Şimdi Ara

Samsung S3 4.3 Aniden Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda biraz araştırdım ancak s3 donma sorunları 4.1.2 zamanından kalma.. Benimki 4.3 ve sanırım birtek ben de oluyor.. Ama sorun geçen sene mart ayında yazılanlar ile (4.1.2 ile ilgili donma sorununun genel tarihi yani mesajlar hep mart ayı dolaylarında) tamamen aynı. 4.3 Mart 2014 hatası benim ki.. Neyse konuya geçelim çok acil yardım lazım.

Telefonum dün akşam gayet stabil çalışıyordu her zaman ki gibi kullanıyordum hiç bir sıkıntısı yoktu. Ancak gece odama geçtim ve dizitvhd uygulamasından dizi izledim ondan sonra biraz clash of clans takıldım daha sonra belki bi film izlerim diye HdFilm tarzı bir uygulamadan filmlere baktım istediğim gibi bir film bulamayınca neyse salla dedim ve yatmak için alarm kuracaktım.. sonrasında dondu telefon. Aniden.. Güç düğmesine bastığımda sadece ekranın parlaklığı azaldı ama öyle kaldı... bataryayı filan çıkardım rest attım ama bana mısın demiyor. telefonu kapalı halde bıraktım ve biraz nette araştırma yapim dedim. Dummy filan buldum ama yüklemek için bile süre vermiyor.. ekran kilidini açıyorum Clean Master tarafından korunuyor diye tepeden yazı iniyor ve donuyor.. Biraz bekleyin kendine gelir demişlerdi forumlarda ama yaklaşık 45 dakikadır aynı durumda bekliyorum telefon hala donuk.. Ne yapmam gerekiyor ? Lütfen yardım edin telefonu alalı daha 2 ay olmadı 0 aldım garantisi her şeyi duruyor.. orijinal jelatini bile çıkarmadım daha :S ama geceden beri 5 defa dondu menüye bile giremedim :S şuan hala donuk lütfen yardım edin

@bjk__murat

• Saat 12.23den bu yana hala donuk halde. Şuan saatim 13.23 gösteriyor.. Bekle düzelecek gibi değil sanırım
  • Daha fazla bekleyemedim birazda ısındı telefon donma halindeyken. Güç düğmesinden tekrar başlattım
  • Şuan kilit ekranında ancak açmaya korkuyorum
  • Stock 4.3 romu atin hocam olmaz ise veya ugrasmak istemiyorsaniz servise verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle bir şey fark ettim. Bildirim çubuğundan "Clean Master tarafından korunuyor!" dediği an donuyor telefon.. 3. kez bu şekilde başıma geldi.. Sanırım alarmıda clean master ile açmıştım ama bu kesin değil.. son 3 donmada aynı şekilde oldu tepeden yazı indiği an donuyor
  • Wipe denedinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Samsung A Tab 7 Ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Stock 4.3 romu atin hocam olmaz ise veya ugrasmak istemiyorsaniz servise verin

hocam o tarz işlerden hiç anlamıyorum ilk android telefonum ve daha 2 ay oldu zaten bir şey olur diye çok kurcalamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSANCAK

Wipe denedinmi

tam olarak ne olduğunu bilmiyorum biraz yardımcı olur musunuz ?
  • Echeyakee kullanıcısına yanıt

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

bu konuya gir wipe yap en son çıkan 4.3 ' ü odinden yükle wipe yap sonucu bildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echeyakee

quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Stock 4.3 romu atin hocam olmaz ise veya ugrasmak istemiyorsaniz servise verin

hocam o tarz işlerden hiç anlamıyorum ilk android telefonum ve daha 2 ay oldu zaten bir şey olur diye çok kurcalamadım

Hocam simdi telefonu elinize alin

Bataryayi cikarin ve Geri takin ses + home power tusuna basili tutarak acin o menuden wipe data felan yazacak oraya girin ve yes yazana basin birseyler yapacak sonrada ana menuyr atacak orada en ust secenegi secin bu sayede telefon formatlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ForeverY- -- 16 Mart 2014; 13:42:59 >
  • artık kesinlikle eminim Clean Master tarafından korunuyor dediğinde donuyor
  • Clean Master uygulaması bildirim çubuğuna gelene kadar mesajlar filan açılıyor ama ben de otomatik açılıyordu bu uygulama.. bildirim çubuğunda sürekli açıktır. Şuan o geldiği an donuyor telefon. Nasıl açmadan silebilirim bu uygulamayı ?
  • Google playe pc den girin uygulamalarim kismindan silebilirsiniz

• Sorununuz çözümlendimi

• sorunu çözebildinzmi veya görüpte çözüm bulan varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.