro-news.com/news/reyting-vremeni-avtonomnoy-raboty-smartfonov.html
Google translate kullanarak okuyabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 20 Ocak 2021; 15:28:47 >
-
Az önce Samsung'dan mail geldi. Seçeceğim hediyeye ek olarak "size özel" diyerek özel kod yollamışlar. Fit 2 de hediye edilecekmiş.
Sürekli hediye vermek yerine fiyatı hediyelerin ücretini düşüp konumlandırsa daha iyi olrdu sanırım.
-
Rusların yapılan testinde s21 in s20 den 2.5 saat daha fazla ekran süresi verdiği görülüyor.
Ben de note 20 ultra verip alıcam ancak kulaklık vermezseniz yokum dedim. Şuan birleştirme yapamıyoruz ama bu yönde çok talep var kampanya birimimiz değerlendirecek dedi. Ön satışlar istedikleri gibi gitmediği taktirde bikaç geri adım atacaklardır ve bence şuan ön satışları iyi gitmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: CEBEP
Bende aynısından on sipariş ettim, ancak Türkiye de bugünden itibaren dağıtmaya başlayacaklar. Neyse görelim pil ömrü ve ısınma ciddi sorun yaratırsa iade ederiz nasıl olsa Samsung da 30 gün şartsız iadesi var. Bu arada bizde sadece Buds Pro hediye, tag mag yok.Hayirli olsun. Evet bende Türkiye samsung sayfasinda ayin 19 dan itibaren dagitima çikabilir ibaresini görmüstüm.
Cihaz elinize erken ulasirsa Kisisel deneyimlerinizi bizimle paylasirsiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X