arkadaşlar birkaç gündür telelfonuma sanırım cocuğun yuklediği oyunlardan bulastı diye tahmin ediyorum iki de bir reklamlar çıkıyor. oyunları sidim ama nafile internette arastırdım nasıl yok edilir diye her yolu denedim ama yok gitmiyor varmı kesin tavsiyesi olan |
samsung s24 ultra ani çıkan reklamlar
-
-
adguard dns deneyin büyük ihtimal işe yarar ama sorun virüs bulaşmasından falan kaynaklıysa en garanti yöntem telefonu sıfırlamak olacak
-
uygulamalara daha detaylı bakın, oyunları silmek yetmemiş demek ki. legal uygulama adına yakın sahte uygulama da yüklenmiş olbilir. Chrome/Chrone gibi. tarayıcı eklentilerine bakın, bildirim geçmişine bakın orada bir şey çıkıyor mu. formatsız bulunur elbet.
-
Yanıt için tsk ler az önce kurdum bakalım..reklamlarda ilginç bazı gün hiç çıkmıyor bazen her sayfaya girişimde anında karşıma çıkıyor. Genelde trendyol sahivinden. Gibi siteler çıkıyor..fabrika ayarları aklımda ama dünya kadar program var hepsi gidecek diye istemiyorum..
-
Bilgi için tsk ler
-
maalesef reklamlar gitmiyor ikide bir çıkıyor karşımıza telefonu sıfırlamadan bu beladan kurtulamayacağız sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X