Şimdi Ara

Samsung s4 mini Duos kayıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Samsung S4 mini Duos (Çift hatlı) gecen ay amerikadan getirttim ve telefon kapandı,
    btk ile görüştüğümde pasaport kaydında sadece bir adet IMEI numarasına yapılabildiğini söyledi halbuki çift hatlı olduğundan dolayı iki adet IMEI var,
    böylelikle tek IMEI'yi kayıt ettirebildim,
    bu telefonu kullanan arkadaşlar var mı?
    BTK'dan aldiğim bilgiye göre bu telefon türkiye ye ithal edilmediği için çift hatlı olarak kayıt edilemiyor dendi?
    bilgisi olan paylaşırsa sevinirim,
    şimdiden teşekkürler.

• Geçmiş olsun öncelikle.
    Ben de bahsettiğiniz cihazı Gürcistan dan almayı düşünüyorm . 920Tl + pasaport harcı fiyatı varmış. Size kaça maloldu.
    Anlattığınıza göre cihazı kullanamıyorsunuz., doğrumu anladım. Eğer böyleyse ben hiç bulaşmayayım.

Belki ileride Tr ye getirirler. o zaman alırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigökyüzü

Geçmiş olsun öncelikle.
    Ben de bahsettiğiniz cihazı Gürcistan dan almayı düşünüyorm . 920Tl + pasaport harcı fiyatı varmış. Size kaça maloldu.
    Anlattığınıza göre cihazı kullanamıyorsunuz., doğrumu anladım. Eğer böyleyse ben hiç bulaşmayayım.

hiç bulaşmayın... tek imei'yi kaydetmeme ragmen hiç bir şekilde telefon hat almıyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus.modera -- 25 Kasım 2013; 17:52:12 >
  • quote:

Geçmiş olsun öncelikle.

sselam problemi çözdüm, ürünü çift hatlı olarak alabilrsiniz v tek pasaporta 1 imei kaydedilebiliyor, (en azından is bankasından öyle yapılıyor,)
    vergi dairesinden kayıt ettirmende fayda var, çift imei için,
    eğer tek imei yapacaksan *kare06kare yaptığında çıkan kodun allta yer alan'ini kaydettirmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus.modera

quote:

Geçmiş olsun öncelikle.

sselam problemi çözdüm, ürünü çift hatlı olarak alabilrsiniz v tek pasaporta 1 imei kaydedilebiliyor, (en azından is bankasından öyle yapılıyor,)
    vergi dairesinden kayıt ettirmende fayda var, çift imei için,
    eğer tek imei yapacaksan *kare06kare yaptığında çıkan kodun allta yer alan'ini kaydettirmen gerekiyor.

selam kardeş ben de bu telefondan 2 tane getireceğim hediye olarak . hediye alacağım insanlar da pek anlamaz bu işlerden bir sıkıntı yaşarlar mı yoksa problemsiz kullanabilirler mi kayıt ettirdikten sonra ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.