Şimdi Ara

Samsung S4 CWM açılmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum orjinal stock rom üzerine root yapmıştım. Daha sonra üzerine omega cutom rom kurdum güncelleme çıkınca stock rom kurup güncelleme yaptım. Şuan CWM mod açılmıyor android robot geliyor ekrana sonra tekrar başlıyor cihaz s4 logosu geliyor. Arada android robot simgesinden sonra yatık şekilde ortasında dikkat işareti olan android simgesi çıkıyor altında komut yok yada hatası yazıyor tam hatırlamıyorum. Tuşları bu simge geldiğinde bırakınca cwm mod zar zor açılıyor. Ama listede apply sd zip card listede yok sd karta attığım custom rom u yükleyemiyorum...

• ayrıca cwm mod açılınca altta kırmızı ile bunlar yazıyor.. acil yardımınızı bekliyorum yoksa servise götürecem telefonu..

E:failed to mount/data (invalid argumen) cant mount'/data (invalid argumen)
    E:failed to mount/data (invalid argumen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinordu

ayrıca cwm mod açılınca altta kırmızı ile bunlar yazıyor.. acil yardımınızı bekliyorum yoksa servise götürecem telefonu..

E:failed to mount/data (invalid argumen) cant mount'/data (invalid argumen)
    E:failed to mount/data (invalid argumen)

Yalnız o CWM değil,stock recovery. CWM yüklemeniz lazım.

• ama stock rom attım düzelmedi yani üzerine stock recovery mi atmam lazım stcok rom üzerine..?? ayrıca telefon açılıp bi süre sonra reset lemeye başladı kendi kendine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 16 Haziran 2013; 12:39:48 >
  • dediğini yaptım oldu yanlız tuş kilidi açıkken birşey yok ama kapattığımda telefon kapanıyor :(
  • TWRP yükleyin bence cwm de sd kart sorunu yaşamıştım bende twrp ile hallettim ve cwm den daha çok özelliği mevcut
  • telefonu güncellemiştim samsung destek hattını aradım yeni sürümde böyle bir hata var dedi fabrika ayarlarına dön düzelir dedi döndüm düzelmedi dedim o zaman servise gitmesi lazım dedi.
    yanlız custom rom dada stoc rom da da aynı sorun var herşeyi sıfırladım stoc rom yükledim fabrika ayarlarına döndüm aynı sorun var telefonun tüm işlevleri çalışıyor ama nedense tuş
    kilidi kapanınca ekran gelmiyor. mesela mesaj felan varsa led ışık yanıyor ama ekran açılmıyor güç tuşuna basılı tutunca yeniden açılıyor telefon.Tuş kilidi kapanana kadar hiçbir sorun yok..
    Anlamadım bi türlü netten araştırdım kamera açınca kapananı gördüm ama tuş kilidinde böyle bir soruna rastlamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orası CWM değil stock recovery
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.