Merhabalar arkadaşlar GT-I9500 model telefona s5 rom yüklemeye çalıştım twrp ile yüklerken indirdiğim rom hatalı çıktı şu an telefonda rom yok mümkün olursa orijinal S5 rom yüklemek istiyorum nerden bulabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S4 S6 veya S5 rom önerisi
-
-
s4 e s5 romu ancak ozcanrom atabilirsiniz. Memnun kalacaksınız stabil baya. Deji batarya da alırsanız yeni telefon gibi olur.
-
Bir de sakın lollipop rom bakmayın lollipop rezil bir sürüm. İlla orjinal lollipop s4 romu atacaksanız rusya romu ilk dosyayı seçin. Sonra root atın ve gereksi uygulamaları s
silin ama bankacılık uygulaması kurmayın.
-
Merhabalar Ozcan ROM attım ama android sürümü 4.4.2 Bunu 5 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim
-
Bankacılık uygulaması yüklenmişse ne gibi zararları olabilir?
-
Şimdi bu custom romlar merdiven altı geliştirilen yazılımlar. Zaten bilgilerinizi samsung kendi yazılımında görüyorken bir de elin adamının gördüğünü düşünün. Hadi samsung bir şirket ve bilgiler konusunda zarar vermeme zorunluliğu var ama o custom romu yazan kişi veya kişilerin öyle bir zorunluluğu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaç 5.0 yüklememek. 5.0 her türlü bu teledona yaramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mukaddem.Bankacılık uygulaması yüklenmişse ne gibi zararları olabilir?
Güvenlik zaafiyetleri olabiliyor. Zaten bu cihazlar güncel google güvenlik güncellemelerini almıyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var
-
Stock Rusya Romunu kastederek sormuştum. Telefonumda custum rom yüklü değil.
-
Rusya rom öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X