Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung S21 Ultra 12/128 5 Aylık Son Fiyat Satın Al 22 Temmuz 2022 22:15 1 1 Samsung S21 Ultra 12/128 5 Aylık Son Fiyat MerhabaCihazi ikinci el olarak satin aldim fakat alisamadigim icin iphone a tekrar donus yaptim bu yuzden satiyorum. 2.3.2022 faturali garantili cihaz daha 4.5 aylik koseler ust alt sag sol tertemiz. Ekrandada sag ustte 1 adet kilcal ufak cizik var derin degil hissedilmiyor. arka kapalta samsung yazisiniz orda gunese tutup sag sol yaparsaniz arka kapakta uzun ince cizikler mevcut. Normal baktiginizda görünmüyor. İlk sahibi ilk zamanlar kilifsiz kullanmis yuksek ihtimalle orada cizilmis. Cihaz genel itibariyle temiz ve sorunsuz. Birsuru sey yazdim fakat gelip gorunce tertemiz oldugunu anlarsiniz. Fiyati makul tuttum yaninda kutudan cikmayan sarj aletinide veriyorum. Cihaz 128 gb PAZARLİK TAKAS İNDİRİM İCİN ARAMAYİN YAZMAYİN. İSRARLA YAZİYORUM 1 TL BİLE İNDİRİM YOK. SIFIRI 19.000 TLNot: Cihaz genel bakıldığında çok temiz ben takıntılı olduğum için en ufak noktayı bile söylüyorum. Normalde başkası olsa cihazı sorunsuz diye satar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G.Skill Trident Z 2x16 6000mhz cl32 Amd Expo Ram İphone 15 Pro Max 256Gb Naturel Titanyum 66.000 Bu haftalı kfiyat Aigo Beyaz A Rgb Fan / Dark 4x Rainbow fan / Gamepower a rgb fan / Msi 12cm Siyah Fan Apple Watch 9 Gps 45mm Starlight 17 Ay Garantili