Şimdi Ara

SAMSUNG S3 BİLİNMEYEN SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar samsung s3 kullanıyorum ama telefonum bu aralar çok ağırlaşmaya başladı donmalar ve kasılmalar yaşıyo rehberi bile açması sıkıyo insanı. işe yaradığını düşündüğüm cc cleaner programını kullanıyorum bi öneriniz varmıdır acaba ?

• selcukcoban0 S kullanıcısına yanıt
    ND5 ROM'unu yükleyip ardından wipe yapın.
  • anlayabiliceğim bi şekilde söyleseniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban0

anlayabiliceğim bi şekilde söyleseniz:)

Bu işlerde fazla bilgim yok ama ben şöyle söyleyeyim:

1- üye olup adresten şu dosyayı indirin:
    http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30089
    Hollanda romu. Forumda 4.3 güncellemesinin en problemsizi diye tavsiye ediliyor.
    sanırım ismi şu:I9300XXUGND5_I9300PHNGNE1_PHN

Yükleme Adımları
    1- Odin Programını açıyoruz
    2- PDA yada AP butonuna tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bulunan isminde CODE yada AP kelimesi geçen dosyayı seçiyoruz.
    3- PHONE yada CP butonuna tıklıyoruz. Bilgiyarımızda bulunan isminde MODEM yada CP kelimesi geçen dosyayı seçiyoruz.
    4- CSC butonuna tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bulunan isminde CSC kelimesi geçen dosyayı seçiyoruz.
    5- Telefonumuzu download moduna alıyoruz ve usb kablo ile bilgisayara bağlıyoruz
    6- ID:COM yazan bölümün altındaki kutucuklarda com port numarası belirecektir. Belirdiğinde Start butonuna basıp yüklemeyi başlatıyoruz.
    tar uzantılı dosyalar ile md5 uzantılı dosyalar ile

7- Bu işlemlerden sonra telefon otomatik olarak açılacak ve firmware yükleme işleminiz tamamlanmış olacak.
    8- Olası sorunlara karşı telefonunuzu recovery moduna alarak wipe seçeneklerini uygulamanız faydalı olacaktır. Bu işlemle tüm veriler silinip cihaz sıfırlanmış olur.

Yukarıdaki işlem adımlarından bazıları sizin için yabancı geliyorsa hiç başlamayın. Önce bol okuma yapın. Telefon download moda nasıl alınır, yükleme nasıl yapılır, yükleme yapıldığında IMEI problemi yaşanırsa neler yapılması gerekir v.s iyice araştırın, ondan sonra başlayın. Veya bilen bir arkadaşınızdan yardım alın.

İyi çalışmalar.

• Tek çözüm gereksiz uygulamaları dondurmak. Bu samsungun adam olacağı yok. Rezil ettiler s3ü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Tek çözüm gereksiz uygulamaları dondurmak. Bu samsungun adam olacağı yok. Rezil ettiler s3ü

Ben geç te olsa S3 sahibi oldum birkaç gün önce. Kağıt üstünde çok iyi bir cihaz, en çok satan cihaz v.s diyerek detaylı araştırmadan aldım. Donanım iyi ama yazılım tarafı malesef üzücü.

Root'layıp tüm gereksiz uygulamaları kaldırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

Tek çözüm gereksiz uygulamaları dondurmak. Bu samsungun adam olacağı yok. Rezil ettiler s3ü

Ben geç te olsa S3 sahibi oldum birkaç gün önce. Kağıt üstünde çok iyi bir cihaz, en çok satan cihaz v.s diyerek detaylı araştırmadan aldım. Donanım iyi ama yazılım tarafı malesef üzücü.

http://www.droidviews.com/list-of-bloatssystem-apps-on-samsung-galaxy-devices-that-can-be-safely-removed/
    Ayarlar-uygulama Yöneticisi-en sağa cekip hepsi kismindan devre dışı bırakabilirsiniz, roota da gerek yok. Ancak dikkatli olun. Sadece bu uygulamaları devre dışı bırakın, durmaya zorla demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

quote:

http://www.droidviews.com/list-of-bloatssystem-apps-on-samsung-galaxy-devices-that-can-be-safely-removed/
    Ayarlar-uygulama Yöneticisi-en sağa cekip hepsi kismindan devre dışı bırakabilirsiniz, roota da gerek yok. Ancak dikkatli olun. Sadece bu uygulamaları devre dışı bırakın, durmaya zorla demeyin.

Notpad++'a kopyala / yapıştırla listeyi attım. Tam 153 adet bloatware / (şişiren yazılım) varmış meğer. S4 sahiplerine Allah sabır versin :)

En kısa zamanda hollanda yazılımını yükleyip bu bloatware'lerin çoğunu da kaldıracağım bende. Belki biraz daha takılmadan kullanabilirim telefonu.

Link için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

• herkeze çok teşekkürler arkadaşlar ama benim teknik pek bilgim yok sorun orda oluşuyo zaten :) ve ben telefonumu doğubanktan aldım ımeı sorunu oluşmazmı format attıktan sonra?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.