Şimdi Ara

Samsung S21 Ultra 12/128 5 Aylık Son Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S20 Ultra Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Samsung S21 Ultra 12/128 5 Aylık Son Fiyat

Merhaba

Cihazi ikinci el olarak satin aldim fakat alisamadigim icin iphone a tekrar donus yaptim bu yuzden satiyorum. 2.3.2022 faturali garantili cihaz daha 4.5 aylik koseler ust alt sag sol tertemiz. Ekrandada sag ustte 1 adet kilcal ufak cizik var derin degil hissedilmiyor. arka kapalta samsung yazisiniz orda gunese tutup sag sol yaparsaniz arka kapakta uzun ince cizikler mevcut. Normal baktiginizda görünmüyor. İlk sahibi ilk zamanlar kilifsiz kullanmis yuksek ihtimalle orada cizilmis. Cihaz genel itibariyle temiz ve sorunsuz. Birsuru sey yazdim fakat gelip gorunce tertemiz oldugunu anlarsiniz. Fiyati makul tuttum yaninda kutudan cikmayan sarj aletinide veriyorum. Cihaz 128 gb PAZARLİK TAKAS İNDİRİM İCİN ARAMAYİN YAZMAYİN. İSRARLA YAZİYORUM 1 TL BİLE İNDİRİM YOK. SIFIRI 19.000 TL

Not: Cihaz genel bakıldığında çok temiz ben takıntılı olduğum için en ufak noktayı bile söylüyorum. Normalde başkası olsa cihazı sorunsuz diye satar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.