Şimdi Ara

Samsung S3 geç acilmasinin tek çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung telefondan sirf bu yuzden nefret ettim.
    Aslinda ilk aldigimda 1 sene boyunca hic sorun cikartmadi servise bozuldugu icin gönderdim. Tamir edip yolladilar bu arada yeni versiyonunu yuklemisler. 4.3 sanirim ne olduysa bu dan sonraa oldu home tusuna basiyorm nerdeyse 10 saniye açılmıyor hatta bazen hic açılmıyor telefon calarken sesi kesik kesik caliyor bazen hiç sesi çıkmıyor görüşme bittiginde hile telefonu kapatamyorum mizik dinlerken kulaklikla ses kesik kesik çalıyor. Velgasil ne kadar sorun varsa hepsi bu telefonda . Servis yazilimi yeniden yükledi çözülmedi . Sinradan farkina vardin telefon tus kilidine gecince sanki derin bir uykuya dalıyor home tusuna basincada uyanamiyor. . Bugun servise gittim 4.1.2 versyonu herhalde emin degilim onu yuklediler. Butun sorunlar gitti..

Bir çok konu başlığı altinda kesin çözüm diyerekten svoiceyi kapatin ayarlara girip şunu açın bunu kapatin yaziyor hepsini denedim hic biri ise yaramıyor. Tek yolu eski versyonu yuklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aamy18 A kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam 4.1.2 kullanmak gerek s3de :)
  • Bende sorunsuz.Fransa 4.3 rom'umu kullanıyorum.4.1.2 ye geçtim ama imei numarası kayboldu , o sebeple geri 4.3 e geçtim ama ekran 2 saniyede , rehber 3 saniyede filan açılıyo , onun dışında bi sorunum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.